PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Holly,Alyssa i Rose (a takze i Shannen) pewnie zaluja,ze w normalnym zyciu nie maja czarodziejskich mocy...Ja z reszta tez...

ocenił(a) serial na 9

dokładnie,zgadzam się :).
Magia by się bardzo przydała,a najbardziej w szkole :D

Versatile_Nat

Tak brakuje im magii. Same wspominały o tym w wywiadach. Rose chciałaby mieć moc orbingu. Jadła by lunch w Nowym Jorku, a zakupy robiła w Los Angeles :).

użytkownik usunięty
P_Halliwell

No teraz oglądam jak Rose (Paige) walczy z demonem

ocenił(a) serial na 6

ooj tak na pewno tego żałują ;)) ja sama chciałabym takowe posiadać moce ;))) ;**

JustFurious

pff.;P a kto by nie chcial takich mocy? my zresztą też:))

Leo_Wyatt

"a kto by nie chcial takich mocy?"----> ja ! po co mi ?
poza tym, jeszcze nie wynaleźliście "wywarów" do pisania polskich znaków ?
ciekawe, jakie kolejne słówko padnie...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

ojej a ty nie pomyslalas moze ze nie chcemy? Nie psizemy tutaj prac na jezyk polski, aby uzywac polskich znakow, dziecinko (:

DevaKONTOZAWIESZONE

racja tutaj kazdy pisze jak mu sie podoba albo ze znakami albo bez
cathy czego twoja wypowiedz w temacie magii i mocy dotyczyla
bo mowisz o zasmiecaniu forum a sama tak je zasmiecasz

Regan_McLeod

a czym ja "forum zaśmiecam" ? tym, że komentarz napisałam ? ja przynajmniej dodałam go do tematu już istniejącego, a nie zakładam cały czas nowe, i nie reklamuje natrętnie swojego bloga, jak co niektórzy...
nauczcie się to odróżniać !

użytkownik usunięty
Phoebe123

Machnelabym tylko reka i juz niedobrzy uzytkownicy by zemdleli :)...Fajnie by bylo taka czarodziejka sobie nawet na jeden dzien

ocenił(a) serial na 10

Widzę że ktoś tu nie lubi reklam xD
W takim razie zapraszam na www.shannendoherty.dbv.pl :)

Prue_Halliwell

no tak... poziom wskazuje na pięciolatkę, więc zapraszaj na swoją badziewną "stronkę"... nikt i tak na nią nie wejdzie...
poza tym już dawno usunęłam cię z ulubionych, bo z debilami nie ma się co godzić...

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Dobra Cathy z wielkim szacunkiem już sie uspokoj:D juz to troche denerwujace jest... wiec lepiej bedzie jak sie uspokoijsz i bedziesz mowila normalnie o naszym ulubionym filmiku, i normalnie traktowala fanow:D

BigMovieFan

jeszcze jej internetu nie odłaczyli????:/

Leo_Wyatt

nie, i nie odłączą !

Phoebe123

powinnaś mieć zakaz wchodzenia na internet....

Leo_Wyatt

a ty to nie ? dysortografia jest tu nie mile widziana !

Phoebe123

twoja głupota znaczniej...

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

jeszcze sie gryziecie? myslalam ze juz skonczyliscie

DevaKONTOZAWIESZONE

Ja też tak myślałam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

nie no teraz koljna prowokacja wnowym temacie wiec musiala sie przeniesc

użytkownik usunięty

Ok ok juz nie klocmy sie na moim temacie wiekszosc z nas i tak chcialaby moc orbitowac :)

użytkownik usunięty

ale mi szybko temat znikl no dalej kto jeszcze podziela moja opinie?ja bymchciala tak czariwac

Dużo osób chciałoby mieć moc.... Postawmy się na miejscu aktorek. Gramy w serialu potężne czarownice. Każdy z nas na pewno by żałował, że nie jesteśmy nimi w prawdziwym życiu!!
Ja też chciałabym być czarownicą, ale... wiązało by sie z tym pewne ryzyko. Ucieczka przed demonami, ukrywanie swojej tajemnicy...

ocenił(a) serial na 10
Bea_przerwa_Alex

fajnie byloby miec moc ale zeby nie trzeba bylo walczyc z demonami ;D

DevaKONTOZAWIESZONE

Ja też chciałabym mieć moc ale walczyć z demonami to już niekoniecznie :P

Frantic_Girl

kto by nie chciał miec mocy?:D he:D co wam się marzy? mi telekineza zamrarzanie :D i orbowanie:D he he he ale chyba najbardziej telekineza:))))))))

użytkownik usunięty
Bea_przerwa_Alex

ostatnio mialam okazje zobaczyc holy marie combs w kilku serialach gdzie grala normalna kobiete i przyznam ze nawet dziwnie mi bylo :)))) wiecie taka normalna bez tych wszystkich tych

ocenił(a) serial na 9

jak się człowiek przyzwyczai do Holly czarującej to nic dziwnego :P chociaż jak też miałam takie odczucia,jak ją widziałam w innych filmach.

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

A Ja chcialabym miec i Moc i walczyc z Demonami Fajniee jest :DD to było by chyba najlepsze ... aa ale chcialabym ja uzywac tez do wlasnych korzysci bez konsekwencjii :PP

użytkownik usunięty
Isabel_Evans

no tak piszac ten temat nie przewidzialam ze przeciez one tez walcza z demonami...a ktora tak dokladnie moc chcielibyscie miec?bo kazdy ma tylko jedna.to moze moc phobe,moc piper a moze moc paige?A moze wogle nie ich tylko np moc leo albo chrisa i wyata (no w sumie to takie same jak leo),a moze przydalaby sie moc Cola?