Pewnie wielu z Was zauważyło, że Holly Marie Combs bardzo rzadko udziela się w życiu publicznym. Na charmed.pl sporadycznie dodawane są jakieś newsy dotyczące Holly. Nie pojawiła się na rozdaniu Globów 2010 i o ile dobrze wiem to nie wzięła udziału w akcji "Hope For Haiti Now" gdzie można było spotkać Alyssa i Rose. Jak myślicie, czemu wycofała się z życia publicznego ?
P.S. czy ktoś ma informacje na temat tego, czy Holly pracuje nad jakimś nowym filmem ? obejrzałabym z chęcią coś nowego z jej udziałem ;) a i gdzie ona obecie mieszka ? czy jest jakiś sprawdzony adres ? ( dla paparazzich to nie powinien być problem ) :)
pozdrowienia dla Fanów :*
niestety nie mogę Ci pomóc, ale też jestem bardzo ciekawa co teraz porabia Holly...szkoda, że nie była na rozdaniu Złotych Globów :(
Co do wycofania się z życia publicznego to wydaje mi się, że poprostu teraz bardziej skupia się na rodzinie i życiu prywatnym. Szkoda bo fajnie gra i dobrze się prezentuje na ekranie. Wydaje mi się, że reszcie aktorek charmed bardziej zależy na sławie. Być może dlatego pojawiają się częściej na imprezach publicznych.
Co nowych filmów z nią, niestety nie wiem, a z tego co mi wiadomo mieszka w Bevery Hills, chociaż nie jest to pewna informacja.