PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Hm...

ocenił(a) serial na 10

Czy Phoebe dobrze zrobiła wiążąc się z Colem, a później go zabijając??

A tak w ogóle to wolałam jak była Prue (Shannen Doherty), jakoś ją najbardziej lubiłam... Może za to że mam identyczny charakter... Teraz przepadam za Piper... Nie lubię Paige...

ocenił(a) serial na 10
Audra

dlaczego nie lubisz Paige??? ( to nie zarzut tylko ciekawość)
Phoebe zrobiła dobrze unicestwiając Cole'a jako Źródło, bo zabiłby jej siostry, ale jak wrócił w 5 sezonie, mogła mu wybaczyć, przecież już nie był opętany przez Źródło i znów chciał ją odzyskać i być dobry, a przez nią stał się zły;/ ---> takie jest moje zdanie

ocenił(a) serial na 8
Lovely_Paige

to prawda że mogła wybaczyć ale na jak długo byłby znów dobry? przecież to już było był najpierw zły potem dobry i było fajnie ale potem znowu stał się zły. moim zdaniem dobrze sie stało choćby ze względu na phoebe przecież ona za każdym razem strasznie to wszystko przeżywała a tak scenarzyści dali jej w końcu możliwość ułożenia sobie życia w spokoju moim zdaniem zasłużyła na to żeby być szczęśliwą a z colem ciągle by żyła w niepewności kiedy znów się przemieni w demona
pozdro

ocenił(a) serial na 10
renatadymek

Może i by żyła w niepewnosci ale to w końcu Cole był miłoscia jej zycia i tylko z nim mogłaby być szczęśliwa. A on by miał nauczkę i prawdopodobnie juz by nie robil takich numerów;)

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Zdecydowanie się zgadzam:) Tylko z Colem mogła być tak naprawdę 100% szczęśliwa:)Byli dla siebie stworzeni... Nie dala mu szansy to ma za swoje, a co!:D

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Addie

Ma tego ciapcia Coopa;) Powinna mu wybaczyć[Cole'owi], przecież to nie jest jego wina, że został w 4 sezonie opętany przez Źródło;/

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Hej martulka10000 i Paige, napiszcie do mnie na gg,chetnie bym z wami pogadała;P
moj nr : 6074789

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Dobra to ja podam swój: 12860828, napiszę coś Cleo napewno, ale jutro;) Martulka pisz do mnie też;) widzę, że mamy na wiele wspólnych poglądów na temat serialu;)

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Czadersko;) To ja też swój podaje;* --> 5725955. Nie jestem pewna czy będę jutro rano, ale po czarodziejkach na Polsacie postaram się wskoczyć:)

ocenił(a) serial na 10
Audra

Miłość nie wybiera, myślę że Cole był lepszy niż ten cały Coop, czy jak mu tam.... A co to Paige nie wiem dlaczego za na nie przepadam, po prostu... Może mam żal do niej że przyszła na miejsce Prue...

Audra

ja ja lubie, ale ona wnosi malo do serialu od kiedy sie pojawila co np. 4 odicnek mi si e podoba z a z Prue niemalze azdy odcinek byl swietny