Jak wam podobał się odcinek?
Mi się podobał ale szkoda że tak wszyscy się od czarodziejek odwrócili :(
POZDRAWIAM
odcinek był świetny:)
chyba istoty magiczne nigdy się tak od Czarodziejek nie odwróciły
oczywiście odcinek mi się podobał ale ta cała sprawa z Billie i Christie mnie dobija.. czarodziejki zostały same.. fajnie, że na 2 ostanie odcinki wraca Leo szkoda, że tylko w takich okolicznościach :((
dokładnie,wierzyli od razu komuś kogo spotkały pierwszy raz,a nie czarodziejkom,które ich broniły przez lata....a Christy to ja lepiej nie powiem,co chciałam dziś zrobić.
i prawidłowo ;P
choć jakby nie patrzeć nie było w tym jej winy...w końcu nie prosiła się,żeby ją porwano
Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na wielką bitwę...
Swoją drogą ładna mi władza absolutna - która ufa demonom a największą siłę dobra we wszechświecie chce unicestwić... Nieźle się porobiło - chyba ostatni raz taka fatalna sytuacja była, kiedy Prue zginęła.
8x20 Gone With The Witches
Siostry odkrywają w Szkole Magii tajemny pokój którego dotąd nie było. Phoebe wyznaje Coop'owi że go kocha. Billie dalej na wątpliwości co do przekonań Christy że Czarodziejki są zbyt samolubne. Aby przekonać siostrę Christy Dumain, który pomaga Billie i Christy, postanawiają zniszczyć reputację sióstr w magicznej społeczności. Wykorzystując notatnik Billie o siostrach rzucają na nie zaklęcia, tak że odtąd zaczynają dbać wyłącznie o siebie. Paige zostaje zarażona obsesją magicznego doktora, Phoebe zostaje zarażona grzechem nieczystości, a Piper zostaje założony pierścionek babci i zamienia się w idealną żonę z lat 50-tych. Siostrą udaje się odczarować, jednak za późno gdyż wszyscy z osób magicznych są przeciwko im. Ledwo udaje im się uciec przed atakiem Billie i Christy. Ukrywają się w Podziemiach z Księgą Cieni. Paige jest w szoku, bo przecież chciała orbitować do szkoły. Piper myśli, że pewnie zabezpieczyli przed nimi szkołę, bo myślą że one są 'tymi złymi. Dumain rozmawia z Triadą. Jeden z członków mówi, że dojedzie do ostatecznego starcia sióstr Halliwell z siostrami Jenkins i że żadna z nich nie przeżyje.
Zdjęcia z odcinka: http://www.charmed-pictures.com/cgallery/details.php?image_id=30643