PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

To już niestety koniec Czarodziejek...gdyby tak naprawdę przyjrzeć się popularności serialu to można stwierdzić, że miał naprawdę dużo fanów!!! A wy co o nim tak naprawdę sądzicie???

Za co uwielbiacie Charmed???

To moje zdanie:
1. Opowiada o magii, czarach i tym wszystkim czego w życiu raczej nie spotykamy :D Tym samym można trochę przy nim poczarować ;D

2. Opowiada historię miłości trzech sióstr (właściwie czterech). Jak niesamowite łącza je uczucia. Są tak pozytywne, że chce się je oglądać razem. Dla fanów pewnie byłby to dramat gdyby każda z nich mieszkała w innym domu ;)

3. Kolejnym punktem jest miłość Piper i Leo. Niesamowita para!!! Historia ich miłości jest cudowna...Sama chciałabym taką przeżyć!

4. Obsada!!! Świetnie dobrane role...reżyseria też niczego sobie :)

5. Muszę jeszcze dodać te świetne wątki akcji...w każdym odcinku co innego...to jest to czego kiedyś mi brakowało!!!

Liczę na inne wasze pomysły...:D

użytkownik usunięty
Donna_Piper_Halliwell

zdecydowanie za obsadę :)

zgadzam się z poprzedniczką! :) za obsadę!

i zapraszam wszystkich do mnie na nowa notę ;) pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Donna_Piper_Halliwell

Za Holly Shannen - bo były genialne, za Briana - że tak świetnie przeistoczył się w anioła, za Wyatta bo był przesłodki.
Za mądrość przekazaną w tym serialu. Potężne czarodziejki wiedziały,że nie magia jest ich siłą ale miłość szczerość i zaufanie!:)