PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

no rozumiem może poniżej 10 roku życia to tak.

excommunication

Jak się nie podoba to nie oglądaj i nie wchodź na to forum. I wyobraź sobie że mi ten serial jakoś się podoba, pomimo że nie mam 10 lat tylko więcej.

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

Dokładnie zgadzam sie z piratką jak sie nie podoba to nie oglądaj i sie nie udzielaj na takie tematy. To forum dla tych którzy się interesują tym serialem a nie dla tych którzy chcą na siebie zwrócić uwagę!!!!!!!!!!

excommunication

Dajcie sobie spokój z komentarzami. "Szanowny" założyciel tematu założył go tylko po to by rozwinąć prowadzącą do niczego dyskusję i będzie się przy tym świetnie bawił, czytając nasze słowa oburzenia, wyzwiska i pouczenia. Bez sensu. Lepiej zignoroać takiego pokemona. A Czarodziejki są świetne! Inaczej nie byłby nakręconych ośmiu sezonów... a miliony ludzi którzy oglądali ten serial napewno mieli więcej lat niż próg wskazany przez ciebie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
LEO_13

wiele mało ambitnych kiczy dla mas ma swoje kontynuacje. ale w jednym się zgodzę ta " świetną zabawa" to masz racje jest - patrząc na zagorzałą obronę takiego szajsu. A na forum wszedłem przypadkiem i natknąłem się na to padło i wyraziłem swoje zdanie, a i zrobię coś dla was - już więcej tu nie zajrzę. Nie warto o tej szmirze nawet dyskutować już lepsze są reklamy.

ocenił(a) serial na 10
excommunication

chyba ty masz 10 lat skoro taskie teksty walisz -> czlowiek na poziomie wyraża swoje zdanie bez takich slów jakich ty używasz. i prosze bardzo skoro taki z ciebie kretyn to ogladaj sobie reklamy np proszkow do prania napewno ci sie spodoba (twoj poziom) tylko szkoda ze nie mozesz napisac o tym na forum jak bardzo je uwielbiasz bo chyba rklamy sie do filmow nie zaliczaja czyli nie masz gdzie tego napisac. ;/ ;p

ocenił(a) serial na 10
excommunication

Wlasnie jezeli sie komus nie podobaja Czarodziejki too niech sie nie wypowiada na forum o tym. Ten serial jest najlepszy!! To nie tylko fantastyczne momenty( pokaz mocy sisor) ale tez ich przezycia i rozterki. Serial uczy rowniez jak mam postepowac w zycci. Wedlg mnie scenarzyscie przedstawili ten serial w 100% rewelacji!!:D

excommunication

Charmed jest super!!!

Najlepszy serial jaki wyemitowano!

excommunication

Wiesz, rozśmieszyłeś mnie tym postem :)

Jacek_Wrobel

Gościu, jesteś po prostu żałosny. Prubójesz nam za wszleką cenę udowodnić swoje racje, lecz i tak nikt nie będzie słychał takich głupot. Jesli lubisz reklamy to je sobie oglądaj a na forum o charmed w ogóle się nie wypowiadaj, jesli nie wiesz co to wspaniały serial.