Moim zdaniem Prue była najlepszą postacią tego serialu i Charmed bez niej to totalna pomyłka i dno!! I do tego ta Paige, nie znosze jej bo zajeła miejsce mojej kochanej Prue!! Mam wrażenie, że po jej śmierci najbardziej rozpaczała Piper(...)Prue była najpotężniejszą czarodziejką i nic tego nie zmieni. Paige się do niej nie umywa!! Kogo wolicie??
Prue vs Paige Piszcie swoje odczucia pod wzgędem lepsza:
a)postać
b)moc
c)charakter postaci
d)aktorka
Moje odpowiedzi:
a)Prue Halliwell
b)Prue Halliwell
c)Prue i Piper Halliwell(razem były najlepsze)
d) Shannen i Holly:-)
a)Paige(ewentualnie Piper lub Prue :D)
b)projekcja astralna i telekineza orbitalna
c)Piper i Paige(one są the best :D)
d)hmm Holly i Rose :)
ja tesz uwazan ze prue jest naj lepszon i naj silniejsza czarownica jest i bedzie chcialan zeby prue zyla ten serial bez naj starscej ciostry jest gupi serialu jest duzo miesta na 4 czarownic
A ja tam lubię i Prue i Paige. Oczywiście bardziej Prue, ona zawsze jest na 1 miejscu, ale po jej śmierci moją ulubioną czarodziejką jest właśnie Paige.
a)Prue
b)trudno powiedzieć... Prue ma super moce, ale Paige ma orbing... A niech będzie moce Prue :P
c)obie ;D Prue jest opiekuńcza i troskliwa, a Paige zabawna ;D Tu naprawdę nie mogę się zdecydować ;)
d)Shannen
(rozwiązałam tą ankietę nie biorąc pod uwagę Piper i Phoebe, bo z tego co zrozumiałam temat nawiązuje do "Prue vs Paige")
o kurcze oldzia masz rację :)nie doczytałam :)to jeszcze raz:
a)i tu mam problem,bo obie je baaaardzo lubię hmmmm chyba jednak Paige
b)moc Prue zdecydowanie :)(chociaż paige umie orbować,ale to taka mniej przydatna moc moim zdaniem :D)
c)Paige jest sympatyczna,zabawna,a Prue opiekuńcza i odpowiedzialna(razem by były niepokonana :D)
d)Rose(Shannen zaraz po niej :D)
Nielubienie kogoś tylko dlatego, że pojawił się w serialu po śmierci któregoś z bohaterów jest według mnie trochę bez sensu. Paige jest młodsza od Prue o 7 lat, ma zupełnie inny charakter i sposób bycia. Obydwie różnią się drametralnie, a poza tym Paige nigdy nie starała się zastąpić Prue. Obydwie porządnie działały mi na nerwy: Paige ze swoją chęcią robienia wszystkiego samemu (a Moc Trzech nie nazywa się tak tylko dlatego, że tak lepiej brzmi), a Prue zbyt się rządziła, a przez dwa pierwsze sezony cała fabuła kręciła się tylko wokół niej. Jeśli miałabym wybierać pomiędzy nimi dwiema, to z pewnością wybrałabym Paige, bo postaci Prue po prostu nie trawię. I uważam, że odcinki z Paige są znacznie ciekawsze niż te z Prue (choć przyznam, że lubię 3. sezon, ale chyba obecność Prue nie ma na to zbyt dużego wpływu). Pozdrawiam.
Tu nie chodzi tylko o to, że Paige zajeła jej miejsce(moim zdaniem) ale poprostu wolałam Prue. Oki, każdy lubi inną postać ale jednak Charmed to już nie ten sam serial co przez pierwsze trzy sezony z Prue Halliwell!! Ja tam zdania nie zmienie. Paige mnie zrażniła, że chciała wszystko zrobić sama i jakoś nie moge jej zaakceptować(...) Pozdro
Moim zdaniem Piper nigdy nie zastąpi Prue... Ona jest niezastąpiona.
PS. Szkoda, że Prue docieniają dopiero po śmierci :((.
Paige tak samo jak Prue,nie zachwyciła się faktem,oczywiście tylko na początku,że jest czarownicą.Potem jednak polubiły to.Ale nie powiem,która szybciej się tego nauczyła :),chyba każda w swoim czasie :D.
