PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Już miesiąc...

ocenił(a) serial na 10

W poniedziałek 15-stego mija miesiąc od śmierci Prue... ;(Powiedzcie mi... co czujecie..? tęsknicie za Prue, tak jak ja...? ;( wiem, że w poniedziałek będę bardzo smutna ;( dam wam fajny filmik bardzo wzruszający http://uk.youtube.com/watch?v=RmxlLG56r5Q zobaczcie naprawdę warto ;p ciekawi mnie czy wszyscy rozpaczają jak ja... piszcie...

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

moim zdanie prue byla bardzo fajna i charmed bez niej to juz nie to samo, ale nie rozpaczam bo najbardziej lubie phoebe i cole'a (bede rozpaczac jak jego juz nie bedzie);/

Bellamy

ja nadal tesknie za prue nie lubie mowic osiobom ktore wkrecam w charmed ze nie ma prue bo juz ich nie poznają bo raczej nikomu nie chce sie pierwszych 3 sezonow sciągac :( http://www.youtube.com/watch?v=RbaHHQVwvyY oto jescze bardziej zruszajace niż podano w 1 poscie, wlacznie glos i powiekszcie okno tego kawalka i ogladajcie nie przerywając ;__;

Bellamy

no to po rozpaczasz chyba jeszcze w tym sezonie lub w 5 ale raczej w tym
a propo ja też rozpaczam za Prue

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

ja tez rozpaczam za prue:/

* * *
za krótki

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

Szkoda, ze nie ma Prue, ale juz sie przyzwyczailem do jej smierci...ogladam sobie w necie odcinki z 1 serii... a do paige tez sie juz przyzwyczailem :)

grzesiek134

Bez Prue jest jednak trochę dziwne. Ale ja już polubiłam Paige. Co nie zmienia faktu że Prue była super czarodziejką :((. Żegnamy Cię Prue!

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

Mi też brak Prue i to jak...
Mam nadzieje że będzie sezon 9, i to coraz bardziej normalnie ja juz mam bzika na ich punkcie:P ale sie tym jakos nie przejmuje:P:P
Aha ja już się przyzwyczaiłam do Paige jak inni, ale lepiej by było gdyby wszystkie czrodzejki grały w serialu: Shannen Doherty-Prue; Holly-Marie-Combs- Piper; Alyssa Milano- Phoebe and Rose Mcgowan- Paige:D:D

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

Ja za nia nie tesknie lubilam ja ale najbardziej phobe i piper lubie a do pige juz sie przyzwyczailam wiec jest ok

monia_4_16

właściwie Paige jest fajna ale nie taka jak Prue