Jak Wam sie podobal dzisiejszy odcinek ???
Powiem szczerze,ze Mi sie podobal .
Cala ta akcja z avatarami..oraz straznikami .
Tylko jedno male niedociagniecie,jak Leo wskrzeszal Piper i Phoebe to najpierw Piper lezala inaczej a jeszcze potem inaczej .
Ale coz i tak ten odcinek byl fajny . :P :)
Nawet nie zauważyłam xD ^^, a odcinek owszem, podobał mi się ;]]. Jak na siódmy sezon to fajny ;PP...
Zgadzam się bardzo ciekawy odcinek:)Leo chyba nie powinien się przyłączać do avatrów. Ale.. wtedy nie uratowałby Piper i Phoebe.
Ciekawe jak sie to dalej potoczy
Hej mi też się podobał odcinek. Zwłascza ta podróż Leo w czasie. Fajny twn watek z agentem Brodym i Paige.
Zapraszam do mnie na nowa notkę.
Pozdrawiam.
ja jestem ciekawy jak oni zamierzają usunąć magie ze świata... owszem
demony można powybijać ale co z wiedzmami (nie tylko z czarodziejkamii)
tzn: avatary wraz z siostrami stworzą utopię;) czyli świat bez demonów " bez zła" jednak magia nie zniknie ani czarodziejki;D one dalej będą posiadały swoje moce, jednak nowy świat bez demonów szybko okaże sie błędem sióstr które wraz z avatarami stworzyły utopię (nie będę pisał dlaczego;D)
Awatary, aby utrzymywać Utopijny Świat, kontrolowały przeznaczenie wszystkich, decydując kto będzie żyć a kto zginie. dlatego siostry wycofały się z idealnego świata;) nie zgadzając się na zabijanie nie winnych ludzi... i wszystko wróciło do normy...
fakt... potem znowy pojawi się cole a na końcu sezonu pheobe pozna
coopa. Leo straci robote... więcej nie zdradze
Ściągni sobie utorrent,potem wejdz na strone www.isohunt.com albo www.mininova.org i tam wyszukaj sciagni sobie plik do torrenta i pobieraj. Napisy są do każdego odcina z 7 i 8 sezonu. Miłego oglądania !:)
ja pobierałem trochę z rapidshare albo jest taki fajby program do
ściągania wszystkich filmów muzy itd. nazywa sie ares
to dość dziwne bo jak ja wpisałem "charmed" to mi wyskoczyło 50 wyników
w tym 20 odc
Odcinek jak dla mnie był trochę nudny ale potem się to zmieniło ;D
Ocena 8,5/10 :P
Przeciętny. Sezon 7. jest ciekawszy niż 6., ale wciąż niepotrzebnie rozwijają jakieś wątki np. te sprawy z Leo. Kiedyś w każdym odcinku siostry zajmowały się czymś innym... A teraz cóż... trochę nudno się robi, ale wciąż oglądam serial.
Do cole12: właśnie, znów pojawi się Cole, ale tym razem będzie na szczęście przedstawiony w dobrym świetle, bo od końca czwartego sezonu Cole ciągle był zły... wreszcie to się zmieni!
Słyszałam, ale nie wiem czy puszczą ten nowy czy stary, bo w Internecie jest kilka. A ten z nową muzyką to coś tam wersja DVD. W każdym razie beznadziejny.