PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jutro nie ma Czarodziejek:/ dopiero w sobote....

Leo_Wyatt

przez święto niestety:(

Leo_Wyatt

szkoda ze nie ma odcinka jutro ,a jak zwykle w swieta powtarzaja te same filmy i nawet nic nowego nie ma do obejrzenia

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

polecam REC Sierociniec Jestem Legendą Labirynt Fauna Król Lew Król Lew 2

DevaKONTOZAWIESZONE

no niestety:( jak by nie mogli naszego filmu puścić! tylko jakieś bzdety....

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

nie bądźcie egoistami nie każdy chce oglądać charmed

DevaKONTOZAWIESZONE

ja tam chce bo w soboty są inne niż od poniedziałku do piątku a był fajny

DevaKONTOZAWIESZONE

no jasne przecież , że nie wszyscy lubią wasze bzdety , typu ,,charmed'' ! o kurde , nawet nie chcę myśleć , jak to wycofają ! pewnie dzieci od trzech , do pięciu lat , pojadą do studia , i wydłubią oczy szefom polsatu , bo nie puszczają tego szajstwa... normalnie masakra...

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Nie wycofają, uwierz. Prędzej przestaną emitować Świat wedłufg kiepskich - twój ulubiony tasiemiec :D Boże...

Oldzia_

wlasnie czarodziejki maja spora ogladalnosc i ich nie zdejma z anteny
nawet juz forume jeden zaczeli puszczac pozniej po czarodziejach
a tak bylo milo tutaj bez ciebie jelly

Regan_McLeod

po pierwsze : wytłumacz znaczenie słowa ,,wedłufg'' , bo nie znam takiego...
po drugie : nie wzywaj Pana Boga swego nadaremno !
po trzecie : skąd wiesz , że nie wycofają ? ty polsatu nie znasz ? tyle seriali wycofali , to dlaczego mają tego nie wycofać ?
po czwarte (dorsznyt) : ,,nawet juz forume jeden zaczeli puszczac pozniej po czarodziejach'' ----> nauczcie się normalnie pisać , bo nie rozumiem !
po piąte : a mnie to gów** obchodzi , że było miło . jedno jest pewne : na 100% mnie nie wygonicie z tego forum . nie przejmuję się opiniami innych .

ocenił(a) serial na 8
Jelly

a skąd masz pewność, że nie znam polsatu?

Jelly

Po piersze:księżniczko zdanie zaczyna się z dużej!
Po drugie:nie przeklinaj
Po trzecie: NIE wycofają go (mój wujek pracuje w Polsacie)

Leo_Wyatt

to co z tego ze nie rozumiesz
i jak cos to dyskutuj sama ze soba bo i tak nikt cie tu nie lubi

Regan_McLeod

taka z ciebie pani profesor, ze nie wiesz ze kropki , przecinki itd. pisze sie bez spacji szkoda ze twoi nauczyciele tego nie widza od razu by cie cofneli do podstawowki albo do przedszkola

Regan_McLeod

holender teraz ja nie chcacy wzielam za szybko spacje w jedym przecinku a powinno byc od razu po slowie

Regan_McLeod

no szkoda... muszą o tym pomyśleć , żeby cię wysłać , nie ??

Jelly

chyba ciebie bo nawet przy pisaniu prac magisterskich wykladowcy mowia ze znaki stawia sie bez spacji
a oni sa duzo madrzejsi od ciebie
a twoi nauczyciele to jak czytaja twoje prace to chyba sie za glowe lapia

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Mam wrażenie, że nie fotrafisz czytać droga Jelly. Przeczytaj ten koment jeszcze raz i postaraj się lepiej zrozumieć.

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

Sorry za błąd, miało być *nie potrafisz

Oldzia_

ja tez mam takie wrazenie
najpierw sama sie naucz czytac a pozniej odpisuj

Leo_Wyatt

hejka gdzie moge obejrzec dalsze sezony?????????????????????

ania0690

ale jesteście żalosni:/ każdy ma prawo oglądać to co chce i już... a wy odrazu z pretensjami... AL(pomysl zanim coś napiszesz.. tak na przyszłość)

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

Mi też szkoda, że nie ma czarodziejek bo lubie, ale trochę za duża afera i myśle, że tu nie chodzi tylko o same czarodziejki.

