Ktory dla was odcinek był najlepszy bo dla np. mnie kiedy czarodziejki były w przyszłosci.Chociaz prawie wszystkie odcinki sa super.
*odcinek, w którym Prue i Cole przenieśli się na Dziki Zachód.
*odcinek, w którym siostry cofnęły się w czasie, do swojego dzieciństwa.
Ja najbardziej lubię:
*odcinek, w którym Prue i Cole przenieśli się na Dziki Zachód,
*odcinek, w którym siostry przeniosły się do przeszłości, do czasów swojego dzieciństwa.
a mój ulubiony to hmm z czarownikiem Nicolasem i z tym no źródłem jak po Phoebe przechodziły te prądy czy cóś
Świetny był odcinek jak były trzy Prue;)) Super był też ten na Dzikim Zachodzie, ze ślubem Leo i Piper, jak czarodziejki były w przyszłości... wiele odcinków było naprawdę bardzo fajnych.
moje ulubione to primrose empath(prue ma moc empatii) i sleuthing with the enemy (wydaje sie ze Cole jest demonem)
pzdr
Dla mnie najlepsze odcinki to te w ktorych była jeszcze Prue.. Czyli praktycznie rzecz biorąc pierwsze 3 serie, wszystkie odcinki :)
zgadzam się, wszystkie odcinki z Prue są tylmi najlepszymi ale oprócz tego uwielbiam jeszcze "sense and sense ability" z 5 sezonu i "ohh my goddess" ostatni, podwójny odcinek 5 sezonu, bo pojawił się tam Drew Fuller ;) Jeszcze z 4 sezony odcinek "A knight to remember" z Bethany Joy Galeotti ;) ale ogółem wszystkie są the best;D
Dla mnie naj są te odcinki z Phoebe i Colem,a szczególnie ten jak Cole wyciąga zza pleców nóż,ale potem się rozmyśla,a na koniec Phoebe pozwoliła mu uciec i upozorowała jego śmierć.Nie wiem jaki ten odcinek miał tytuł.
to byly 2 odcinki: ten z nozem to Power Outage a ten z upozorowaniem śmierci Cole'a - Sleuthing with the Enemy. Równiez moje ulubone.
pzdr