Hej.mam do was pytanie która jest ładniejsza:Prue w 3 sezonie czy Paige w 7 sezonie?
uważam że pól na pół ;D bo uwielbiam Prue jak i Paige ;) chociaż ciężko jest porównac Prue z 3 sezonu i Paige z 7 sezonu bo to całkiem co innego... przez pare lat wiele się zmieniło :)
A po co ci "zdanie innych"? To sama funkcjonować nie potrafisz, musisz "poznawać zdanie" obcych dzieci z internetu?
Między innymi właśnie po to jest forum, jakbyś nie wiedziała...
A co do tematu, to zgadzam się z Leo ;) Nie ma też zbytnio porównania, bo mają trochę inne buźki, ale obie ładnie wyglądają (choć według mnie Prue najładniej wyglądała w drugim sezonie jeśli chodzi o fryzurę ;)).
Ja uwazam ze ladniejsza jest Paige .. i nie dlatego ze lubia ja najbardziej ... tylko ona ma cos w sobie cos co mi sie cholernie podoba ... Jest blada ... i ta ostra czerwona szminka .. to jest swietne .. : ] a czy jej naturalny kolor wlosow to nie jest rudy ? ... bo w Rudym jej bardzo pasuje ;P .
Zdecydownie Paige, ze wszystkich sióstr mam najlepszy styl ubierania i zdecydownie najładniejsza. Osobiście brdzo mi sie takie coś podoba blada skóra(bez żadnej solarki), czerwona szminka i czarne włosy.
a ja muszę obejrzeć jeszcze raz wszystkie serie ponieważ bardzo lubiłam prue (po pheobe) i jak umarła cały czas ryczałam i byłam smutna bo bez niej to nie było to samo i po prostu nienawidzę paige, ale to dlatego ze tak jakby zajęła miejsce prue co było smutne . muszę jeszcze raz obejrzeć ten serial bo wiele osób najbardziej lubi paige a ja jej najbardziej nienawidzę i chciałabym żeby nie było żadnej paige w tym serialu .
chyba coś jest ze mną nie tak . ;(
hmmm...lubię oby dwie, ale jeśli chodzi o urodę to wybieram..PAIGE!!! Jest śliczna> nie wiem jak komus może się nie podobać jej natura i jej styl...ona wogóle jest super...a co do Prue to w Czarodziejkach była bardzo ładna!!! ale widziałam jej parę nieudanych fotek i troszke zmieniłam zdanie (ale i tak ja strasznie lubię!!! I nadal uważam, że jest ładna)
fashion .. jeja ale histeryzujesz ... tutaj pytaja kogo lubisz, a ty odrazu wywijasz "fikołki" i mowisz kogo to "najbardziej nienawidzisz" sorry ale nie mozna najbardziej nienawidzic albo lubisz albo nie .. najbardziej w tym czasowniku nie pasuje ;]
Ja też nie lubiłam na początku Paige za to właśnie, że zajęła tak jakby miejsce Prue, ale przekonałam się co do niej i teraz jest u mnie druga w kolejności "od ulubionej czarodziejki" ;))