Znalazłem tę gre chyba na stronie o HP i pomyślałem ze przeniose do czarodziejek (oba filmy są związane z magią)
Jednia osoba pisze dwie rzeczy a następna wybierą z podanych przedmiotów (mogą byc taż czasowniki np. lepiej być czarodziejem czy normalym człowiekiem) jedną rzecz i zadają następna pytanie. :D
Ja zaczne:
Co silniejsze kula energii (Balthazor) czy kula ognia (Źrudło)?
miłej zabawy :)
Piper&Leo
Wolisz, kiedy na siostry Halliwell mówi się "Witches" czy "Charmed Ones"?
Wg mnie Julian McMahon.
Nie wiem czy można trochę zmienić zasady, ale moje pytanie będzie:
Skąd i kiedy dowiedziałeś/-aś się o Charmed? ;) Sorki za mały off-top.
Jakiś rok temu kolega zaczął mi nawijać jakie to piękne są "Czarodziejki". Ja oczywiście go nie słuchałam (w naszej klasie cieszy się opinią ekscentryka;)) ale podczas wakacji nudziło mi się i przełączyłam na polsat. Zobaczyłam dziewczynę w rudych włosach (Wówczas była to Paige, a ja kochałam rude włosy:)) więc z ciekawości zaczęłam oglądać. Serial mnie wciągnął i o dziwo stwierdziłam, że to "Czarodziejki". Od tamtej chwili oglądam każdy odcinek;)
Alyssa Milano czy Rose McGowan?
Trudny wybór, ale stawiam na Alysse.
Leslie czy Janson? (wymawia się dzejson, ale nie jestem pewien jak się pisze, wybaczcie)
Pheebs&Cole
No to Piper jako Wendigo czy Phoebe opętana przez Woogymena? (pewnie już było, ale trudno się nie powtarzać;))
Leo!!!!!!!!! (choć Chris też ślicznie się uśmiecha, ale rzadko..:((()
Wolicie by ostatecznym facetem Phoebe był Cole czy Coop???
Dobrego :)
Daryl czy Andy :) ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Andy
Co dziwniejsze: źródło (tan z półtwrzą a nie cole) zostający starszym czy Leo zabijający czarodziejki kulą energii??
Leo zabijający czarodziejki kulą energii...(rany to by było dziwne...hehe)
Który przystojniejszy??? starszy Wyatt czy starszy Chris???
Starszy Chris
Co gorsze
Chris zly na poczatku jego pojawienia
Czy zly Wyatt z przyslosci ???????????????????????
Nie ogladalam 7 calego , ale i tak 4
Co smiesznijsze piper nie dajaca sobie rady z wysadzaniem czy paige nie dajaca sobie rady z orbowaniem ????????????
Yyy... Piper i Phoebe :) Napewno takie pytanie miało być?
Phoebe bogini miłości, Piper bogini ziemi czy Paige bogini wojny?