"Czarodziejki" wreszcie doczekały się reklamy na Polsacie. Ja osobiście jej nie widziałam, ale czytałam, ze jest puszczana czasami przed odcinkiem lub w czasie reklamy.
Nareszcie jakaś reklama Czarodziejek!!!!!!!!!!! Też jej nie widziałam... teraz będę oglądać wszystkie reklamy Polsatu!!!
Do Star_22: przestań sie tak czepiać, nie masz innych zajęć, czy co??? Może to twoje hobby???
przepraszam, do którego postu jest ta odpowiedź? bo nie nawiązuje do żadnego z poruszanych tematów...
Star 22 najpierw naucz się poprawnie pisać dopiero potem komentuj posty innych ludzi, bo ,,krejzi" piszę cie crazy, poza tym krytykujesz innych a sam piszesz takie długie posty...a co do ubarwiania forum to moim zdaniem pisze się jak ma się coś konkretnego i mądrego do powiedzenia a nie żeby napchać jak najwięcej tematów. Właśnie przez takie osoby jak ty zarzucają nam nastolatkom niedorozwój.
ale to nie ja wymyśliłam "krejzi", tylko one...!
no dłuższe od nich!
nie rozumiem...
ale przecież "nastolatki" to niedorozwoje! aha: ja nim nie jestem:).
...
Widzę iż koś tu nie umie czytać ze zrozumieniem...potruć się trochę Star 22 to Ci się przyda do egzaminu gimnazialnego.
kurcze, a co to znaczy "potruć"? znam takie słowo, ale ono kompletnie nie jest związane z tym tematem...
Star 22: Ja jestem jak nabardziej "za" żeby cię podtruć. :) Ale zauwarzyłem że wszyscy rozproszeni nawijaniem "tego czegoś" straciliśmy wątek... O ile pamiętam ten post został założony by dzyskutować o reklamie...
Ja oglądałem kilka razy reklamę i jestem zawiedziony nie z reklamy a z czasy jej puszczania. Przecierz są tylko puszczane w trakcie reklam w czasie serialu, czyli oglądają ją tylko ci którzy serial oglądają. Także nie zdobędą rzeszy nowych fanów :(
to ty masz ze sobą problem bo zaczepiasz innych ludzi. Jak nie lubisz tego serialu albo tego forum, to po co tu wchodziłaś. Jeśli chcesz zwrócić na siebie czyjąś uwagę to dobrze ci idzie...
"po co tutaj wchodzisz"... to pytanie zadawane jest już setny raz.
ja problemu ze sobą akurat nie mam...
Ale zbyt wiele ludzi uważa, że jesteś problemem! Jest taka anegdota... "Jeśli ktoś ci mówi, że jesteś chory to nie kłóć się, tylko idź do lekarza", albo "Alkoholik w życiu nie powie, że jest alkoholikiem". To tylko w ramach przykładu, jeśli ktoś ci mówi, spierniczaj z forum to lepiej to zrób, bo co szarpać bliźnim nerwy? Naprawdę chcesz być odbierana jako wredne, ubierdliwe dziecko? Aż tak nisko się cenisz?
Star 22 a znasz takie coś jak dysortografia, jak nie to radzę zajrzeć do Wikipedii.
Tak zeszliśmy z tematu.
Kiedy puszczali tę reklamę, bo ja jej nie zauważyłam??? A Polsat oglądam często.
Star 22 jak nie wiesz co to takiego dysortografia, to radzę zajrzeć do Wikipedii.
To zboczyliśmy z wątku.
A kiedy ta reklama leciała, bo ja często oglądam Polsat a jej nie widziałam?
Nie mam pojęcia.
Ktoś mówił, ze przed "Charmed" i podczas reklamy serialu. Ja ostatnio oglądałam uważnie reklamy i nie widziałam tego. Mam nadzieję, ze zaczną emitować częściej.
Ja jej nie widziałam na polsacie, ale za to jest tu:
http://pl.tinypic.com/player.php?v=av7gl&s=5
Trochę niewyraźna, ale super;D
PS. A co do waszych kłótni, to myślę, że ubarwić można nimi jeden temat, a nie wszystkie na forum...