Dla mnie Prue jest i będzie nie zastąpiona. W końcu była najstardzą siostrą, Piper sama powiedziała w którymś odcinku, że Prue jest jej bohaterką. Poświęciła dla nich swoje marzenia. Uwielbiam ją jak i Shannen...
dla mnie tey juy mi sie od 5 seyonu nudyi ptome w siudzm toche ciekawiej ale peirwsye tryz bzlz cale supcio :)
kurcze sorki dziewczyny ale mi sie wtedy klawiatura rpzestawila dlatego te bledy brzydkie afu :(
hej hej hej! wyrażam sprzeciw stwierdzeniu "Paige się do niej nie umywa"
ona nie zajęła miejsca Prue, nigdy nie strała się być jak Prue. Fani najstarszej siotry często mówią o Paige "jest gorsza, brzydsza od Prue" ale dlaczgo akuratnie one dwie są porównywane? one są całkiem inne, równie dobrze, można porównywać Piper i Prue, czy Phoebe i Prue, ale to bez sensu....
a Paige rządzi;D
Jak to nigdy sie nie starała? Było kilka odcinkow(głównie w 4 sezonie a potem w 7 odcinku 5 seoznu) kiedy Paige miała kompleksy ze ejst gorsza od Prue i nigdy jej nie dorówna
Hmmm....Inni uwielbiają Paige a inni Prue. Nie da się wszystkiego pogodzić. Zgadzam się, obie są inne. Ale jednak to Prue!! Hallo...ona była od początku i odrazu się ją pokochało lub nie. Ona jest boska i udowodniła to poświęcając się dla "niewinnego" którego nie znała.
Ja lubiła wszystkie rowno, ale jak Prue umarla jakos abrdziej ja polubilam rezzta na 2 miejscu... tak i Paige pokonała źródło ale razemz Piper i Phoebe a Prue najsilneisjzego demona ze wszystkich - Barbasa - zabiła sama w 1 szonie, a raczej unicestwial bo on ejszcze wracal nawet w 7 sezonie byl a w 8 nie wiem czy bedzie bo tegosezonu nie widzialam jeszcze
No racja. Głupio zrobili, że potem Prue nie pojawiła się ani razu jako duch lub nie objawiła się Piper ani Phoebe tak jak robi to ich babcia... W finałowym odcinku na końcu nawet o niej nie wspomnieli!!! A widług Piper to była i będzie ich największa strata...Choć może jak by Prue siępojawiła to by zepsuła tą MOC 3 jaka się narodziła(w końcu te wspomnienia, miłość i tęsknota) Ale i tak powinna być na końcu wspomniana, co nie????????????????!????
A ja się cieszę, ze odeszła, nigdy nie przypadła mi do gusru, bo była taka "idealna" bez żadnych wad - nienawidze takich postaci. Cieszę się, że na miejsce Prue wskoczyła Paige - ona jest lepsza. I co z tego, że nie jest tak potężna? Nie tylko to się liczy.
a)postać - Piper Halliwell
b)moc - zamrażanie czasy, wywalanie rzeczy w powietrze
c)charakter postaci - Piper
d)aktorka - Holly Marie Combs, Rose McGowan
Ja też za bardzo nie lubiłam Prue ;/
Do Karolci15 Prue nie pokazywała się później, bo Shannen nie wyraziła na to zgody. Chociaż była wielokrotnie zapraszana na plan.
No dobra, przyznam Ci racje...choć żadko to robie. Ale mogli wspomnieć o niej w finałowym odcinku...
a)Prue:*
b)Moc Prue(oczywiście)
c)Prue i Piper
d)Shannen Doherty
I mam takie same odczucia jak ty:Nie lubie Paige :/
a)postać - Pheobe
b)moc - wszystkie uwielbiam, nie mam jednej jedynej ;p
c)charakter postaci - Pheobe
d)aktorka - Alyssa Milano ;D
a) 1.Phoebe 2.Piper 3.Page
b)zamrażanie,orbitowanie i wysadzanie
c) Phoebe Halliwell
d) Alyssa Milano
a)postać - zdecydowanie Prue :)
b)moc - telekineza, spowalnianie molekuł, wizje, orbing
d)aktorka - Shannne Doherty
a)postać - Prue, Paige i Piper (nie potrafie wybrać)
b)moc - pszyspieszanie i spowalnianie molekuł
d)aktorka - Holly Marie Combs
a)postać - Piper, Paige
b)moc - pszyspieszanie i spowalnianie molekuł
d)aktorka - Holly Marie Combs
A jeśli chodzi o to, czy wolę Paige czy Prue, to uwielbiam Prue w jej trzech sezonach. Potem, gdy w czwartym była Paige, jeszcze od niej wolałem Prue, ale od piątego Paige strasznie fajna się stała. Nie jest lepsza od Prue, nie jest też gorsza. Lubię je tak samo.
