dla tych którzy oglądali odcinki charmed mam kilka (dużo) pytań. Powód jest prosty: bardzo dawno nie oglądałem czarodziejek. Po obejżeniu sobotniego odcinka nie wiem co myśleć dlatego może mi pomożecie ( z góry dzieki)
1. Kim jest ten dwudziestoparoletni chłopak z czarnymi włosami?
2. Dlaczego mówi fo Piper per "mamo" (przecierz ona nie miała nikogo przet wayattem)
3. Dlaczego wszyscy mówią że Wayatt był w przyszłości źródłem?
4. Co to za budynek w którym przebywa Piper?
5. Kim jest ten facet na którego mówiom "Gidion"?
6. Co sie stało z mocami Phoabe?
7. Dlaczego mówi że miała dar empatii?
8. Dlaczego Leo mówi że jest starszym?
9. Dlaczego Piper i Leo nie są razem?
Uh... Ale się rozpisałem xP .Dla tych którzy odpowiedzą stokrotne dzieki.
Postaram sie odpowiedziec na niektóre pytania....ten chłopak to Chris, i jest on rzezcywiście synam Piper i Leo. Tyle,że przybył z przyszłości, aby uchronic swojego młodszego brata, Wyatta, przed staniem się "złym". Piper przebywa w tak zwanej Szkole Magii, Gideon to jeden z nauczycieli w tej szkole, "przyjaciel" Leo, jego mentor. Phoebe straciła moce za karę, za co - niestety nie pamietam. Miała dar empatii, zyskałą go na poczatku 6 sezonu. Leo zoatał starszym - awansował:):) On i Piper nie sa razem własnie ztego powodu, starszemu nie wypada wiazać się z czarownicą:)
1.a można jaśniej?
2. ale kto?
3.nikt tak nie mówił!
4.szkoła magii?
5.starszym
6.odebrali jej:P
7.bo miała.
8.bo jest starszym.
9.bo się rozstali!
końcowe pytania są na prawdę banalne, więc nie wiem o co chodzi...
1. Ten chłopak to Kris i jest synem Piper i Leo
2. Kris przybył na ziemię aby pogodzić Piper i Leo i żeby mógł się urodzić
8. Ponieważ rada przeniosła Leo na wyższy stopień wtajemniczenia i został starszym
1.To Chris
2. Bo jest jej synem .. tyle , ze z przyszlosci
3. Bo został przeciagnięty na strone zła .. Chris powrocil aby temu zapobiec
4. to szkoła magii .. podobno tam Piper jest bezpieczna
5. to jeden z nauczycieli dyrektor szkoły magii ... oczywiscie jakby nie było to on jest zły
6. Phoebe rada najwyzsza odebrała moce .. dlatego ze przyspieszała swoje wizje aby sprawdzic który chłopak jest dla niej najlepszy , uzywala jej dla wlasnych korzysci to powod
7. bo dostała dar empatii na początku 6sezonu .. wyczuwała Myśli i Odczucia Innych
8. dostał awans po zabraniu leo na góre Duchem swiatlosci czarodziejek został Chris .. Phoebe zorientowała się ze to jej siostrzeniec po tym jak zobaczyła wizje ... co w niej .. "widziała Paige która byłą ubrana w szate ze szkoł magii była tam nauczycielką Phoebe mowila do Wyatta zeby oddał zabawke młodszemu bratu bo tez chce sie bawic .. w tedy ten młodszy brat mowił do Phoebe ciociu ciociu musisz mi pomoc .. wtedy Phoebe sie obudzila a przed nia stał Chris i mowil ciociu ciociu musisz mi pomoc"
9.bo sie rozstali Leo odszedl na gore na zawsze i nie mogl sie juz zpotykac z Piper bo to nie etyczne .. :DDD
ja sie dopiero rozpisałam ... dziękuje za Uwage !! :D
1 to syn leo i piper chris tyle ze on przybyl z przyszlosci
2 patrz punkt 1
3 Bo w przyszlosci jest zly
4 Szkola magii ktorej dyrektorem jest gidon
5 punkt 4
6 stracila dopoki sie nie nauczy ostroznosci
7 bo miala odczuwala uczucia innych
8 bo jest starszym
9 bo leo jest starszym i nie wypada mu wiazac sie z czarodziejka