W starych odcinkach nie ma juz Prue - straszne,a w nowych Chrisa - jeszcze gorsze...
Nom troche głupio tak bez Prue..a Piper dzis w koncu zaakceptowala Paige:) 4x03 heh:)
W nowych odcinkach sie wcale nie łapie wiec daruje sobie je(sobotnie) ..i tak jestem na uczelni wiec nie ma sensu:)
wiec nie wiem nawet jak Chris grał i o co tam chodziło..:(
Ale sie nadrobi zaległosci:D
Oprócz Prue nie ma też Cole'a i Andy'ego. Uwielbiałam ich. A co do Chrisa, nie żałuję, że go nie ma...
A ja żałuje, to jedna z moich ulubionych postaci ;) no i Prue oczywiście szkoda :( a Andy'ego nigdy nie lubiłam :/
ooOOoo własnie mozesz mi powiedziec dlaczego nie ma Cole'a ?
Co sie z nim stało..:(
Jak to? A Phoebe..?? Ale on juz dobry byl chyba to znaczy ze teraz np. w tych odcinkach sezon 4 udaje czy cos w tym stylu?/;/;/
A ja trochę jest mi szkoda , że nie ma Cole'a i Prue bo byli fajnymi postaciami i dużo wnieśli do serialu.
Prue uwielbiałam, Cole'a nie bardzo, Andy'ego lubiałam, a Chrisa strasznie mi brakuje... Lubiłam go;)
Leo a powiedz mi co takiego Cole potem zrobił,że się jednak rozstali,bo w tych odcinkach co polsat dolecial o 12 to byl jeszcze dobry,a potem w 5 sezonie Phoebe nie chciala go juz znac....Widzialam jakies odci\nki ze ta babka w kitku im udzielila slubu...
no wlasnie,zapomnialam jeszcze o cole'u ale wiekszosc z nas panie raczej lubila go wizualnie :) fajny byl tez ten sasiad siostr z 1 sezonu,a andy,czy ja wiem?
a moge wiedzieć costało się z Chrisem, bo ostatnio nie oglądałam i nie wiem. Poza tym mam jeszcze parę pytań.
Ja doszłam ostatnio do wniosku iż chyba ten serial oglądam już z przyzwyczajenia. W nowych odcinkach brakuje tej lekkości i polotu jakie były w początkowych sezonach. Poza tym nie mam już moich dwóch ulubionych postaci czyli Prue i Andiego...a szkoda. Lubiłam tez Chrisa a teraz już też go nie ma....
a może mi ktos napisac dlaczego czarodziejki oststecznie unicestwiły cola?? ja ogladałam odcinki 5 sezonu tak wyrywczo i wiem ze znowu przeszedł na stone zla tylko takiego dobrego udawal i ze został źródłem czy cos?/ może mi to ktos dokładniej wyjasnić??