PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51425
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Nie podoba mi się trochę to, że Phoebe tak się zmieniła. Rozumiem, że minęło kilka lat, więc stała się dojrzalsza, ale tego właśnie nie lubię... wolałam ją taką beztroską rozstrzepaną... taką która rozbija samochód Prue...
Co sądzicice o zmianie emocjonalnej czarodziejki?

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

ale się uaktywniasz na forum
również mi się to nie podoba, ale myślę, że to wszystko dlatego, że Alyssa miała dość grania takiej szalonej, zwariowanej i non stop brojącej dziewczyny, myślę, że wiele osób ją wolało jako tą szaloną Phoebe jaką mogliśmy poznać w pierwszym i drugim sezonie, przynajmniej ja tak

JustFurious

To prawda uaktywniam się, ale nie wiem czy to dobrze, czy źle :). Muszę zrobić przerwę. Ale niektóre z tych tematów są jeszcze stare, ale odświeżone :). Cieszę się, że masz podobną opinię.

ocenił(a) serial na 9
P_Halliwell

ja też się z Wami zgadzam dziewczyny :)też lubiłam Phoebe taką roztrzepaną,jaką była w 1 i 2 sezonie,teraz zrobili z niej taka starą maleńka........

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Nie ma co Pheobe była swietna w tych pierwszych sezonach ;) A teraz.. ;] Wg mnie serial zmienił się i to wcale nie na lepsze ;]

smallandalone

zmienił się na gorsze :(... Wszyscy się zmieniają, a akcję serialu ograniczają do ciemnej szkoły magii i domu, choć na zewnątrz pięknie świeci słońce... Odcinki są coraz gorsze, brak pomysłów. Ja bym na ich miejscu skończyła serial na 5. sezonie...

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

A ja widze w zmianie Phoebe wiele dobrych zmian ;)) Pomyslcie ile razy Phoebe podejmowala rozsadne decyzje... i to dobre ktore pomogly siostram pokanac demona albo poprostu sama siebie ...

Ale tez brakuje mi troche tej starej Phoebe... ale zato jest Paige ;)))

Pozdrawiam i witam spowrotem ;)))

BigMovieFan

Czarodziejki muszą sie zmieniać,to chyba normalne...W końcu teraz jest średnia siostra,nie najmlodszą...Poza tym doswiadczenia z Colem...Charakter jej sie jednak nie zmienil,wciaż ma to swoje poczucie humoru i jest dojrzalsza.Teraz prowadzi kolumnę,wtedy była studentka...Nie moze sie ciagle tak samo zachowywać,bo byłoby to nienaturalne...Poza tym teraz i tak jest najmłodsza siostra-Paige,i to ona jest tą najbardziej zakręconą,choc ma inny charakter niz Phoebe.I uwazam ze to jest wielki +,bo gdyby zyła Prue,to siostry byłyby juz takie dojrzałe itp.,a tak to jest "Swieza krew" ;)

alex165

Też tak uważam, ale myslę też że niektórzy z was za bardzo przesadzają...przeciez Phoebe nadal jest szalona...;) co prawda nie tak jak w tych pierwszych sezonach ale jest. zmieniła sie to widać ale nie powinno to stanowić problemu, przecież do końca życia nie bedzie zchowywać sie jak nastolatka...wydoroślała i to wcale nie jest złe!!!!!!!!!!!!!

A to jak bardzo Czarodziejki sie zmieniają świadczy o rozwijaniu sie serialu o tym, że bohaterzy tak jak normalni ludzie zmieniają się, a ta zmiana wcale nie jest zła...

Donna_Piper_Halliwell

A mnie sie podoba ta zmiana w Phoebe, jak ktos powiedział ludzie sie zmieniają, zycie idzie na przód, nic nie pozostaje takie jak było. Phoebe mozna powiedziec że wreszcie dorosła, stała sie odpowiedzialna ale nadal jest w niej troche szaleństwa z naszej "starej" Phoebe i musze przyznać że bardzo ją lubie, a zauważyłam że sporo fanów serialu za nią nie przepada (może nie na tym forum akurat ale tak ogólnie) nie rozumiem tego kompletnie! Go Phoebe ;)

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Rozumiem, że ta metamorfoza Phoebe była konieczna, bo ona nie mogła być wiecznie nastolatką i w ogóle... Ja jednak pamiętam Phoebe z 1 i 2 sezonu, kiedy to ona była jeszcze taka szalona i roztrzepana ;) O wiele bardziej lubiłam tamtą Phoebe.

Oldzia_

Ja też, a najbardziej jak coś przeskrobała, np. wcześniej pisałam o rozbiciu auta Prue.

ocenił(a) serial na 8
P_Halliwell

Oj tak ;D To była dobra akcja ;D