PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Sezony

ocenił(a) serial na 10

Mam takie proste pytanko. Który teraz sezon leci na POLSACIE? Wiem że jest odcinek sześćdziesiąty któryś. A... i ile tak średnio odcinków ma sezon?

ocenił(a) serial na 10
princecortes

Taraz na polsacie leci 3 sezon. Dzisiaj był 20 odcinek 3 sezonu...

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

Aha średnio każdy sezon ma po 22 odcinki. Pozdrawiam.

ttoommeekk_92

jak to 20?!? gdzies wyczytałam ze wczoraj był 6 i7. to co sie stało z odcinkami 8-19???

agakacpe

Przez wakacje od Poniedziałku do piaku leciały powtórki, a te odcinki 8-19 leciały co sobotę podczas puszczania tamtych innych.

ocenił(a) serial na 10
agakacpe

To dlatego, że zawsze w soboty lecą odcinki premierowe (premierowe na polsacie), a od poniedziałku do piątku do wczoraj powtórki, które nie zdążyli do końca powtórzyć... Tak więc to wszystko dlatego, że kończą się wakacje (praktycznie już się skończyły 1 września) i dalej powtarzać czarodziejek już nie będą. Pozostaje nam tylko oglądać te odcinki sobotnie (premierowe).

ttoommeekk_92

:( to mam pecha. 1. nie wiedziałam o sobotnich premierowych odcinkach 2. i tak by nic nie dały bo dopiero w te powtórki się wciągnęłam i oglądając w sobote niewiedziałabym o co chodzi. Niektóre odcinki znałam bo czasem oglądałam ale nieregulrnie więc nawet nie zauważyłam ze oprócz walki z demonami ten serial opowiada jakiś ciąg wydarzeń. Zostaje mi tylko oglądać teraz w soboty i liczyć na to że się zorientuje co się mogło wydarzyć pomiędzy. Jeszcze do tego dziś nie widziałam. No cóż :(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem