PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Miło było przypomnieć sobie serial z Prue? Dla mnie to miłe powtórki :)

P_Halliwell

Tak, zgadzam się. Super, że dają powtórki na wakacjach. Jak fajnie było znów obejrzec Prue ;) A za ile odcinków ona umrze gdzieś tak?

Speak_

Prue umrze za 14 odcinków :(

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Pewnie że miło bo 3 to mój ulubiony sezon:) Lubię Paige ale serial z Prue bardziej mi się podobał:] pzdr:*

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Taaaaaaaaaaaa macie racje z Prue to moja ulubiona postać w tym serialu i fajnie grała.

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

Ja niestety w sql jestem i niemoglam ogladac alee za tydzien kto wie??
Super ze powtarzaja sezon 3 z Prue

BigMovieFan

gdzie jesteś ?? sql ?? to jakieś państwo , miasto , miejscowość amerykańska ?? nie serio , może jestem głupia , ale co to ?????

Phoebe123

Nom super że powtarzają te odcinki ;D Tylko szkoda że zaniedługo Prue zginie :(

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Ja w Szkocji niestety jestem .. ;(( Ale juz w niedziele przyjezdzam do naszej ukochanej Polski ;))heh ale bede juz miec wolne w czwartek wiec sobie obejze..
aa i jeszcze jedno nie jestes glupia :)))
Serdeczne pozdrowienia ze Szkocji ;**

BigMovieFan

nie tylko nie wiedziałam co sql znaczy :) też serdecznie pozdrawiam (z Polski niestety :(((()

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Ja jestem wniebowzieta po tym odcinku...Tak bardzo brakowalo mi Prue przez caly ten rok ze jak ją zobaczylam to myslalam ze sie do telewizora przykleje xD

P_Halliwell

według mnie to wielka strata dla filmu że Prue już nie gra... jestem wielkim fanem czarodziejk i ogladam każdy odcinek:)) to naprawde świetny serial! powiem tylko tyle że Prue jest nie zastapiona. Strasznie mi jej brakuje........ według mnie powinna grać dalej...... naprawde byla świetna:))))
Ps: ale Phoebe smiesznie wyglada taka młoda dziewczynka he he he

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

popieram twoją wypowiedz w 1000000000000000%!!

P_Halliwell

oglądaliście dzisiejszy odcinek?? 53?? Prue taka odpowiedzialna ;(((((( barakuje mi jej!!!!!!!!!!!!

Leo_Wyatt

Ja oglądałam. Postawa Prue była doskonała.

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Tak zbaczając z tematu to wogóle dzisiejsza powtórka była bardzo fajna:)) Nie widziałam wcześniej tego odcinka, Piper ostro wymiatała na tym stole:P Prue oczywiście jak zawsze super, a Pheebs moim zdaniem teraz(w blondzie) wygląda lepiej niż kiedykolwiek wcześniej czy póżniej:D
Szkoda że Cole był tylko wczoraj a teraz przez kilka odcinków go nie będzie,czekam z niecierpliwością na odcinek "Bride and Gloom" :]
pzdr:*

Bellamy

Suuuuuper!!! Codziennie są Czarodziejki! Tylko w soboty to stanowczą rzadko! Pozdrawiam fanów tego serialu!

Rikki13

Tak, bardzo fajny dziś odcinek. Prue jest naprawdę niezastąpiona. Z nią serial jest według mnie fajniejszy niż z Paige ;) Ale Paige też może byc.

ocenił(a) serial na 10
Speak_

Dziś też spoko:)) Niezłe było te szkolenie, które Natalie przeprowadziła dziewczynom:P

Bellamy

Nom niezłe ;P Strasznie upierdliwa ;P :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
natali95

odcinek był świetny:)) (podobało mi się jak Piper zamrozila te Natalię:D potem ją odmmrozila a ona pytała co sie stalo a Prue powiedziała jej że została zamrożona i zaczeła się smiać he he he super to było:PPPPP) i jak się przebrały w te białe szaty z kampturami:D zaskoczyły demona <lol> he he he:))) eh Prue JESTEŚ NIEZASTAPIONA:(((

Leo_Wyatt

Nom Prue jest świetna :) Tylko szkoda że powtarzają od 3 sezonu :(

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Zgadzam się...ale tekst że "zostałaś zamrożona" wymiata...tami minka była poprostu genialna xD
Prue byłaś the best!!

ocenił(a) serial na 6
Prue_Halliwell

a pamiętacie odcinek który polsat puścił jako pierwszy w te wakacje? ten co czarodziejki dowiedziały się prawdy o Cole'u to był taki tekst co ten demon mówi: "Jestem Krell, Zotar" --> a Prue na to "Jestem Prue, Skorpion, gdzie jest Belthazor?"
albo jak rozważały z Piper co zrobić żeby dowiedzieć się czegoś od Krella, gdy był zamrożony w powierzu ;D uwielbiam Piper i Prue ;D one są obie świetne i śmieszne ;p

P_Halliwell

Prue jest świetna:)) to moja ulubiona aktorka :D

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Dzisiejszy odcinek byl boski.. jeszcze go nie oglądałam :)) A ta walka PRUE i Phoebe mmm świetniasta ;)) Pzdr ;))

BigMovieFan

Tak zgadzam się, nieźle walczyły ;] Ale Prue się nieźle wkurzyła na Phoebe za tą sprawę z Cole'm...

ocenił(a) serial na 10
Speak_

Zgadzam sie tak bardzo brakuje mi Prue,lubie Pagie ale brakuje mi czegos w sobotnich odcinkach raczej kogos no wlasnie Prue n razie ciesze sie z powtorek kiedy Prue umrze znow bede przezywac jej smierc bo w koncu beda powtorki 4 seoznu rowniez

Charmed Forever

Prue_2

Muszę powiedzieć, ze odcinki z Page nawet w połowie nie są tak dobre jak odcinki z Prue. Z tego co wiem na Polsacie w soboty leci 5 sezon? Totalnie skopany przez ten przedłużający się wątek Cola. Tak jakby nie mieli pomysłu. Całe szczęście, że już go nie ma, bo był naprawdę denerwujący w ostatnich odcinkach. A w odcinkach z Prue zawsze dzieje się coś ciekawego no i ma świetne teksty. Page to już nie to samo, chociaż jej postać też jest fajna. Ale to Prue do nich pasuje.

_Marilyn_

* Paige

_Marilyn_

Wiele osób twierdzi, że5 sezon jest świetny, ale mi się nie podoba tak bardzo ;(

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Mi się nie podoba rzaden z sezonów po smierci Prue, ona nadawala sens temu serialowi, teraz mam wrazenie ze te odc są ciągniete na sile...;(