mam pewien problem:/ nie goladałem ostaniego docinka i pobrałem sobie cały odcinek z internetu wraz z napisami(polskimi) rozpakowałem to i to ale nie wiem jak przenieś napisy na film... bo nie moge jedocześnie ogladać i przerywać aby czytać... wie ktoś może jak to zrobić? i czy da się coś takiego zrobić? Bardzo prosze o pomoc! z góry serdecznie dziękuję!
to zalezy jaki masz problem ...
jesli Allplayer to wchodzisz do ProgramFiles i tam na folderze AllPlayera dajesz Film a następnie wklejasz w to samo miejsce Napisy ... ja tak robilam ... ale nie wiem czy ci sie to uda :) I zalezy to od tego czy masz Allplayera
yyy... nie mam takiego programu;P z kąd go pobrać?? poprostu chce żeby napisy były jak oglądam;D no wiesz o co chodzi;D
spruboj tak: wejdz n nazwe pliku z filmem (tak jak bys chcial ja zmienic)i skopiuj ta nazwe. potem wejdz na nazwe pliku z napismi i zrob wklej. u mnie tak dziala. mam nadzieje ze dobrze wytlumczylam jak nie to pisz na gg 3995447
pobralem tego AllPlayera i moge w nim oglądać ten odcinek Charmed który pobralem ale nie wiem jak zrobić żeby te napisy były... może mi ktoś napisać dokładnie co i jak się to robi???? żeby móc te napisy widzieć ogladając film.. bardzo prosze!!!!
no tak:) ale ja chce mieć napisy w tym AllPlayer żeby móc oglądać film i miec napisy a nie przegrywać i zaglądać do notatnika......