PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

NO NIEEEEEEEEEE

ocenił(a) serial na 8

MECZ JAKIS GLUPI PROGRAM A GDZIE CZARODZIEJKI???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????

ocenił(a) serial na 8
BigMovieFan

chyba juz dzisiaj nie bedzie;/ caly tydzien sie czeka na czarodziejki a tu jakis mecz dali!! :/

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

polsat przywala...ja chce czarodziejki, wole, zeby nie bylo domu do poznania czy nie do poznania....czarodziejki!!!!!!!!!!!!!!!!

BigMovieFan

No i nie dali. A do tego nasze przegrały ;-/

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

ja sobie w necie obejrze ten odcinek i napisze do polsatu, ze cos tam...sie wymysli :)

grzesiek134

NIENAWIDZĘ POLSATU! Wolą dać ten durny "Dom nie do poznania" zamiast Charmed! Rozczarowanie...

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

kto wie, jaki mial byc dzis odcinek? chyba odcinek 74...

BigMovieFan

nie puścili :/:/

powinni puszczać w soboty po dwa odcinki. Kurde ale tego dzisiejszego to normalnie nie mogę przeboleć. Akurat dzisiaj, kiedy Cole się oświadczył...co za dziady!

ocenił(a) serial na 10
agusiek303

tylko żeby puścili ten odcinek za tydzień... ja sie dopiero wkurzę jak go ominął...

Też kocham Cola;**

Lovely_Addie

hehe no ja też lubię Cola ;)
A w tym odcinku to on był własciwie główną postacią. Jeśli jesteś zainteresowana to zobacz sobie do mojego drugiego posta "Black as Cole -filmiki) bo na youtubie znalazłam 6 filmików z tego odcinka. Najlepszy jest 2 (kiedy Cole wchodzi na strych do Phoebe...ta jego mina) Poprostu zobacz

Moja mama ze mną oglada Czarodziejki co sobotę i też ma nadzieję że za tydzień to nadrobią..ehhh zobaczymy

BigMovieFan

Mam tylko nadzieję, że puszczą ten odcinek za tydzień.

Foxy_Blue

No właśnie ?? Będzie za tydzień ?? tzn w sobote. Czy dadzą następny a ten pominą.

ocenił(a) serial na 9
Malazaa

no nie wiem straciłam nadzieje na to że Polsat zacznie szanować fanów Czarodziejek. czekałam jak głupia, władze Polsatu chyba nie znają potęgi fanów. miałam napisać ale Polsat nie wyróżnia sie takim zachowaniem od innych stacji. trudno a potem dziwią sie że ludzie ściągają z neta filmy teledyski piosenki. Życzę wszystkim miłego oglądania Czarodziejek w przyszłą sobotę, niestety jestem na uczelni więc ominie mnie ten odcinek.