A ta cała Jelly,(czy, jakoś tak) nie powinna wchodzić na forum serialu, którego tak ewidętnie nienawidzi

Jake14

święta racja no ale co zrobić.. :/

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

zgadzam się z Wami.Nie powinna tu wchodzic,jeśli nie lubi tego serialu le jak widac tłumaczenie nic nie daje :/.

Versatile_Nat

jestem tego samego zdania!!! jak wy!!! po co wchodzić na forum serialu jak się go nie lubi? chyba po to żeby tylko się wyrzywać na innych i pokazywać jak im dopiec;/ MOIM ZDANIEM TO BESZCZELNOŚĆ!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

dokładnie,ale jak widac nie mają nic lepszego do roboty :/.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Wg. tan temat już nie jest związany z czarodziejkami tylko z poglądami i przeradza się to już w kłutnie. (nie zrozumcie mnie źle)

Wydaje mi się że ta cała Jelly przeładowyje swoje frustracje i gniew na innych. co to ma być! JEŻELI CHCESZ SIĘ NA CZYMŚ WYŻYWAĆ TO KUP SOBIE WOREK BOKSERSKI!!!!!!!!!!!! (nie chce uchdzić za psychologa) :)

ocenił(a) serial na 9
Jake14

popieram....oni naprawde chcą nas zdenerwowac i tylko po to tu wchodzą

Versatile_Nat

macie 100% racji... ja nie rozumiem tych ludzi:/ co oni z tego mają? że grają na nerwach innym... ja lubie ten serial i już:) a jak ktoś nie lubi to niech nie ogląda i po sprawie a nie wchodzi i kłóci się z innymi... bo ma inne racje..:/

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

zgadzam się :),a tak przy okazji to u mnie nowa notka :),a tak w ogóle to kto jest na forum???odezwac się :)

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Już u Ciebie skomentowałam:))

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Ja jestem :) Tak się przyglądam waszej rozmowie. Zgadzam się z Wami. Ta Jelly to chyba nie ma zajęcia. Oj cieszę się że jej nie znam w realu. Nie miała by ze mną lekko.
Tak poza tym to również zapraszam wszystkich do mnie na bloga na ankietę ;)

Leo_Wyatt

hej.czy mozna na necie obejrzec dalsze sezony????????odp please

ocenił(a) serial na 8
ania0690

na youtube są, wystarczy poszukać:))

ocenił(a) serial na 9
_Soledad_

hej hej witam wszystkch :)Dzięki za notkę :*i proszę o kolejne.Ja niestety tylko dziś jestem na forum :/

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Czemu??

ocenił(a) serial na 9
_Soledad_

bo dziś jestem w Szczecinie u cioci i ona ma internet,a jutro jade na Wolin,a tam nie ma internetu ://wrócw w poniedziałek to może wejdę :) fajna focia :**buziaki:**

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

To wpadnij:)) Trochę tu bez Ciebie smutno;)) Przez prawie cały czas są tu tylko kłótnie:((

Leo_Wyatt

ale cale odcinki są na you tube???????????

ocenił(a) serial na 8
ania0690

tak tylko są podzielone na 4-5 części

ocenił(a) serial na 9
_Soledad_

ale są po polsku??jak tak to podasz mi link do odcinka w którym Piper rodziła??

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

są po angielku ale możesz sobie ściągnąć polskie napisy. wpisujesz na yt tytuł odcinka i powinnaś mieć.

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

heh no właśnie widziałam Prue,jak mnie nie ma to tylko się kłocą

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

dzięki,jak bede miała czas to sobie obejrze :***

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

obejrzyj koniecznie bo ten odcinek w którym Piper rodziła był bardzo fajny:))

ocenił(a) serial na 9
_Soledad_

ok,to jak znadę chcwile to obejrzę :**Oldzia dodałam komentarz do twojego bloga :)

_Soledad_

czesc wszystkim nie wchodzilam dlugo bo byla u mnie burza ale juz sie skonczyla na szczescie

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

no cześ :**jak miło w końcu byc na forum :)nawt przez jeden wieczór :*

Leo_Wyatt

domyslam sie