PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

polecam wszystkim dzisiejszy odcinek szczególnie ostanie 3 minuty będą piekne i ta muzyka i Paige;) kto oglądał lub zobaczy dziś na polsacie będzie wiedział o czym mówie, świetny serial i tyle;)

Leo_Wyatt

Wie ktoś może co to była za piosenka na samym początku? bo bardzo mi się podobała...Ale szkoda że nie będą razem przecież Piper też jest z byłym duchem Światłości...

Liz12345

no ale taki jest scenriusz;) akurat Leo jest z Piper a Paige nie było to dane:)) a co do odcinka był świetny!

Leo_Wyatt

http://w747.wrzuta.pl/audio/3qXwts14c4R/switchfoot_-_this_is_your_life to ta piosenka ;) świetna!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Piosenka ładna, odcinek też świetny ;)) Szkoda tylko, że ta utopia tak krótko trwała ;P

Leo_Wyatt

niestety nie oglądałam wczorajszego odcinka. Czy ktoś mi go streści o czym był??? z góry dzięki...:)

rybka10002

http://jessalba1.diary.pl/note/57569/7X13_CHARMAGGEDON takie krótkie;) a co do utopii to dobrze że sie skończyła ;D wcale mi się nie podobała:)))

Leo_Wyatt

Kurcze nie widziałam wczorajszego odcinka,bo byłam w kościele.Może ktoś napisać coś o tym odcinku? Dzięki z góry.

monia_1992

Podczas gdy siostry cieszą się Nowym, wolnym od konfliktów Światem, Leo odkrywa, że Awatary, aby utrzymywać Utopijny Świat, kontrolują przeznaczenie wszystkich, decydując kto będzie żyć a kto zginie. Chcąc ich powstrzymać Leo łączy siły z Zankou by cofnąć zmianę. Nie mogąc przekonać Piper, Phoebe ani Paige że Awatary zabijają niewinnych, Leo poświęca własne życie, zmuszając siostry do współpracy z Zankou, w cofnięciu czasu i przywróceniu Starego Swiata.

Los Leo jest w rękach Starszyzny, a Paige odwiedza niespodziewany gość...

Leo_Wyatt

dzięki!! Szkoda że nie oglądałam, ale nie wiedziałam że jest szybciej!

rybka10002

Odcinek fajny. Utopia cos avatarom nie wyszla. Zapraszam do mnie na nowa notke. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Kurczę teraz Leo będzie bardzo słaby... Nie dość że demona (z Kailem
współpracującym z nimi) zabiły jednego avatara to jeszcze stracili moc
cofając czas. Pewnie będzie słabszy od Zankou i ciekawe co z tym faktem
zrobia starsi

Jake14

starsi ukarają Leo za to...

Leo_Wyatt

dzięki za link do piosenki...

Liz12345

nie ma za co:) zawsze służe pomocą :))

Leo_Wyatt

Ciekaw jestem jak się wam spodoba dzisiejszy odcinek ;)

Leo_Wyatt

moglby mi ktos powiedziec co dzialo sie w ostatnich 3 minutach? akurat pod sam koniec Polsat przestal mi odbierac. Powrocil dopiero jak mowili cos o 2 tygodniach, ale nie wiem o co chodzi.

ocenił(a) serial na 8
cassieenator

No dokładnie wiem co czujesz! xd <za krótki>

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

No i właśnie ominęło mnie ostatnie pięć minut -.- Przerwało mi bezczelnie transmisję na tym jak Drake wrócił z piekła i obraz pojawił się z powrotem gdy mówił już w innej scenie że mu dwa tygodnie zostały.
Czy ktoś mi mógłby streścić ostatnie 5min, proooszę? (:

Sangria

A mnie pszerwało jak ta policjantka mówiła coś temu piolicjantowi że coś tam jest dziwne bo on jej sie spytał czy jest zadowolone z tego że nie zamkła tej Phibe (czy jakoś tak)no a potem pszerwało emisje (sory za błędy i że niewiem jak sie nazywaja ale to mój 2 odciek)

roksi16

Może Mi ktoś powiedziec kiedy W TVP leciały czarodziejki i mniejwięcej w jakie dni.. Bo ja ogladam ostatnio wszystkie seriale w TyP1 i zawze tak było a jakoś charmed nie pamiętam...

roksi16

najpierw to posiedź przed słownikiem a nie przed telewizorem;) lepiej Ci to zrobi...