Ejj mam pytanie jak się nazywa piosenka co leciała na początku w dzisiejszym odcinku? Bd wdzięczna ;)
Leo - na przyszłość''jest napisane'' a nie ''pisze'' a dwa to rzeczywiście trochę się spóźnili, ale taki już polsat.
wiesz co i ty mnie nie denerwuj.... :/ bo taka jedna już sobie grabi co nie ma co robić niech się lepiej do nauki weźmie...
Leo, powinieneś dziekować za porpawienie Twojego bledu. Ale głupie dzieci myslą, że sa idealne. Masz duzo wspolnego z Jolą Rutowicz prawda?
Leo lepiej Ty się weź do nauki i Tobie to potrzebne co sam przedchwila pokazałeś robiąc tak głupi błąd , bo pomyliłeś odmiane przez osoby w czasowniku ''pisać'' :)
No to puisz tak jak piszesz na testach i sprawdzianach.. oj ale wydajesz sie byc podstawowkowiczem ktory jeszcze nie ma prac pisemnych i mysli ze nie musi sie uczyć aby coś osiągnąć
no własnie:) napisze raz i już nie mam zamiaru się z toba kłocić:P bo coś bym powiedział a potem tego żałowal... powiem tylko TYLE ŻE NIE MAM ZAMIARU ZNIARZAĆ SIĘ DO TWOJEGO NISKIEGO POZIOMU zostań sobie tam :/ paaa
Właśnie udowodniłeś SWÓJ niski poziom (: nie umeisz dyskutować to sobie idziesz, hihi
Ty to dyskusją nazywasz? I Leo ma niski poziom? Hahaha tylko chciałam zauważyć że Ty się chcesz kłócić a nie on !!
Co miałoby mi się znudzić? To nie jest moje hobby... a o niskim poziomie, kto pierwszy wspomniał? No umiesz czytać Dorsznycie, umiesz?
czemu sie Doroty czepiasz co??zrobila ci cos??nie sadze,wiec wez sie nie czepiaj
Racja, z taką nie warto dyskutować. Już parę razy chciałam do niej dotrzeć, no ale niestety... Nie da się. Ale to już jej problem.
Wasz problem, bo to nie jest dla mnie problemem, a dla was jak widać jest... I tak nawiasem juz setki razy miałyście sie do mnie nie odzywac i tak za każdym razem odpisałyście :)
o ludzie , jacy wy głupi jesteście(bez urazy)... to zwykła prowokacja ! przecież ona(NaKolorowo) właśnie chce kłótni ! próbuje was z równowagi wyprowadzić , a wy się dajecie !
sposób ? nie odpisujcie na komentarze ! tu od zawsze "obowiązuje" jedna zasada : "z debilami się nie dyskutuje" ! tak więc nie odświeżajcie tego tematu (ja go nie odświeżam !) . jasne ?
Cathy-mijasz się z prawdą, mówiąc że nie odświeżasz, bo własnie to zrobiłaś... A skąd wiesz, co ja chcę osiągnąć, mówiac komuś o czymś i odpowiadając na jego pytanie? Moja wina, że Leo zamist podziekowac ''zaatakował''?
Ty Na Kolorowo zamkni sie wkoncu bo nikt tutaj Cie nie lubi!!! A jak chcesz sie bawic w te swoje zabawy to nie z nami!!... A jak chcesz byc normalnie traktowana na tym forum to powstrzymaj sie od poprawiania bledow i mow o Charmed a ne kto jak pisze... chyba nie liczy sie tutaj kto jak pisze tylko Czarodziejki bo to o nich forum Pozdr:***
dzięki wszystkim za popracie:) sami widzicie kim jest osoba o nicku NaKolorowo. brak słow;) pozdrowienia dla wszystkich znajomych:****
no ba Leo,ja tam zawsze będę Cię popierać :))
pozdrawiam wszystkich ulubionych :****
A ja pozdrawiam moich ulubionych, moją rodzinkę i kumpelę Kasię z Sandomierza :**
Ktoś jeszcze?? ;D ;D