zastanawia mnie czemu sie tak nagle pojawił? i czemu pomaga czarodziejkom? moze wiecie o nim cos wiecej?
Kyle (ten federalny) pojawił się w celu powstrzymania 'burzy', o której była mowa, a czarodziejkom pomaga, ponieważ sam potrzebuje ich pomocy.
pomaga Czarodziejkom ,bo chce powstrzymac Avatarów , którzy zabili jego rodzinę ;] a jeżeli chodzi o 'burzę' to nie mam pojęcia , nigdy czegoś takiego nie słyszałam w serialu...;]
aha czyli nie wyda ich???? a mam pytanie co do inspektor Sheridan co z nią??? dalej będzie dręczyć siostry?;D
http://jessalba1.diary.pl/fullarchiwum/
Poczytaj sobie odcinki,zapewne znajdziesz coś o burzy i Sheridan ;)
http://jessalba1.diary.pl/fullarchiwum/
Poczytaj sobie odcinki,zapewne znajdziesz coś o burzy i Sheridan ;)
O 'burzy' tam nic nie ma, ale nie dziwi mnie to, a to dlatego, że zależy to od tego jak zostało to przetłumaczone, na polsacie przetłumaczyli to 'burza', a na innym kanale występuje nazwa 'wielka moc' czy coś w tym rodzaju, ale za każdym razem chodzi właśnie o avatarów, no bo bądźmy szczerzy, gdyby wprost powiedzieli o kogo chodzi to by było mniejsze napięcie, a tak, jeśli ktoś ogląda pierwszy raz, a nie czytał streszczeń to czeka z niecierpliwością na następny odcinek i wyjaśnienie tajemnicy.
Burza to właśnie Avatarzy (tak to po prostu nazwali w polskiej wersji i już) a Kyle nie wyda Czarodziejek, Sheridan będzie je nadal dręczyła ale w końcu zginie pod koniec serii zabita przez demona (chyba Zankou) i dobrze jej tak ;) była zbyt ciekawska :D
aha;D ee to ciekawie się robi.... 7 sezon jest bardzo dobry.. i tajemniczy! dzięki za wszystkie infromacje!!:***
Czyli już nie długo Leo zostanie avatarem?? I mam jeszcze jedno pytanie: Co to za zielona główka którą widzieli barbas i Leo?
Zielona główka;D Fajnie ujęte;D A co do śmierci Sheridan to już nie mogę się doczekać... (tylko nie myślcie, że nie mam serc, po prostu jej nienawidzę)
tak ,ja też nie mogłam doczekać się jej śmierci...;] ona jest jedną z postaci ,której nienawidzę. W ogóle cały 7 sezon jest świetny! Najbardziej podobają mi się dwa końcowe odcinki :D ;]
Ja niemoge sie doczekac odcinka seven years witch w ktorym bedzie Cole ;] A;e bedzie sie dzialo whoo hu !!
no avatarzy pomagają i dobru i złu są,jakby to powiedzieć,bezstronni,ale czemu leo ma nim zostać to zielonego pojęcia nie mam........a ktoś wie?
Ja mysle ze Leo bedzie chcial byc avatorem zeby dorwac Barbasa, za to ze pomagla Gideonowi ... I schwytac wszystkie dmony ktore pomagaly mu ... ale nie jestem pewna, tylko takie przypuszczenia :P
Leo satał się avatarem bo w czasie wyprawy przez wijze siostry zaatakował demon który zabił Piper i Phoebe:/ a jak wiemy leo nie ma mocy uzdrawiania zmarłych.. więc zgodził się zostać avatarem i w ten sposób uratować siostry w przeciwnym razie umarłyby ;P
dodam że Leo przyjmując moce avatarów;) może uzdrawiać zmarłych to tak dla jasności w tym wypadku uratował Piper i Phoebe :))))))
i to właśnie ten odcinek;) =>http://www.charmed.stopklatka.pl/odcinki/sez7/707.htm zresztą jest świetny! ;);D cała akcja scenariusz!