PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pytanie

ocenił(a) serial na 6

pamięta ktoś z Was odcinki czarodziejek na tvp1?? ja jakoś nie bardzo, czy lektor był inny? i czy ktoś wie ile zostało sezonów wyemitowanych?? ;)

JustFurious

co do lektora to nie wiem jaki był:) nigdy nie ogadałem Czarodziejek na tvp1 a co do sezonów;) to obecnie leci 6 sezon na polsacie;) który za 3 tygodnie sie kończy:) i powitamy 7 przed ostani sezon bo jest ich 8 :))

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

chodzi o sezony wyemitowane na tvp1 ;P, swoją drogą to bardzo dziwne, że przeoczyłam czarodziejki na tvp1 ;)) aż uwierzyć w to nie mogę

JustFurious

ja wałaściwie też;D chociaż teraz nie wyobrażam sobie Czarodziejek na innym kanale niż Polast;D a tak przy okazji to miło mi poznać;) widze że lubisz serialową Prue?:D bo ja również:D

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

no wiesz co Leo!! Grzegorzu! znamy się już tyle czasu i Ty mi mówisz, że miło poznać? ;P no dziękuję bardzo!!
co do Prue to ją uwielbiam! ;)

JustFurious

Natala?:P ekhm... sory;d HA ;D

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

hahaha rozwalające ;D

Oldzia_

Oldzia z czego sie brechtasz ? :> :P

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

no co za Natala ;D ojaaa.... no nie wierzę ;) miałam wcześniej nick Prue Halliwell... może po prostu wpadnij na mojego bloga i poczytaj jakie miałam nicki ;) może coś zaświta ;P

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Z tej całej sytuacji ;D

Oldzia_

zmieniasz te nicki jak buty;D moja droga z tad to zamieszenie:)))) Oldzia prosze Cię chamuj się;D

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

noo wieeem... nie mogę się zdecydować... najpierw Shannen Doherty, ale przeskoczyłam na Prue Halliwell żeby wczuć się w temat czarodziejkowy ;D, później miałam Selena... bo strasznie lubię Selenę Quintanillę czy jak jej temat, ale zatęskniłam za Prue Halliwell, więc z Seleny zrobiła się Prue Halliwell aka Selena później zatęskniłam za : Shannen Doherty
no więc wróciłam ;D a teraz kiedy tęsknię do Prue Halliwell, to już do niej wrócić nie mogę, bo ktoś mi zabrał to ;P i nie chcę być Prue Halliwell_2
;D powalająca historia czyż nie? ;D

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

Asia, co za długa opowieść ;D A tak poza tym, to co filmweb wymyślił teraz z tymi nickami? ;/ Wchodzę, patrzę, a tu jakaś oldzia_2... Już myślałam, że mi się ktoś na konto włamał ;/ Zmieniłam na Oldzia_93, żeby to jakoś wyglądało. No ale badziewnie teraz ;/

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

no zupełnie beznadziejnie, ale co poradzić ;) niedługo pewnie będzie tak jak na nk, będzie można zobaczyć kto po Twoim koncie chodził i wystawiać oceny innym użytkownikom ... to drugie mogłoby być ciekawe ;>> ;P

JustFurious

ja nie moge się doczekać sobotniego odcinka :))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
JustFurious

I żeby skorzystać z usług trzeba będzie wysłać SMS o treści [...] ;D Ciekawa wizja ;D

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

za jedyne 2.44... z VAT ;D

JustFurious

:P prorocze sny??

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Można tak powiedzieć ;D Filmweb ma dużo nowych fajnych dodatków, ale to z tymi nickami, to badziewie ;/

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

no a co będzie teraz w sobotę w czarodziejkach, że się doczekać nie możesz?? ;)

JustFurious

aaa nie powiem:PP:D