Mam takie proste pytanko. Który teraz sezon leci na POLSACIE? Wiem że jest odcinek sześćdziesiąty któryś. A... i ile tak średnio odcinków ma sezon?
Przez wakacje od Poniedziałku do piaku leciały powtórki, a te odcinki 8-19 leciały co sobotę podczas puszczania tamtych innych.
To dlatego, że zawsze w soboty lecą odcinki premierowe (premierowe na polsacie), a od poniedziałku do piątku do wczoraj powtórki, które nie zdążyli do końca powtórzyć... Tak więc to wszystko dlatego, że kończą się wakacje (praktycznie już się skończyły 1 września) i dalej powtarzać czarodziejek już nie będą. Pozostaje nam tylko oglądać te odcinki sobotnie (premierowe).
:( to mam pecha. 1. nie wiedziałam o sobotnich premierowych odcinkach 2. i tak by nic nie dały bo dopiero w te powtórki się wciągnęłam i oglądając w sobote niewiedziałabym o co chodzi. Niektóre odcinki znałam bo czasem oglądałam ale nieregulrnie więc nawet nie zauważyłam ze oprócz walki z demonami ten serial opowiada jakiś ciąg wydarzeń. Zostaje mi tylko oglądać teraz w soboty i liczyć na to że się zorientuje co się mogło wydarzyć pomiędzy. Jeszcze do tego dziś nie widziałam. No cóż :(