Wolę Paige dlatego że Prue się rządziła,rozkazywała i była wredna nie lubiłem jej od początku poza tym jest brzydka i wygląda staro (teraz Shanen wygląda jak pomarszczona torba) a Paige jest ładna,wesoła,zabawna i ma lepsze moce (może orbitować siostry albo siebie no i może leczyć ,poza tym telekineza orbitalna jest fajniejsza)Piper ubolewała po śmierci Prue ale Phoebe woli Paige
No tak legendą o jej brzydocie ,przecież ona nie była taka silna:/ Piper i Phoebe i Paige pokonały razem źródło,zankou,triadę pokonają,shaxa a Prue co robiła? Mrużyła oczy jak zacofaniec? Poza tym Prue zabiła ściana hehe no bardzo straszna śmierć ....demoniczna ściana ją zabiła to lepiej jakby śmietnik ją zabił
Wiesz co damx388 jest tu juz jedna osoba twojego pokroju i chyba wystarczy:/ Nie była taka silna? Dobre! Była najsilniejsza i nie jet to moje zdanie tylko praktycznie przez cały serial jest to podkreślane. A mrużyła oczy na samym początku 1 sezonu, potem telekinezę miała już w rękach. A kiedy siostry przeniosły się w przyszłość jednym ruchem ręki rozwaliła strych. Co do jej śmierci to próbowała ratować niewinnego, była chyba najbardziej ze wszystkich czarodziejek oddana misji - nie znaczy, że pozostałe nie były ale Prue zawsze narażała życie broniąc niewinnych. Była najodważniejsza - i znów nie jest to tylko moje zdanie, ale samych czarodziejek. Piper często mówiła, że Prue jest jej bohaterką. Rozumiem, każdy ma swoje zdanie, ale dobrze by było uargumentować je jakoś konkretnie - bo była brzydka, głupia i zacofana - to żadne argumenty i poziom przedszkola.
I jeszcze jedno damx388: twierdzisz, że Prue nic nie zrobiła, że Piper Phoebe i Paige pokonały zanoku, triadę i shaxa a Prue nic. Hm, fakt pokonały ich, ale co do shaxa - Piper Phoebe i Paige potrzebowały mocy trzech, żeby go unicestwić, natomiast w finale 3 sezonu Prue i Piper udało sie go pokonać - tyle, że potem jak zapewne pamiętasz Piper zginęła i Prue kazała Leo iść do Tempusa, żeby ją ratować. W charmed again była rozmowa między Piper a Phoebe, że nie mogą zabić shaxa we dwie, a Piper i Prue udało się tylko dlatego, że Prue była najsilniejsza. Więc naprawdę zastanów się zanim coś napiszesz i naucz się mądrze argumentowac swoje zdanie.
Pozdrawiam
1. Paige od 5 sezonu, Prue przez pierwsze 3
2. Zamrażanie, telekineza orbitalna
3. Paige - jest bardzo wesoła
4. Rose McGowan, Shannen Doherty
Najlepsza i najsilniejsza jest Piper która zawszę pomagała i walczyła z przeciwnościami losu ,potem Paige i Phoebe ,Paige była nowa i od razu pokonała z siostrami Shaxa,Źródło ,później pomagała jako duch światłości to dzięki niej siostry raz na zawszę pozbyły się tego pajaca Cole'a a Phoebe zawszę dawała sobie radę bez mocy i to ona jest najsilniejsza psychicznie a Prue jest słabiutka ,zabił ją shax taki żałosny demon ,Prue tylko cały czas się mądrowała,była sztywna,przemądrzała,zachowywała się jak nawiedzona ,a wszyscy się nią podniecali uważali że jest piękna,silna,odważna a jest najbrzydsza wystarczy zobaczyć zdjęcia aktorki z tego roku...uważała się za taką ważną dlatego wyleciała z serialu i bardzo dobrze bo dzięki Paige serial zyskał trochę humoru
damx388 rozumiem, że masz swoje zdanie, ale powtarzanie tego samego w kółko robi się nudne.. piszesz Prue się przemądrzała, zachowywała jak nawiedzona wybacz ale to żadne argumenty więc za czymś coś napiszesz i zaczniesz kogoś krytykować to oprzyj to argumentami a nie luźnymi i bezpodstawnymi "słowami" po za tym Prue nie wyleciała z serialu tylko sama odeszła więc nie wprowadzaj wszystkich w błąd.