Wiem ,że taki temat już powstał ,ale chciałam założyć ten aby gra była odświeżona xD No to zaczynam ;)
Jak nazywał się demon ,który ma władze nad czasem? xD
Hehe błędna odpowiedź:) Drugim mężem Phoebe był Dex, co prawda wzięli ślub pod wpływem zaklęcia i szybko się rozwiedli ale zawsze xD Coop był trzeci:))
Kyle lub Henry ale obstawiam że chodzi Ci o Kyle'a :P:P
:*
Podaj w jakie ZŁE stworzenie zamieniła się(dosłownie) Piper,Phoebe i Paige.
Nie wiem czy o to chodzi ale pisze.
Piper w charpie, Phoebe w banschi a paige w wampira.
Jak dlugo Phoebe i Cole byli malzenstwem?
Mam pytanie do "Fabolous Phoebe" dlaczego używasz języka którego nie znasz/rozumiesz. Bo takie słowotwórstwo w postaci FABOLOUS to jakaś porażka. No krew mnie zalewa jak widzę coś takiego... NC`s
przecież ma w nicku FABULOUS - coś w tym złego??? do mnie też się zacznisz pluć, że mam Lovely na początku???
po pierwsze: nie wiem czy dobrze myślę ale na pytanie które zadała "Andie" poprawną odpwiedzią są BESTIE w które siostry zamieniały się pod wpływem niebieskiego światła księżyca w odcinku 7x06 "Once In A Blue Moon"
po drugie: Phoebe i Cole byli małżeństwem przez 10 odcinków, pobrali się w odcinku 4x14 "Marry-Go-Round" a wzieli rozwód w odcinku 5x02 "A Witch's Tail part II"
po trzecie: kim był Coop i jaką miał "misję"???
Coop był kupidynem i miał pomóc Phoebe by ta znów uwierzyła w miłość, a tak naprawdę miał rozkochać ją w sobie;)
Kiedy Paige spotkała się z przybranymi rodzicami, po ich śmierci??
nie tylko w Cat house ;p powracają też do różnych odcinków w Charmed 6x19 "Crimes and witch-demeanors" i jeszcze w Charmed 8x17 "Generation hex"
co do pracy Prue to pracowała najpierw w muzeum z Rogerem, później w Buckland's i jeszcze w magazynie 415 bodajże gdzie była fotografem
W 1 sezonie Piper poznała kogoś kto był duchem pomagała mu rozwikłać zagadkę jego śmierci aż w końcu się zakochała kto to był? jak się nazywał??
aha i wspomnienia są jeszcze w jednym z odcinków 7 sezonu bodajże gdzie Phoebe miała wizję i widziała wszystkich którzy zginęli: widziała śmierć Andy'ego, tego jej chłopaka co mu cały czas życie ratowała z 5 sezonu ;p, Piper kiedy umierała w finale 3 sezonu i Prue ale nie widać w tej wizji śmierci Prue widać tylko nagrobek: Prudence Halliwell 1970-2001 :)
to był Mark - Chińczyk którego zabił demon Yama
w którym odcinku Piper dostała moc przyśpieszania molekuł (wysadzania rzeczy)
Kude wiem ze to bylo w 3 sezonie postawie na odcine 54;] mam nadzieje ze trafilme;] w ktorym odcinku zostal otworzony klub P3?:D
nie trafiłeś ;p to był odcinek 63 :)) 3x20 'Exit Strategy' a co do Twojego pytania to... nie wiem ;D
SEZON 2 / odcinek 1: Witch Trial [Sprawdzian czarownic], - powstał pomysł klubu i jego nazwy. A otwarcie chyba SEZON 2 / odcinek 4: The Devil's Music [Szatańskie Brzmienie]
Jak nazywał się demon, który ukradł Księgę Mroku?
MRUiMRAU czemu nie zadałaś pytania??
Która z sióstr wyszła za mąż jako pierwsza???
strzelam za 2
Jak nazywa się demon który pojawia się co 1300 latach w piątek 13-tego??
chyba w 14 odcinku 6 sezonu
W którym odcinku Prue dostała moc projekcji astralnej??
Fabulous Phoebe mnie uprzedziła :).
Prue zostaje zarażona tym darem przez Vince'a (demon Vinceres).
Pytanie to samo :)).
Nie :) Piper dowiaduje się o tym na koniec odcinka 6x16 The Courtship of Wyaat's Father.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to Prue dostaje moc projekcji astralnej w odcinku 2x09 Ms. Hellfire.
W którym odcinku Czarodziejki dowiadują się o istnieniu Magic School?
Sorry za trzeciego posta pod rząd, ale coś pokićkałam i moje dwa poprzednie posty powinny być na odwrót, żeby wszystko było zrozumiałe :).
Pytanie jest kiedy Czarodziejki dowiadują się Magic School?
Dowiadują się w sezonie 4 / odcieku 11: Lost and Bound [Stracone i przekroczone]
W którym odcinku Phoebe wyjawia że jest w ciąży??