no widzisz,a ja musze he :)))hej Dorota,ja chyba jutro nie obejrze ,,Czarodziejek",to jakby co to napiszesz mi co było??
dzieki :**,a widziałam ze sie kłociłas z paroma osobami.Czy oni naprawde mysla,że nas tak latwo zdenerwowac??
Ja wolałam sie nie kłócić bo to i tak nic nie da, a oni będą pisać jeszcze więcej.
zgadzam się Prue,jak bedziemy z nimi sie kłocic to tym bardzej beda nas nacodzic
ale jak jelly pisze mi na blogu na notce przy delfinach ze ich jeszcze nie widzialam to tez mam nie reagowac
skasowalam komentarz
a wogole zobaczyc delfiny nie jest tak latwo w oceanarium
jest ich malo, sa drogie bilety na samolot na hawaje i pozniej drogie bilety wstepu
Paige17, dzięki za komentarzyk, czytałam :) I dzięki, że dodałaś mnie do ulubionych, również Cię dodaję ;)
Nie ma sprawy Oldzia :*Dorota my to wiemy,tylko tacy ludzie jak oni nie sa w stanie przyjac do wiadomosci pewnych rzeczy i nie warto sie tym przejmowac :*
co racja to racja, ale jeszcze jak mi cos na blogu skomentuje to chyba ja pobije albo zglosze weryfikatorom
hej Dorota,a ty masz nowy nr gg??jak tak to napiszmi na kom,bo tu mam gadu bez twojego nr,a jak stary to tez napisz ok??
tak 109;))) fajny odcinek:D chrzciny synka Piper i Leo :D he he he... ja czekam z niecierpliwościa na 6 sezon:] i nowa moc Phoebe empatię;) ale długo się nią nie nacieszy:P bo jej puźniej odbiora:/ troche to głupie ale co zrobić:)
Ja teraz jestem na wakacjach w Irlandii i mam polską telewizję, ale nagminnie przesypiam odcinki czarodziejek :/ Oglądam za to po angielsku w irlandzkiej telewizji. Na jednym kanale lecą po dwa odcinki pod rząd (godz 16 i 17)- 6 sezon, a na drugim o godz 18 po jednym odcinku - i to jest 7 sezon. Także 6 sezon bardzo mi się podoba, ale 7 to już nie bardzo :/
Dzięki Paige17 :) Zaraz przeczytam na necie streszczenie, bo pewnie i ten przegapię :/ Już jestem do tyłu z tyloma odcinkami, że szkoda gadać :/
8 chyba jest fajny:)) bo Billie ma moc Prue:P TELEKINEZĘ:D chciałbym ją zobaczyć w akcji ale z drugiej strony brakuje mi Prue ;((((
Tak, też bardzo lubię Paige :) Jest moją ulubioną czarodziejką po śmierci Prue :) Szkoda, że Shannen nie zgodziła się występować gościnnie w serialu, np. od czasu do czasu jako duch :)
albo żeby chociaż pokazywali jej zdjęcia albo wspomnienia sióstr z nią związane
acha :)ja nie moge doczekac sie odcinka,kiedy przemienia je w te boginie :D
ale z drugiej strony brakuje mi Prue i jej mocy:P szczególnie (telekinezy) była naprawde świetna, no i wiele razy jako najstarsza siostra uratowała je opresji...
http://pl.youtube.com/watch?v=7PNrck-AyfQ&feature=related polecam:D
no brakuje Prue:(( była wielka! naprawde jej postawa była godna podziwu i naśladowania moja ulubiona bohaterka! szkoda że ją uśmiercili... niesłusznie moim zdaniem... KONCZE BO BURZA:/ i musze uważać na kompa:)) odezwe się jutro:)) buźiaczki dla was!
hej Prue jak to jeden z glownych bochaterow nie dozyje konca odcinka?? wiesz ktory??Chris??
Ok narazie Leo :) I nie zapomnij jutro udzielić odpowiedzi w mojej ankiecie :)