MECZ JAKIS GLUPI PROGRAM A GDZIE CZARODZIEJKI???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????
chyba juz dzisiaj nie bedzie;/ caly tydzien sie czeka na czarodziejki a tu jakis mecz dali!! :/
polsat przywala...ja chce czarodziejki, wole, zeby nie bylo domu do poznania czy nie do poznania....czarodziejki!!!!!!!!!!!!!!!!
ja sobie w necie obejrze ten odcinek i napisze do polsatu, ze cos tam...sie wymysli :)
nie puścili :/:/
powinni puszczać w soboty po dwa odcinki. Kurde ale tego dzisiejszego to normalnie nie mogę przeboleć. Akurat dzisiaj, kiedy Cole się oświadczył...co za dziady!
tylko żeby puścili ten odcinek za tydzień... ja sie dopiero wkurzę jak go ominął...
Też kocham Cola;**
hehe no ja też lubię Cola ;)
A w tym odcinku to on był własciwie główną postacią. Jeśli jesteś zainteresowana to zobacz sobie do mojego drugiego posta "Black as Cole -filmiki) bo na youtubie znalazłam 6 filmików z tego odcinka. Najlepszy jest 2 (kiedy Cole wchodzi na strych do Phoebe...ta jego mina) Poprostu zobacz
Moja mama ze mną oglada Czarodziejki co sobotę i też ma nadzieję że za tydzień to nadrobią..ehhh zobaczymy
no nie wiem straciłam nadzieje na to że Polsat zacznie szanować fanów Czarodziejek. czekałam jak głupia, władze Polsatu chyba nie znają potęgi fanów. miałam napisać ale Polsat nie wyróżnia sie takim zachowaniem od innych stacji. trudno a potem dziwią sie że ludzie ściągają z neta filmy teledyski piosenki. Życzę wszystkim miłego oglądania Czarodziejek w przyszłą sobotę, niestety jestem na uczelni więc ominie mnie ten odcinek.