omg, to ty nakolorowo bronisz ? a zobacz na forum jej zachowanie ! i jak się pode mnie podszywała ! ona jest jakaś niereformowana !
dziecko, spojrz na siebie co ty tu robilas od ponad roku a potem oceniaj innych a jak juz krytykujesz zastanow sie dlaczegom ktos cos zrobil, moze wyniesiesz jakis porzadny wniosek?
po
1. poproszę tłumaczenie na polski !
2. jestem tu dopiero od stycznia !
ja jestem przekonana, że ty masz 11 lat ! na 1000000%, jestem tego pewna !
Cathy ja też jestem przekonana, że ty masz 11 lat bo starsza osoba dałaby już sobie spokój z kłótniami, a ty dalej prowokujesz.
Cathy od stycznia to ty masz nowe konto, a od koncowki sierpia 2007 juz tutaj straszysz. A lat mam 15 i sie nie boje tego powiedziec. zaloze sie ze Ty powiesz ze masz wiecej(sklamiesz)to typowe dla klocacych sie bahorków (:
ekhm... konto "Cathy" założyłam w styczniu, w 2007, nie wiedziałam jeszcze o istnieniu tego forum ! ty głupia jesteś, tobie widać pamięć zawodzi !
heh, dorotko, jeżeli ja mam 11 lat, to ty też... skoro ty taka wielce dorosła, to czemu nadal uczestniczysz w kłótniach ? proponuję pomyśleć, zanim napiszesz kolejne durnoty...
wow, nakolorowo, ja skłamię ? co ty taka pewna siebie ? ty na 100% kłamiesz, bo zapewne nie ma 15-latek, które podszywają się za innych użytkowników... jesteś tępa, jak to sama się nazwałaś "zużyty depilator"...
Nie siebie nazwałam zużyty depilator kretynko. A to najwyżej od sierpia 2007 też była taka kretynka jak ty i myslalam ze to jestes ty, sorki :) a Tak w ogole to nie wiem na jakich podstawach wnioskujesz swoje... Pozaytym znowu zaczynasz klotnie na to kto ile ma lat, lol... kazdy ma tyle ile ma i co kogo to obchodzi... nawet jak Cie uwazam za 8latke uczaca sie myslec to w rzeczywistosci mozesz miec wiecej i cofac sie w rozwoju a to ze Docia ma 20 lat (czy iles tam)to takze jej sprawa, nieprawdaz?
Ja nie mam 11 lat jak bym miała to bym nie pracowała w urzędzie państwowym. Zresztą już ci kiedyś pisałam, że jestem rocznik 1983 chyba go sobie nie zmyśliłam, a jak umiesz liczyć to sobie policz ile teraz mam lat, a nie czepiasz się w kółko mojego wieku bachorze.
A ciekawe jak ja mam ci pokazac. Nie wysle przeciez swoich danych do netu chyba zglupialas. Ty naprawde jestes cathy nienormalna.
Wiedziałam, że to prowokacja już po samym jej odpisie, ale chciałam zobaczyć co ona mi odpisze bo wiedziałam, że to będzie właśnie coś w tym stylu i się nie myliłam.
Ej. Cathy, bede na Ciebie mowila Kefi. albo nie - Kefir. bo jestes tak okropna jak on ^^