Zawsze w niedzielę patrzę na www.polsat.pl, jaki jest następny odcinek "Czarodziejek". Dzisiaj patrzę, a tam.... nic. Kompletnie. Może program pomylili, bo nie ma tego "Jak oni śpiewają". Jest nadzieja???
Oto link:
http://www.polsat.pl/program.php
to szkoda:/ nie wiem czemu nie puszczają w święta? ja ostatnio w sobote nie oglądałem... wiec i w te sobotę nie zobacze;(
ha ha ha ha ha ha ha ! rozśmieszyłeś mnie !nie wiesz, "czemu nie puszczają w święta" ? nie wiesz ?
odp.
święta, to czas szczególny, kiedy możemy spotkać się ze swoimi bliskimi, wyrażać pamięć, modlić się itd. wtedy nie oglądamy filmów nie związanych z tematyką ! "charmed" nie ma nic wspólnego z świętami !
P.S jakiego jesteś wyznania ? bo na 1000% nie katolickiego...
Cathy to ze ktos oglada charmed nie znaczy, ze nie jest katolikiem, a jak ktos nie ejst katolikiem to nic zlego. a do tworcy tematu-nie musisz tak tego przezywac jakby stalo sie niewiadomo co ;) pozdro :*
do leo: np tobie też by się nauka przydała... w każdym temacie walisz okropne byki... ale to jest już wada genetyczna . jedna z wielu... wiesz bardzo dobrze jakich...
lepiej robić błędy niż być zakompleksionym nastolatkiem tak jak ty. a pozatym nie masz prawa zwracać mi uwagi;)
ma prawo zwracac Ci uwage a tak w ogole to przypomnialy mi sie klotnie z kolezanka w wieku 7 lat jak tez zamaist rozmawiac sie obrzucalysmy epitetami jak teraz leo i cathy (:
kolejna kłótnia-to się chyba nigdy nie skończy:)
tak nawiasem mówiąc to cieszę się ze w te sobotę nie było Charmed bo wyjeżdzałam z okazji Święta i i tak nie mogłabym obejrzeć