PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Co się dzieje z Prue, że jest tylko do 2001 roku?

ocenił(a) serial na 6
Brunetka

też jestem ciekawa, wie ktoś dlaczego ja wywalili z serialu? kim jest ta która ją zatąpiła?

moonlady

Polecam tą stronę http://www.charmed.stopklatka.pl/ [www.charmed.stopklatka....] . Są na niej odpowiedzi na wasze pytania,a także wiele innych ciekawostek ;)

moonlady

ano wywalili :).. za bardzo niegrzeczna była :D jak to z Shannon bywa :D... Ale dokoptowali im blondynkę w zamian. I dla mnie sensu to nie miało/ma :)

ocenił(a) serial na 8
Aintha

w sumie nie wiele dało ze ja wywalili
wywalili ja za kłotnie z Alyssą Milano , ale po odjesciu Shannon alyssa znalazła sobie nowego "wroga" w postci Rose . Serial zakończono bo ogladalnosc malała ale Aaron Spelling wyraznie powiedział ze głównym powodem były walki miedzy aktorkami .

ocenił(a) serial na 8
Brunetka

A Shannen była reżyserem do samego końca. Po co?

ocenił(a) serial na 8
Brunetka

Ale syf, bez Prue to już nie to samo , ehhh zawsze jakis problem , jestem dopiero na 1 sezonie :) ( dopiero co to sobie ściągnołem ) i nie wyobrażam sobie dalszych sezonów bez niej , :( normalnie żałoba.. :(

ocenił(a) serial na 10
___PREDATOR___

To sobie ściągnij sezony 5-8 (w czwartym się dopiero rozkręca). Uwierz mi - zmienisz zdanie, McGowan wypada z nich świetnie. Dzięki niej serial nie był już tak ponury, stał się za to bardziej komediowy.

mr__intaco

Ja nie zmieniłam paige jest żałosna nigdy nie dorówna Prue

Brunetka

o matko, ja od samego poczatku jak tylko zaczeli na polsacie puszczsc te powtorki(tzn ta wasza pierwsza wersje) nie moglam sie doczekac kiedy Prue "umrze"! zdecydowanie wole Paige...

martynkka

To po jakiego (***) oglądałas?? nikt cię nie zmuszal do oglądania Prue. Zawsze mogłaś zamknąć oczy...

Brunetka

Nie no ale ktoś by może jednak napisał dlaczego Prue odejdzie, jak to się stanie i wogóle...jestem bardzo ciekawa, lubie ten serial, ale teraz się pogubiłam, dlaczego ona umrze czy coś??

alex848

umrze bo jest głupia;]
i proszę na mnie nie krzyczeć, dlatego, że jej nie lubie! nie lubie i już

martynkka

Żal mi cie !Nawet jeśli jej nie lubisz nie musisz mówić że jest głupia.

ocenił(a) serial na 10
kingajkari

Ja tez nie cierpie PRUDENCE . I rowniez czekalam kiedy do umrze ale niestety zawsze na tym odcinku bylam zajeta i nie widzialam xDD Tez uwazalam ze rola Paige jest okropna ale po paru odcinkach z jej udzialem poprostu sie przekonalam ze to byl strzal w 10 . Zawsze lubialam Rose byla jedna z moich ulubionych aktorek ale teraz? Poprostu ja kocham i mam ja wszedzie na tapecie telefonu komputera na avku na NK na Avku FB i avku new gg ;PPP poprostu jest wszedzie gdzie moze .. Kocham Rose i wiem ze bez niej ten film bylby straszny.
Shannen ciagle klocila sie z Alyssa mieli wyrzucic ktoras z nich padlo na Shannen - dobrze . Niestety Rose tez miala diabelski charakterek i na uwagi Alyssy reagowala tym samym ;]] serial sie skonczyl trudno "po ptokach" nic nie zrobimy Aaron nie zyje wiec juz raczej nie wroca do Charmed ;]] Shax zabil Prue i dobrze . Dlatego teraz Shax jest moim ulubionym DEMONEM ahah

Isabel_Evans

A czemu jej tak nie lubisz?????Ja tak samo mam z Shannen albo raczej z Prue :)