PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Spójrzcie na godzinę. Charmed wciąż nie ma!

P_Halliwell

NaKolorowo, nie łam się. Daj sobie z nimi spokój, bo szkoda na takich ludzi czasu.

Gladka

omg, to ty nakolorowo bronisz ? a zobacz na forum jej zachowanie ! i jak się pode mnie podszywała ! ona jest jakaś niereformowana !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

dziecko, spojrz na siebie co ty tu robilas od ponad roku a potem oceniaj innych a jak juz krytykujesz zastanow sie dlaczegom ktos cos zrobil, moze wyniesiesz jakis porzadny wniosek?

DevaKONTOZAWIESZONE

po
1. poproszę tłumaczenie na polski !
2. jestem tu dopiero od stycznia !
ja jestem przekonana, że ty masz 11 lat ! na 1000000%, jestem tego pewna !

Phoebe123

Cathy ja też jestem przekonana, że ty masz 11 lat bo starsza osoba dałaby już sobie spokój z kłótniami, a ty dalej prowokujesz.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Cathy od stycznia to ty masz nowe konto, a od koncowki sierpia 2007 juz tutaj straszysz. A lat mam 15 i sie nie boje tego powiedziec. zaloze sie ze Ty powiesz ze masz wiecej(sklamiesz)to typowe dla klocacych sie bahorków (:

DevaKONTOZAWIESZONE

ekhm... konto "Cathy" założyłam w styczniu, w 2007, nie wiedziałam jeszcze o istnieniu tego forum ! ty głupia jesteś, tobie widać pamięć zawodzi !
heh, dorotko, jeżeli ja mam 11 lat, to ty też... skoro ty taka wielce dorosła, to czemu nadal uczestniczysz w kłótniach ? proponuję pomyśleć, zanim napiszesz kolejne durnoty...

Phoebe123

wow, nakolorowo, ja skłamię ? co ty taka pewna siebie ? ty na 100% kłamiesz, bo zapewne nie ma 15-latek, które podszywają się za innych użytkowników... jesteś tępa, jak to sama się nazwałaś "zużyty depilator"...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Nie siebie nazwałam zużyty depilator kretynko. A to najwyżej od sierpia 2007 też była taka kretynka jak ty i myslalam ze to jestes ty, sorki :) a Tak w ogole to nie wiem na jakich podstawach wnioskujesz swoje... Pozaytym znowu zaczynasz klotnie na to kto ile ma lat, lol... kazdy ma tyle ile ma i co kogo to obchodzi... nawet jak Cie uwazam za 8latke uczaca sie myslec to w rzeczywistosci mozesz miec wiecej i cofac sie w rozwoju a to ze Docia ma 20 lat (czy iles tam)to takze jej sprawa, nieprawdaz?

DevaKONTOZAWIESZONE

och, nakolorowo... cóż się tak rozpisałaś ?
a poza tym, to ciekawe jak śpiewasz ? to twoje hobby ?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Bozee.ee ona do mnie na gg napisala, zgroza hiee o_O

DevaKONTOZAWIESZONE

Ja nie mam 11 lat jak bym miała to bym nie pracowała w urzędzie państwowym. Zresztą już ci kiedyś pisałam, że jestem rocznik 1983 chyba go sobie nie zmyśliłam, a jak umiesz liczyć to sobie policz ile teraz mam lat, a nie czepiasz się w kółko mojego wieku bachorze.

Regan_McLeod

to pokaż mi swoją metrykę urodzenia :PP.

Phoebe123

A ciekawe jak ja mam ci pokazac. Nie wysle przeciez swoich danych do netu chyba zglupialas. Ty naprawde jestes cathy nienormalna.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Dorotko, ona Cie prowokuje :/

DevaKONTOZAWIESZONE

no nie, no przecież żartowałam ! wy bezmyślni jesteście, aż żal...

P_Halliwell

Wiedziałam, że to prowokacja już po samym jej odpisie, ale chciałam zobaczyć co ona mi odpisze bo wiedziałam, że to będzie właśnie coś w tym stylu i się nie myliłam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

Ej. Cathy, bede na Ciebie mowila Kefi. albo nie - Kefir. bo jestes tak okropna jak on ^^

DevaKONTOZAWIESZONE

ok, ja na ciebie bigos :DD no bo na pewno nie po nicku :D diva :PP ja bym szczura tak nawet nie nazwała :p