Jestem fanką Paige, bardzo ją lubię, wg mnie ma idealny typ urody do tej roli :)
Ale.. i to tym wlasnie chce napisac.. ALE w ostatniom odcinku nie podobala mi sie, bo zawsze była taka pieknie porcelanowa z czerwonymi ustami, a ostatnio jakby ktos ją wysmarowal jakims samoopalaczem.. to juz nie byla ta Paige, którą polubilam od pierwszych odcinków.
Nie wiem czemu, ale jak byla taka porcelanowa, to wygladala przepieknie, unikatowo.. pozniej na dokladke rude wlosy - przecudnie.. a teraz wyglada zwyczajnie :/
Nie mniej bardzo ją lubię, ale moglaby wrocic do stanu bieli i rudosci :)
A mi się bardzo podobał wygląd Paige w ostatnim odcinku ;)) Była bardziej taka naturalna ;]
ona zawsze wygląda świetnie!!!!!!!!!!! Rose McGowan jest piekną aktorką i z każym makijażem i fryzurką wyglada ślicznie. Bardzo ja podziwiam za wiele fajnych cech...
Mi podoba się uroda Paige, więc i Rose. Na przykład w jej jasna karnacja nie jest dobra każdego, a ona dzięki niej wygląda wyśmienicie, po prostu pasuje do niej idealnie.
Wraz z przyjściem Paige serial MOIM zdaniem obniżył loty, ale wcale nie winię za to Paige, tylko twórców (4. sezon był jednak fajny).
Jest ona postacią niezwykle barwną, zabawną, ładną również. Najbardziej lubię ją w rudych włosach, a wy?
ja też ją lubię w rudych włosach. Wygląda w nich tak naturalnie i ciekawie :) ja lubię sezon 5 ,7 i 8 z jej udziałem , dodała coś do tego serialu i to mi się podoba. Pozdrawiam!
Mi Paige w rudych włosach mało się podobała . Ale nawet ładnie wyglądała ale jak miała dłuższe włosy . Uważam , że w brązowych jest ładniejsza :) A i lubię gdy ma taką czerwoną szminkę na ustach bo do jej jasnej cery takie coś pasuje ;) A i uważam że najładniej wygląda w 8 sezonie . Ma zrąbistą grzywkę i wogóle .