temu, kto jest odpowiedzialny za taki rozpi.ździel w spisie aktorów. Na początku listy znajdziemy aktora grającego "przechodnia na ulicy" albo "rozwścieczonego demona" a odtwórcy ról Wyatta czy Tempusa są uwzględnieni pod koniec listy.
nawet Paige nie ma:/ porażka:/ administratorzy tej strony powinni to zmienić bo chyba od czegoś są..
Niestety podobna sytuacja jest niemal na całym Filmwebie. Autorzy serwisu powinni się tym zająć. Pół biedy, jeżeli chodzi o film. Ale jeśli serial ma kilka sezonów (jak np. Charmed) a ktoś ma (tak jak ja) skłonność do sklerozy i zapominania nazwisk aktorów, to można kurwicy dostać podczas szukania danego nazwiska.
ja nie mam problemu bo znam imiona i nazwiska odtwórców głównych ról w Charmed.. ale uważam że jak przystało na filmweb to powinno być to wszystko uporządkowane pozatym nie wszyscy znają imiona i nazwiska akotrów często przekręcająć imiona a taki prawdziwy przejrzysty spis bardoz by im to ułatwił! no niestety puki co nie można się go doczekać:/
ja też znam imiona głównych aktorów , ale szukając Christy Jenkis myślałam ,że nie wyrobię! Była na samym końcu między jakąś epizodyczną rolą. Ktoś powinien zrobic z tym porządek nie tylko na tym forum ,ale na innych także.