Prue umarła a za jej miejsce jest Peige.Piperzamraża i wysadza,Phobe ma wizje i lewituje,Peige przywołuje przedmioty i się przemieszcza.Jestem ciekawa czy będzie miała jakąś jeszcze moc.Jest moją ulubioną czarodziejką!Czy dzieci Piper mają jakąś moc?To są chłopaki więc nie wiem.Wiem że starszy może orbitować.I jeszcze jedno bardzo ważne pytanie.Gdzie można bez ściągania obejrzeć odcinki czarodziejek?Interesuje mnie zwłaszcz 110 i 111.Nie wiem też czemu we wcześniejszych odcinkach Lio ukrywa się przed starszymi.Czy Page ma klaustrofobie?Było tak w jednym odcinku ale potem jakoś nie było tego widać.Mogli nie wykorzystać albo zapomnieli.Mam też pytanie na której stacji można obejrzeć Charmed?Są na polsacie w sobote.Lecz chciałambym tak od początku.Leciały tak w wakacje ale nie zdążyło dojść do tylu ilu jest w soboty.Mam nadzieje że polsat nadal będzie emitował czrodziejki.
Paige będzie jeszcze uzdrawiać. Właściwie ten dar posiada, bo uzdrowiła kiedyś swojego ojca, Sama. Nie wiem niestety dlaczego go nie używa.