PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Początek Charmed

ocenił(a) serial na 10

Pamiętam, jak zacząłem oglądać Czarodziejki w wakacje. Leciały o godzinie 10. Wtedy to bardzo mi się ten serial podobał, teraz to już mniej, chpociaz nadal go ogladam. Szkoda, ze nie ma Prue, bo byla bardzo fajna. Czarodziejki bez niej nie sa juz takie same.... Kto z was zaczal ogladac w wakacje Charmed?

grzesiek134

Ja zaczęłam od wakacji. I choć lubiłam Prue to jednak wolę Paige. Co prawda 4 sezon ma (według mnie) dobrą, ale nie świetną fabułę to z odcinków które oglądałam z wyprzedzeniem wnioskuję że 5 sezon jest o wiele fajniejszy. Dla mnie Czarodziejki to świetny serial.. Szkoda że nie będzie 9 sezonu. Ale na razie martwmy się o 5-ty :D

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Ja to oglądałem (choć wtedy tylko trochę) jak było jeszcze na TVP, kilka lat temu. A na Polsacie zacząłem oglądać jeszcze przed wakacjami.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

ja też zaczęłam od wakacji i faktycznie czarodziejki bez prue to nie to samo

Phoebe_Piper

bez Prue jest zupelnie inny klimat, wolalem jak byla Prue, ale gdyby bylo tak ze zadnej smeirci i tragedii wiekszej w serialu to bylby nudniejszy

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

no ja juz ogladam Czarodziejki od pierwszej emisji w Polsce czyli byl to bodajze w marcu 2001 roku :) i bardzo zalowalam gdy TVP1 zakonczyla emisje na sezonie DRUGIM i pozniej byla cisza..pozniej byla potworka tylko pierwszego sezonu na TV3 i to tylko do 13 odcinka. Na szczescie polsat zaczal wyswietlac i DZIEKI MU ZA TO!! bo nie zatrzymal sie na 1 lub 2 sezonie :) w maju mina dwa lata:) ps w dodatku zrobili mi prezent na urodziny:D:D:D bo akurat w ten dzien wznowili emisje:) co do bohaterek to ciezko bylo sie przyzwyczaic bo mimo ze nie przepadalam za Prue to sie przyzwyczailam:)

ocenił(a) serial na 10
Phoebe13

Ja wolę Paige niż Prue;p Zaczęłam ogladać Charmed od wakacji i codziennie zrywałam się z łóżka, żeby zdążyć na 10.00 włączyć tv;) W pierwszych trzech seriach najbardziej lubiłam Phoebe, a teraz Paige. Aktualnie jestem na oglądaniu 12 odcinka sezonu 6. A wy oglądacie równo z Polsatem czy z innych źródeł;)?

Lovely_Paige

ja sciagam z torrentow jestem na 6 sezonie 6 docinku mams ciagneite juz do 12 prawie ale napisow nie ma dalej wiec czekam na napisy poslkie :)

ocenił(a) serial na 10
kovu93

kovu93 pobierz sobie napiprojekt do napisów on jest najlepszy jak dla mię.

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Ja wstawałem o 9:30 chodziłem z psem, robiłem śniadanie zazwyczaj bułeczki herbata i zaczynało się Charmed :) codziennie... A oglądałem kiedys w internecie 5 sezon po angielsku, ale teraz tylko w TV. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Ja kiedyś juz oglądałam w tvp,potem przestalam i zaczelam znowu dopiero pod koniec wakacji bo nie chcialo mi sie wstawac;) od tej pory zaczelam tez ogladac w sobote;p

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

oglądacie charmed z takim samym zapałem, jak na początku? Ja juz nie tak bardzo...kiedys to się nie mogłem doczekać, a teraz....

grzesiek134

moze mniej... poczekaj na 5 sezon, jest duzo lepszy niz 4 ;p

ocenił(a) serial na 10
kovu93

widziałem 3 odcinki i rzeczywiscie fajny sezon... taki swiezszy

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

Rzeczywiście,ja tez juz sie tak nie emocjonuję,kiedys to przez cały tydzien myślałam o sobocie,a teraz jakoś tak ..nie wiem..moze ten 5 sezon bedzie lepszy? to sie okaże,widziałam z niego tylko kilka odcinków i na razie trudno mi powiedzieć;)

ocenił(a) serial na 10
grzesiek134

JA TEZ ZACZOLEM OGLADAC WE WAKCJE:D POD KONIEC 1 SEZONU:D ALE OGLADAM DO DZIS:d CHARMED THE BEST;D

ocenił(a) serial na 10
dawid120292

Ja też zaczęłam oglądać w wakacje jak miałam coś zrobić to zawsze sobie to przekładałam na później bo Czarodziejki były dla mnie ważniejsze. Najlepszą aktorką dla mnie jest Phoebe czyli ąlyssa Milano ona ma talent po prostu. "CHARMED THE BEST" it's throw;P