siema!!
zauważyłam grę na tym temacie wiec postanowiłam założyć nową a będzie nazywać sie Prawda/Fałsz. Oto pierwsze pytanie:
Czy Prue ucieszyła sie że Phoebe wróciła do rodzinnego domu??
Prawda, Piper była uwięziona w obrazie chyba w 2 serii charmed:):)Pozdrowienia
Prawda, zamieniły się mocami za pomacą zaklęcia.
Do Charmed: w Wendigo zamieniała się policjantka pracująca z Andym, a nie mężczyzna.
Czy istnieje coś takiego jak samochód rozwożący lody, który jest płapką na młode demony?
Nie była nia Prue a potem Phoebe, tak pozatym to tysiace i miliony ludzi sa empatami ja tez jestem empatą xP A wiec czy... hm... Czy Prue zamieniła się kiedyś w sok?
to pytanie czy stwierdzenie? jesli pytanie, to TAK, ZOSTALA UWIEZIONA W OBRAZIE, KEIDY PROBOWALA WYCIAGNAC Z NIEGO PRUE... TO TERRAZ MOJE PYTANIE... VERY TRUDNE I VERY DO ZASTANOWIUENIA SIE... ODCINEK, KIEET SIOSTRY SCIGALY POTOWRA, KTORY WYCINAL SWOIM OFIAROM ODWROCONY TROJKAT NA CZOLACH... PYTANMIE- JAK NAZYW SIE TEN RYTUALNY NOZ??
Tak, będzie miała. Ale zginie ono przed narodzeniem.
Czy ojciec Prue, Piper i Phoebe pojawia się po raz pierwszy w odcinku 4 "Dead Man Dating" sezonu pierwszego?
Fałsz..pojawił sie w 3 odcinku pt.Thank You for Not Morphing!
hmm...
Czy Dan odkrył kim tak naprawdę jest Leo??
Eee... fałsz - nie odkrył, że Leo jest duchem światłości. Prawda natomiast, że odkrył, iż Leo zginął na wojnie, znalazł dokumenty. Aaa... chwileczkę. Może to być prawdą, bo w finale 2 sezonu poznał tajemnicę sióstr, więc może się dowiedział. Ale potem zapomniał, więc nie wiem, czy się liczy.
Czy Darryl Morris ma żonę?
Prawda?(chyba ale nie jestem pewien bo nie ogladałem 1 sezonu tylko troche o nim wiem) Czy siostra Bilie(czy jakos tak sie psize, chodzi tutaj o przyszłą duszkę światłości w 8 sezonie) zostanie zabita?
fałsz(chyba), to pheobe otrzymała imię po cioci.
czy prue była zadowolona z teo ze przyszlo jej udawac seryjna morderczynię ms Helfire(czy jakos tak)??
Prawda. W ostatniej scenie 5 sezonu, gdy Leo sie orbuje, Chris za pomoca swoich mocy przenosi go do Vlhalli.
Czy Paige zostala zamieniona w wampira?