PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jak wiecie lub nie jest gazeta h2o dzisiaj ja zobaczylam :) .
Zastanawiam sie jakby to bylo gdyby powstala gazeta Charmed :P .
Co myslicie ?????
Pozdrawiam xD

ocenił(a) serial na 6
Piper16

OMG zajebiscie by było:):)
Albo nie...lepiej nie bo traciłabym cała kase (jesli bylaby droga) zeby ja kupic:D w sumie zalezy co ile by byla :D:D hehe :)

lisamarie19

gazeta h2o? przecież w polsce takowej nie ma!

Phoebe123

Idz sobie do kiosku dobrze ci radze jest dzisiaj widzialam po 5.99 w dodatku jest tam bransoletka .

Piper16

No wlasnie bo jakby byla np. co tydzien po 9.99 to by byla masakra .
Czemu nikt nie zrobi takiej gazety ?!

Piper16

i tradycyjnie: "mów do słupa, a słup jak du**"... przecież serial został parę lat temu zakończony! o czym będzie gazeta? o niczym!

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

W sumie to ci chyba musze przyznac racje bo skonczył sie w 2006 w stanach u nas oczywiscie jeszcze jest..co prawda niecale 2 sezony zostalo to juz by sie chyba jej nie oplacalo wydawac nawet..;(
ale pewnie troche ludzi by kupowało..jestem pewna:)

lisamarie19

ale w takich gazetach, są zazwyczaj "niusy" dotyczące seriali! poza tym, pisaliby o tym, co każdy wie! skończyło by im się, i co? dup* zbita, bo dwóch miesiącach musieliby wycofać gazetę... z h2o wyszła w polsce gazeta, bo praktycznie codziennie są jakieś nowe informacje, co i jak, poza tym, serial się podoba widzom na całym świecie, więc jest na czym zarabiać... ten jest mało popularny, nie opłaciło by się...!

Phoebe123

"Charmed Magazine" amerykańska gazeta o serialu wciąż jest wydawana, choć minęło kilka lat. Piszą o aktorach, dają plakaty...

P_Halliwell

kurde, czy my wszystko mamy od jakichś czubów amerykańskich przejmować? tam są sami debile, to że u nich tak jest, to nie znaczy, że od razu u nas! poza tym, ze wszystkich seriali mają być gazety? dajcie spokój, to paranoja...!

Phoebe123

To , ze ty nie chcialabys miec takiej gazety to nie znaczy , ze inni by nie chcieli i prosze przestan juz krytykowac !!!!!!!!!!!!!!!

Piper16

właśnie:/

Leo_Wyatt

a co ja mam się przejmować innymi? niech chcą, ale wszystkiego mieć nie można:).

Phoebe123

To skoro sie nie przejmujesz to czemu wszystko krytykujesz ?!

Piper16

a co, zabronisz mi?

Phoebe123

Nie bo nie mam takiego prawa , ale a wlasnej kultury powinnas wiediec , ze tak nie wypada . Bo nie wiem co ci to daje <żal>.

Phoebe123

Nie bo nie mam takiego prawa , tylko ze z wlasnej kultury powinnas wiedziec , z tak nie wypada krytykowac . Nie wiem co Ci to daje .