Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 51503
5,8 8 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

Ten odcinek był super. Nie wiedziałem nawet że leo dysponuje takimi mocami. Ciekawe co sie stało z Chrisem... :/. I nie wiedziałem że wayatt umie już orbitować. Szybko sie nauczył...

ocenił(a) serial na 9
Jake14

Mnie się też bardzo podobał ten odcinek, niestety pierwszej części nie widziałam. Bardzo smutna była śmierć Chrisa, szkoda że go już nie będzie (chodzi mi o dorosłego), mały Chris to prześliczne dzieciątko. Okazało się Leo ma bardzo silną moc(rozwalanie strychu, walka z Gidionem, zniszczenie lustra). Podobało mi się także jak Wyatt rozwalił demony w podziemiu i orbitował.

_nn_

Cóż, dorosłego Chrisa zobaczymy jeszcze raz, w ostatnim odcinku 8 sezonu "Forever Charmed". Ale szkoda, że tylko raz...

Ja również nie oglądałam I części... Szkoda, tam jest taka piękna scena, kiedy Chris żegna się z ciotkami i mamą, Piper. Aż się łezka w oku kręci...

Domi_Nique

Mi odcinek podobał się bardziej niż pierwsza część, ale czegoś zabrakło, a nie powinno tak być, bo to przecież finał sezonu. Ogólnie fajnie wymyślony ten za dobry świat, ale denerwowały mnie te akcje z Barbasem i Gidionem, wolałam jak we wcześniejszych sezonach było Podziemie, szkoda trochę, że muszą powracać do starych demonów (mowa Barbasie) i ciągną to strasznie zamiast pokazywać nowe.

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

Jedno mnie nurtuje.
Leo wbił w gidiona atame. Potem wezwał lustro i pokazał sie tamten leo. Walnął w gidiona błyskawicą.
I teraz mankament: czy leo- ciemny promień nie powinien robić tego z tamtym gidionem? I jeszcze: Potem leo biały promień rozwalał lustro. Tamten leo powinien zrobić to samo a w ogóle nie wykonał żadnego ruchu...
dziwne :-/

Jake14

Dzisiejszy odcinek strasznie wzruszajacy szczegolnie gdy umieral chris .
Na poczatku mogloby sie wydawac ze , jest zly ale pozniej byl juz 100 % dobry .