szkoda ze nie ma odcinka jutro ,a jak zwykle w swieta powtarzaja te same filmy i nawet nic nowego nie ma do obejrzenia
no jasne przecież , że nie wszyscy lubią wasze bzdety , typu ,,charmed'' ! o kurde , nawet nie chcę myśleć , jak to wycofają ! pewnie dzieci od trzech , do pięciu lat , pojadą do studia , i wydłubią oczy szefom polsatu , bo nie puszczają tego szajstwa... normalnie masakra...
Nie wycofają, uwierz. Prędzej przestaną emitować Świat wedłufg kiepskich - twój ulubiony tasiemiec :D Boże...
wlasnie czarodziejki maja spora ogladalnosc i ich nie zdejma z anteny
nawet juz forume jeden zaczeli puszczac pozniej po czarodziejach
a tak bylo milo tutaj bez ciebie jelly
po pierwsze : wytłumacz znaczenie słowa ,,wedłufg'' , bo nie znam takiego...
po drugie : nie wzywaj Pana Boga swego nadaremno !
po trzecie : skąd wiesz , że nie wycofają ? ty polsatu nie znasz ? tyle seriali wycofali , to dlaczego mają tego nie wycofać ?
po czwarte (dorsznyt) : ,,nawet juz forume jeden zaczeli puszczac pozniej po czarodziejach'' ----> nauczcie się normalnie pisać , bo nie rozumiem !
po piąte : a mnie to gów** obchodzi , że było miło . jedno jest pewne : na 100% mnie nie wygonicie z tego forum . nie przejmuję się opiniami innych .
Po piersze:księżniczko zdanie zaczyna się z dużej!
Po drugie:nie przeklinaj
Po trzecie: NIE wycofają go (mój wujek pracuje w Polsacie)
taka z ciebie pani profesor, ze nie wiesz ze kropki , przecinki itd. pisze sie bez spacji szkoda ze twoi nauczyciele tego nie widza od razu by cie cofneli do podstawowki albo do przedszkola
holender teraz ja nie chcacy wzielam za szybko spacje w jedym przecinku a powinno byc od razu po slowie
chyba ciebie bo nawet przy pisaniu prac magisterskich wykladowcy mowia ze znaki stawia sie bez spacji
a oni sa duzo madrzejsi od ciebie
a twoi nauczyciele to jak czytaja twoje prace to chyba sie za glowe lapia
Mam wrażenie, że nie fotrafisz czytać droga Jelly. Przeczytaj ten koment jeszcze raz i postaraj się lepiej zrozumieć.
ale jesteście żalosni:/ każdy ma prawo oglądać to co chce i już... a wy odrazu z pretensjami... AL(pomysl zanim coś napiszesz.. tak na przyszłość)
Mi też szkoda, że nie ma czarodziejek bo lubie, ale trochę za duża afera i myśle, że tu nie chodzi tylko o same czarodziejki.
A ta cała Jelly,(czy, jakoś tak) nie powinna wchodzić na forum serialu, którego tak ewidętnie nienawidzi
zgadzam się z Wami.Nie powinna tu wchodzic,jeśli nie lubi tego serialu le jak widac tłumaczenie nic nie daje :/.
jestem tego samego zdania!!! jak wy!!! po co wchodzić na forum serialu jak się go nie lubi? chyba po to żeby tylko się wyrzywać na innych i pokazywać jak im dopiec;/ MOIM ZDANIEM TO BESZCZELNOŚĆ!!!!!
Wg. tan temat już nie jest związany z czarodziejkami tylko z poglądami i przeradza się to już w kłutnie. (nie zrozumcie mnie źle)
Wydaje mi się że ta cała Jelly przeładowyje swoje frustracje i gniew na innych. co to ma być! JEŻELI CHCESZ SIĘ NA CZYMŚ WYŻYWAĆ TO KUP SOBIE WOREK BOKSERSKI!!!!!!!!!!!! (nie chce uchdzić za psychologa) :)
macie 100% racji... ja nie rozumiem tych ludzi:/ co oni z tego mają? że grają na nerwach innym... ja lubie ten serial i już:) a jak ktoś nie lubi to niech nie ogląda i po sprawie a nie wchodzi i kłóci się z innymi... bo ma inne racje..:/
zgadzam się :),a tak przy okazji to u mnie nowa notka :),a tak w ogóle to kto jest na forum???odezwac się :)
Ja jestem :) Tak się przyglądam waszej rozmowie. Zgadzam się z Wami. Ta Jelly to chyba nie ma zajęcia. Oj cieszę się że jej nie znam w realu. Nie miała by ze mną lekko.
Tak poza tym to również zapraszam wszystkich do mnie na bloga na ankietę ;)
hej hej witam wszystkch :)Dzięki za notkę :*i proszę o kolejne.Ja niestety tylko dziś jestem na forum :/
bo dziś jestem w Szczecinie u cioci i ona ma internet,a jutro jade na Wolin,a tam nie ma internetu ://wrócw w poniedziałek to może wejdę :) fajna focia :**buziaki:**
To wpadnij:)) Trochę tu bez Ciebie smutno;)) Przez prawie cały czas są tu tylko kłótnie:((
ale są po polsku??jak tak to podasz mi link do odcinka w którym Piper rodziła??
są po angielku ale możesz sobie ściągnąć polskie napisy. wpisujesz na yt tytuł odcinka i powinnaś mieć.
ok,to jak znadę chcwile to obejrzę :**Oldzia dodałam komentarz do twojego bloga :)