PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Titanic

ocenił(a) serial na 10

Już 27 i 28 listopada na Polsacie o 20.00 wyemitowany zostanie Titanic z Kate Winslet i Leonardem DiCaprio w rolach głównych. Nie zabraknie też tam Billy'ego Zane'a, który w Charmed wcielił się w postać Drake'a - miłości Phoebe w siódmym sezonie. Życzę miłego oglądania:)

Laura12345

super na pewno jeszcze raz obejrzę! dziękuje za informację! i pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

też cię pozdrawiam drogi Leo:) Już nie mogę się doczekać Titanica chociaż obejrzę go chyba setny raz, ale co tam...

Laura12345

witaj! ja również obejrzę go po raz setny ale i tak nigdy mi się nie znudzi!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

mi też nie, tylko szkoda, że Billy gra tu takiego drania. Kiedyś nie sprawiało mi różnicy kogo gra, ale teraz po siódmym sezonie Charmed, gdy widzę go w jakimś filmie wyobrażam sobie Drake'a o takim poetyckim usposobieniu :)

ocenił(a) serial na 8
Laura12345

Dokładnie :)
Wcześniej Billy był mi obojętny, w sumie to nawet za zbytnio za nim nie przepadałam, bo kojarzył mi się z Hockley'em :P Ale po tym, jak zagrał Drake'a to go normalnie uwielbiam :D Szkoda, że pod koniec Titanica jego postaci jakoś nie "wybielili" (w sensie że z czarnego charakteru nie zmienili go w fajnego faceta), np. gdyby zaczął pomagać fundacjom czy coś w ten bit, bo w końcu bogaty był ;)
I ciekawa jestem czy w ten piątek będę widzieć na ekranie Cala czy Drake'a :D Póki co jestem nastawiona na Drake'a xD