PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Niestety,godzina emisji nie pozwala mi ogladac starych odcinkow na polsacie,jedynie czasem.Stad nie zawsze wiem,o co chodzi itp.Mam wiec kilka pytan do tych,ktorzy ogladali serial za czasow Shannen Doherty:

1.Pamietam,ze dziewczyny na poczatku mialy takiego mlodego sasiada,on troche walczyl z Leo o Piper...Co sie pozniej z nim stalo?
2.Prue takze miala przyjaciela,on byl chyba policjantem.O ile dobrze pamietam,to chyba Phoebe i Piper znalazly go martwego.Mozecie mi to nieco wyjasnic?
3.Zorientowalam sie po wczorajszym odcinku,ze dziewczyny nie od razu mialy wszystkie moce,np.Piper dopiero od wczorajszego odcinka nie tylko zamraza,ale tez niszczy.Czyli one co jakis czas gdy zasluza,staja sie jeszcze potezniejsze?Bo wiem,ze potem takze Paige bedzie mogla uzdrawiac jak Leo,Phoebe otzyma dar empatii...Skad otrzymuja dodatkowe dary i co o tym decyduje_
4.Na poczatku Prue byla lepsza i do "rzucania i pryesuwania uyzwala ocyu.Potem jednak uzywala juz jedynie rak.Stracila dar?
5.Co sie stalo ze starym darem Phoebe,tj wizjami przy kazdym dotknieciu jakiejs rzeczy itp.?Czy wymienila go na dar empatii?

1 Ten sasiad to Dan on wyjechal bo mial szans w walce o piper .
2 Ten policjant to Andy poswiecil swoje zycie by ratowac czarodziejki .
Zabil go demon :( .
3 Nie wiem co o tym decyduje , ale moce otrzymuja od starszych .
4 Nie wiem mozliwe , ze tak i tak potrafi .
5 Starcila aktywna moc dopoki nie nauczy sie ostroznosci .

:) Pozdrawiam :P

użytkownik usunięty
Piper16

co do ostatniego pytania to wiem,ze phoebe moca sadu stracila narazie moc,ale chodzi mi o to,ze w starych odcinkach jeszcze z prue czy juz nawet jak byla paige,to phoebe np. dotknela kogos i miala wizje...w dalszych odcinkach juz tego nie widzialam,a w 6 sezonie dostala empatie

Co do pytania o moc Phoebe to nie straciła ona daru wizji po otrzymaniu empatii ale niekorzystała już z niego tak często w dalszych odcinkach (w 6 sezonie) jeszcze przed wyrokiem sądu dzięki bardzo realnej wizji dowiedziała się kim jest Chris.

Hrabina

ale w 7 sezonie Phoebe odzyskuje wizje wie ktoś w którym odcinku?;>

użytkownik usunięty
Leo_Wyatt

aha,dzieki