PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jak miałam koło dziesięciu latek, to szalałam za tym serialem.Teraz to chyba go przestanę ogladać bo szkoda czasu.Jakie są wasze odczucia?

ocenił(a) serial na 10
_Tanya_

5 sezon akturat lubię;)
ale 6 jest ciut nudny... najlepszy był 3 sezon
wciąż oglądam Charmed i jest to mój ulubiony serial i zdania raczej nie zmienię, choć wiem, że dalsze sezony będą gorsze od początkowych...

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Ja mam podobnie,najbardziej podobały mi się sezony 1,2 i szczególnie 3, 4 jeszcze ujdzie ale im dalej tym gorzej
pzdr;))

Bellamy

Ja mam ochotę na pierwszy i drugi sezon :)

P_Halliwell

to sobie sciagnij ;p ja oba sciagnalem xd

ocenił(a) serial na 10
kovu93

Mnie najbardziej podobają sie sezony 3 i 5;)^^

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Addie

No popieram najfajniejszy to 3 i 5 ;*****

ocenił(a) serial na 10
My_lover___Holly

Są bardzo ciekawe wątki w 6 i 7 sezonie (w 6, szczególnie w drugiej połowie- po 14 odcinku). Jak obejrzycie 7 sezon, na pewno nie zapomnicie Avatarów, Zankou i Drake'a.
Niestety, 8 sezon to już trochę odgrzewanie kotletów- pomysły usztuczniane, lub przerabiane stare pomysły. Nieco mnie rozczarował, jedyne co ratuje 8 sezon to Billie- Moc Ostateczna i jej siostra Christy.

Natomiast show nieco zmienił swój kurs po 1 i 2 sezonie... siostry regularnie zaczęły odwiedzać Podziemie (które wcześniej zdawało się równie niedostępne jak "góra"), a większość demonów stała się szeregowymi "miotaczami kul energetycznych/ognistych" (niepotrzebne skreślić. Można winić twórców za zmianę kierunku akcji, ale same pomysły nadrabiają straty.

ocenił(a) serial na 10
_Tanya_

ja lubie wszystkie sezony :) chociaz bywaja odcinki ktore sie oglada bo oglada (na szczescie było ich niewiele---> maksymalnie 5..) a sa tez takie, ze to ok.40 min wydaje sie uplynac za szybko badz ze odcinek wydaje sie zbyt krotki:) ale serial jest GENIALNY!!!!:):):):):*:*:*:*:*