PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

kiedy tzn: w którym odcinku Prue otrzymała moc projekcji atralnej?:D

Leo_Wyatt

W drugim sezonie w 9 odcinku pt: Ms. Hellfire

Dlaczego założyłeś dwa takie same tematy?? Nie mogłes poczekac az ktoś odpowie??

ocenił(a) serial na 8
Bea_przerwa_Alex

A tobie to aż tak bardzo przeszkadza? Naprawdę taka katastofa się stała... Szok.

Oldzia_

to zupełnie przez przypadek.. nie wiem czemu u ciebie Beata takie poruszenie????

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

jezuu po co Ci 2 te same tematy.. lol.. mogles odrazu 100 zalozyc...

DevaKONTOZAWIESZONE

Nakolorowo, czy ty umiesz czytac za zrozumieniem?
Przecież Leo napisał ze to przez przez przypadek.
I nie pisz Jezuu, bo jak On przyjdzie to będziesz miec większe klopoty.

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

NaKolorowo -> 100 tematów to możesz założyć tylko ty... Już każdy wie, że jesteś do tego zdolna. Pamiętamy.

Oldzia_

do na Kolorowo jak będzie mi się chciało to założe nawet 200 nic ci do tego ;)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

dokładnie :)a zapomniałam,że miałam już nic nie odpisywac na jej zaczepki :)no to już nic nie pisze

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

ale odpisałaś, sama przeczysz swoim zdaniom anwet w jednym poście... lol... a leo no to zalow 200 tematow czekam ;)

DevaKONTOZAWIESZONE

Nakolorowo, przestań..... Robisz z siebie totalną idiotkę i prowokini.
Dobra rada: Zmień się, przestań prowokowac innych do kłótni, zacznij inaczej wyrażac swoje zdanie, a wtedy znajdziesz przyjaciół.

ocenił(a) serial na 8
DevaKONTOZAWIESZONE

Ehh niedawno ktoś do ciebie napisał, że nie rozumiesz co to przenośnia... I zgadzam się z nim w 100%

Oldzia_

ty chyba nie powinnaś mnie pouczać:) bo to ty najwięcej zakładałas bezsensownych tematów;) wiec nie mam zamiaru reagować na twoje puste zaczepki;) szukasz tylko i wyłącznie podowdów do kłótni i tyle! POZDROWIENIA DLA PRAWDZIWYCH FANÓW CHARMED aaa nie takich jak "NaKolorowo"

Leo_Wyatt

taaa... ja nie odzywam się do nakolorowo ! nigdy w życiu ! zadajemy się z szatanem ! ona napisała ,,Jezu'' z małej litery ! to szatan !

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Leo a co rozumiesz przez ''prawdziwego fana charmed''? skąd wiesz, że nim(nią)nie jestem?

DevaKONTOZAWIESZONE

wystarczy poczytać co wypisujesz...

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

no to daj konkretny przyklad, zamaist mowic ze nie jestem fanka charmed..bo jestem widzialam prawie caly serial a ty zwalniasz na polsacie. predzej ty prawdziwym fanem nie jestes ..

DevaKONTOZAWIESZONE

A może nie ma innej możliwości oglądania Charodziejek tylko na POLSACIE? Ja też muszę tylko tam oglądać bo inaczej nie mogę a fanką jestem napewno. A ty może i jesteś "fanką" chociaż nikt nie jest do tego przekonany... Po tym co wyprawiałaś niedawno i co wyprawiasz nadal... Czepiasz się bzdur, szukasz zaczepki do kłótni i nie zajmujesz się samym serialem, ale wkurzaniem ludzi, którzy tu zaglądają i chcą coś sensownego napisać...

Domi_Nique

nie każdy ma dostęp do cyfry tak jak ty... wiec nie zaszczycaj się tym tak bo naprawdę nie ma czym... to gdzie i co oglądam to nie twoja sprawa, zajmij się soba.. a nie dogryzaniem.

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

niestety nie wiem, ale w 8 sezonie wkurza mnie to ze projekcja astralna jest traktowana jak cos czego mozna sie nauczyc a nie moc ktora byla przeznaczona dla prue.

ocenił(a) serial na 10
taka13

Leo, mi nie chodziło o to, że ja ściągam a Ty nie, tylko według Ciebie w jakich kryteriach mieszczą się fani Charmed, skoro uważasz, że nia nie ejstem a oglądam serial obojetnie czy na polsacie czy nie)?