PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Petycja- pytania

ocenił(a) serial na 10

Istnieje Petycja, do ktorej sie wpisujemy, ale czy ktos chociaz napisal list podajac link tej petycji? czy ktos napisal, zeby byly chociaz 2 odcinki? bo jak nie to trzeba by bylo cos wymyslec....

grzesiek134

ale trzeba to wyslac z jakiejs oficjalnej poczty jakiejs strony ze polsatwcy nie pomysleli ze to reklama a emaila od zwylkego uzytkownika nie rpzeczytaja musilo by byc np.l wyslane z emaila filmweb.

kovu93

może jak nie będę miał zajęcia to wejdę na stronę polsatu i może będzie coś takiego że można pisać jakie się ma poprawy bo pomyślcie każda stacja chce aby mieć oglądalność więc będą robić tak jak chcą widzowie aby zwiększyć oglądalność. I niech ktoś też poszuka to będzie szybciej

ocenił(a) serial na 10
jupiter_5

to moze niech jak najwiecej osob pisze do polastu, ze chcemy charmed 2 odcinki. niech zobacza, ze nas jest duzo. a ta petycja co dalej? ktos ja wyslal?

grzesiek134

wiesz ile osob wysyła? DUZO, ale to musi byc wyslane z jakiejs strony a nie od zwyklego fana

ocenił(a) serial na 10
kovu93

ale jak sie wysly z jakies strony? w petycji jest jeszcze malo wpisow

palafka

pomyślmy logicznie hmm kto jest założycielem tej strony może ktoś wie czy uczestniczy jakimś temacie napiszmy do niego aby przesłał jako właściciel strony tą petycje

jupiter_5

może niech jaszcze ktoś coś wymyśli to Grzesiek coś wybierzę

jupiter_5

napisałem pismo do polsatu w piśmie dodałem ,,proszę o uwzględnienie"
czekam na ich odpowiedź mam nadzieję że uwzględnią

jupiter_5

napisali że postarają się spełnić naszą prośbę

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

poczta@polsat.com.pl napiszcie im chociaz po 1 mailu :)

grzesiek134

Ja napisałem e-maila odesłali z powrotem że dziękują za e-maila i w sobote był jeden odcinek

bartosz16_16

u mnie to samo pani Ewelina jakaś tam piszę że wysłała do działu planującego reklamę polsatu

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Co z petycją? Czy komuś odpisali? Mi napisali, ze skierują do działu cos tam....i nic.

grzesiek134

Ja pisałam kilka razy ale za każdym pani Ewelina Smolińska odpowiadała że to zależy od kogoś tam i że na pewno przekaże moją prośbę ale nie gwarantuje rozpatrzenia i żebym śledziła dalej ich ramówkę programową. :D