PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

SEZON 2 / odcinek 5: She'a a Man, Baby, A Man! [Ona jest facetem!]

OPIS: Phoebe ma bardzo makabryczne sny, w których zabijani są mężczyźni. Początkowo są one niegroźne, lecz z czasem stają się bardziej okrutniejsze i odczuwalne dla najmłodszej siostry. Czarownica zaczyna nawet podejrzewać, że to ona sama nieświadomie morduje niewinnych facetów.

Okazuje się, że w niewytłumaczalny sposób Phoebe jest powiązana z demonem nazywanym Succubus, który morduje dla potrzebnego w celu reprodukcji testosteronu. Czarownica czuje to co on i widzi jego oczami.

Chcąc złapać demona Prue wypowiada zaklęcie, które zamiast zadziałać zamienia ją w mężczyznę...
Teraz z siostrą płci męskiej Piper i Phoebe Halliwell mają jeden atut więcej-potencjalną ofiarę! Jednak czy Prue podoła zadaniu i sprawdzi się w męskiej roli tak by demon nie domyślił się kim jest naprawdę?...

UWAGA!!! Muzycznym gościem odcinka będzie znany i popularny zespół The Cranberries, który wystąpi w klubie P3!!!

miałem okazje oglądnąć:p ten odcinek:P był świetny polecam wszystkim którzy go nie widzieli;) naszczęście miałem okazje oglądać z polskim lektorem ale nie o to chodzi:) chce polecić piosenkę:P która pojawiła się w tym odcinku oto ona => http://darkman7.wrzuta.pl/audio/meiIPvBp7D/the_cranberries_-_just_my_imagination był to zespół The Cranberries który gościnnie wystąpił w tym odcinku:) świetna piosenka;) jak również odcinek:) no i jeszcze z Prue:)))))))))) polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Ja kocham The Cranberries!! :D Szczególnie piosenkę "Dangerous" - polecam ;))

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

fajna piosenka, pamietam ją. a wie ktos skad sciagnac bo szukam i nie moge znaleźć :|

DevaKONTOZAWIESZONE

Hej spróbuj sciagnać z eMule.

Regan_McLeod

śliczna jest ta piosenka;)))))) pozdrowienia dla wszystkich

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Deva, może spróbuj znaleźć na skumaj.com, ja zawsze stamtąd piosenki ściągam.

Oldzia_

oldzia avek ładny;D

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Dzięki ;))

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Co ja dałam w ogóle ;D "Dangerous" to nie piosenka The Cranberries tylko Roxette ;D
Z repertuaru The Cranberries polecam "When you're gone" i "Zobie" ;))