PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

mam pewien problem:/ nie goladałem ostaniego docinka i pobrałem sobie cały odcinek z internetu wraz z napisami(polskimi) rozpakowałem to i to ale nie wiem jak przenieś napisy na film... bo nie moge jedocześnie ogladać i przerywać aby czytać... wie ktoś może jak to zrobić? i czy da się coś takiego zrobić? Bardzo prosze o pomoc! z góry serdecznie dziękuję!

Leo_Wyatt

yyy... przepraszam za literówki!!! ale puźno już:)))

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

to zalezy jaki masz problem ...
jesli Allplayer to wchodzisz do ProgramFiles i tam na folderze AllPlayera dajesz Film a następnie wklejasz w to samo miejsce Napisy ... ja tak robilam ... ale nie wiem czy ci sie to uda :) I zalezy to od tego czy masz Allplayera

ocenił(a) serial na 10
Isabel_Evans

znaczy sie jaki masz Program nie Problem xd :D

Isabel_Evans

yyy... nie mam takiego programu;P z kąd go pobrać?? poprostu chce żeby napisy były jak oglądam;D no wiesz o co chodzi;D

ocenił(a) serial na 7
Leo_Wyatt

http://www.download.net.pl/190/ALLPlayer/

reesee

ok pobrałem? ale co zrobić? dalej? żeby móc oglądać film z napisami????

Leo_Wyatt

spruboj tak: wejdz n nazwe pliku z filmem (tak jak bys chcial ja zmienic)i skopiuj ta nazwe. potem wejdz na nazwe pliku z napismi i zrob wklej. u mnie tak dziala. mam nadzieje ze dobrze wytlumczylam jak nie to pisz na gg 3995447

ewcia0133

pobralem tego AllPlayera i moge w nim oglądać ten odcinek Charmed który pobralem ale nie wiem jak zrobić żeby te napisy były... może mi ktoś napisać dokładnie co i jak się to robi???? żeby móc te napisy widzieć ogladając film.. bardzo prosze!!!!

Leo_Wyatt

skopiuj, wklej do notatnika, otwórz, uruchom wideo i po problemie!

Phoebe123

no tak:) ale ja chce mieć napisy w tym AllPlayer żeby móc oglądać film i miec napisy a nie przegrywać i zaglądać do notatnika......

Leo_Wyatt

prosze niech napisz mi ktoś kto wie jak to zrobić! albo niech napisze do mnie na gg 980655.

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Apel odwołany ;))

Oldzia_

dzięki tobie;*

Leo_Wyatt

yy, to nie wiesz? U mnie to w "napi project" pobieram napisy i tyle!!

Phoebe123

aa, już odwołane:)

Phoebe123

Megan fajny avek z Shannen;]

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Ej a z kąd pobrałes ten odcinek ??
Bo ja nigdzie niemoge znalesc takich stron.