Tak, zgadzam się. Super, że dają powtórki na wakacjach. Jak fajnie było znów obejrzec Prue ;) A za ile odcinków ona umrze gdzieś tak?
Pewnie że miło bo 3 to mój ulubiony sezon:) Lubię Paige ale serial z Prue bardziej mi się podobał:] pzdr:*
Taaaaaaaaaaaa macie racje z Prue to moja ulubiona postać w tym serialu i fajnie grała.
Ja niestety w sql jestem i niemoglam ogladac alee za tydzien kto wie??
Super ze powtarzaja sezon 3 z Prue
gdzie jesteś ?? sql ?? to jakieś państwo , miasto , miejscowość amerykańska ?? nie serio , może jestem głupia , ale co to ?????
Ja w Szkocji niestety jestem .. ;(( Ale juz w niedziele przyjezdzam do naszej ukochanej Polski ;))heh ale bede juz miec wolne w czwartek wiec sobie obejze..
aa i jeszcze jedno nie jestes glupia :)))
Serdeczne pozdrowienia ze Szkocji ;**
Ja jestem wniebowzieta po tym odcinku...Tak bardzo brakowalo mi Prue przez caly ten rok ze jak ją zobaczylam to myslalam ze sie do telewizora przykleje xD
według mnie to wielka strata dla filmu że Prue już nie gra... jestem wielkim fanem czarodziejk i ogladam każdy odcinek:)) to naprawde świetny serial! powiem tylko tyle że Prue jest nie zastapiona. Strasznie mi jej brakuje........ według mnie powinna grać dalej...... naprawde byla świetna:))))
Ps: ale Phoebe smiesznie wyglada taka młoda dziewczynka he he he
Tak zbaczając z tematu to wogóle dzisiejsza powtórka była bardzo fajna:)) Nie widziałam wcześniej tego odcinka, Piper ostro wymiatała na tym stole:P Prue oczywiście jak zawsze super, a Pheebs moim zdaniem teraz(w blondzie) wygląda lepiej niż kiedykolwiek wcześniej czy póżniej:D
Szkoda że Cole był tylko wczoraj a teraz przez kilka odcinków go nie będzie,czekam z niecierpliwością na odcinek "Bride and Gloom" :]
pzdr:*
Suuuuuper!!! Codziennie są Czarodziejki! Tylko w soboty to stanowczą rzadko! Pozdrawiam fanów tego serialu!
Tak, bardzo fajny dziś odcinek. Prue jest naprawdę niezastąpiona. Z nią serial jest według mnie fajniejszy niż z Paige ;) Ale Paige też może byc.
Dziś też spoko:)) Niezłe było te szkolenie, które Natalie przeprowadziła dziewczynom:P
odcinek był świetny:)) (podobało mi się jak Piper zamrozila te Natalię:D potem ją odmmrozila a ona pytała co sie stalo a Prue powiedziała jej że została zamrożona i zaczeła się smiać he he he super to było:PPPPP) i jak się przebrały w te białe szaty z kampturami:D zaskoczyły demona <lol> he he he:))) eh Prue JESTEŚ NIEZASTAPIONA:(((
Zgadzam się...ale tekst że "zostałaś zamrożona" wymiata...tami minka była poprostu genialna xD
Prue byłaś the best!!
a pamiętacie odcinek który polsat puścił jako pierwszy w te wakacje? ten co czarodziejki dowiedziały się prawdy o Cole'u to był taki tekst co ten demon mówi: "Jestem Krell, Zotar" --> a Prue na to "Jestem Prue, Skorpion, gdzie jest Belthazor?"
albo jak rozważały z Piper co zrobić żeby dowiedzieć się czegoś od Krella, gdy był zamrożony w powierzu ;D uwielbiam Piper i Prue ;D one są obie świetne i śmieszne ;p
Dzisiejszy odcinek byl boski.. jeszcze go nie oglądałam :)) A ta walka PRUE i Phoebe mmm świetniasta ;)) Pzdr ;))
Zgadzam sie tak bardzo brakuje mi Prue,lubie Pagie ale brakuje mi czegos w sobotnich odcinkach raczej kogos no wlasnie Prue n razie ciesze sie z powtorek kiedy Prue umrze znow bede przezywac jej smierc bo w koncu beda powtorki 4 seoznu rowniez
Charmed Forever
Muszę powiedzieć, ze odcinki z Page nawet w połowie nie są tak dobre jak odcinki z Prue. Z tego co wiem na Polsacie w soboty leci 5 sezon? Totalnie skopany przez ten przedłużający się wątek Cola. Tak jakby nie mieli pomysłu. Całe szczęście, że już go nie ma, bo był naprawdę denerwujący w ostatnich odcinkach. A w odcinkach z Prue zawsze dzieje się coś ciekawego no i ma świetne teksty. Page to już nie to samo, chociaż jej postać też jest fajna. Ale to Prue do nich pasuje.