polecam wszystkim dzisiejszy odcinek szczególnie ostanie 3 minuty będą piekne i ta muzyka i Paige;) kto oglądał lub zobaczy dziś na polsacie będzie wiedział o czym mówie, świetny serial i tyle;)
Wie ktoś może co to była za piosenka na samym początku? bo bardzo mi się podobała...Ale szkoda że nie będą razem przecież Piper też jest z byłym duchem Światłości...
no ale taki jest scenriusz;) akurat Leo jest z Piper a Paige nie było to dane:)) a co do odcinka był świetny!
Piosenka ładna, odcinek też świetny ;)) Szkoda tylko, że ta utopia tak krótko trwała ;P
niestety nie oglądałam wczorajszego odcinka. Czy ktoś mi go streści o czym był??? z góry dzięki...:)
http://jessalba1.diary.pl/note/57569/7X13_CHARMAGGEDON takie krótkie;) a co do utopii to dobrze że sie skończyła ;D wcale mi się nie podobała:)))
Kurcze nie widziałam wczorajszego odcinka,bo byłam w kościele.Może ktoś napisać coś o tym odcinku? Dzięki z góry.
Podczas gdy siostry cieszą się Nowym, wolnym od konfliktów Światem, Leo odkrywa, że Awatary, aby utrzymywać Utopijny Świat, kontrolują przeznaczenie wszystkich, decydując kto będzie żyć a kto zginie. Chcąc ich powstrzymać Leo łączy siły z Zankou by cofnąć zmianę. Nie mogąc przekonać Piper, Phoebe ani Paige że Awatary zabijają niewinnych, Leo poświęca własne życie, zmuszając siostry do współpracy z Zankou, w cofnięciu czasu i przywróceniu Starego Swiata.
Los Leo jest w rękach Starszyzny, a Paige odwiedza niespodziewany gość...
Kurczę teraz Leo będzie bardzo słaby... Nie dość że demona (z Kailem
współpracującym z nimi) zabiły jednego avatara to jeszcze stracili moc
cofając czas. Pewnie będzie słabszy od Zankou i ciekawe co z tym faktem
zrobia starsi
moglby mi ktos powiedziec co dzialo sie w ostatnich 3 minutach? akurat pod sam koniec Polsat przestal mi odbierac. Powrocil dopiero jak mowili cos o 2 tygodniach, ale nie wiem o co chodzi.
No i właśnie ominęło mnie ostatnie pięć minut -.- Przerwało mi bezczelnie transmisję na tym jak Drake wrócił z piekła i obraz pojawił się z powrotem gdy mówił już w innej scenie że mu dwa tygodnie zostały.
Czy ktoś mi mógłby streścić ostatnie 5min, proooszę? (:
A mnie pszerwało jak ta policjantka mówiła coś temu piolicjantowi że coś tam jest dziwne bo on jej sie spytał czy jest zadowolone z tego że nie zamkła tej Phibe (czy jakoś tak)no a potem pszerwało emisje (sory za błędy i że niewiem jak sie nazywaja ale to mój 2 odciek)
Może Mi ktoś powiedziec kiedy W TVP leciały czarodziejki i mniejwięcej w jakie dni.. Bo ja ogladam ostatnio wszystkie seriale w TyP1 i zawze tak było a jakoś charmed nie pamiętam...