1. Znienawidzony bohater?
2. Znienawidzona bohaterka?
3. Znienawidzona para?
4. Znienawidzony moment z serialu?
5. Który sezon jest najgorszy?
6. W kogo chciałbyś/chciałabyś się wcielić z ,,Charmed'' (możesz wymyślić nową postać).
7. Marzenie związane z ,,Charmed''?
9. Co chcielibyście zobaczyć w kolejnych odcinkach?
Jest tyle gier , ale nikt nie wymyślił takiej... Najwyższa pora!
No to jedziemy:D :
Moje odpowiedzi:
1.Wszyscy, oprócz złych:D
2.Wszystkie oprócz złych.
3.Wszystkie!
4.Cały serial.
5.Wszystkie.
6.W demona, który powybija w końcu te wiedźmy:D
7.Żeby wiedźmy zostały powybijane.
9.Koniec!
A wy jak myślicie?
Racja Megan jestes porabana jak nic.Nikt ci nie odpisze na te pytania bo to forum fanow i wiekszosc tutaj lubi ten serial.
no taa, teraz to wszystko będzie prowokacja... nie ma to jak pierdolnięt* bachory, no nie... nie żebym stawiała jakieś diagnozy, ale wam się już według mnie nie da pomóc...
dmk... a jak czujesz, że śmierdzę? ty, bardzo ciekawe... a może to ty!? no i myślisz, że to ja! i to najbardziej prawdopodobne.
jeśli sądzisz, ze na forum, gdzie są ludzie, którzy lubią serial, będą wypisywali, ze go niecierpią, to oczywiste jest, ze to prowokacja. sama nie wiesz co robisz i piszesz
no wiesz, każdy zakłada gry, gdzie jest np. ulubiony bohater, no to musi być i znienawidzony... wam się po prostu w pałach poprzewracało i tyle. bawić się nawet nie potraficie... językiem debili, określę to jako "żal , kropka pe el"...
eh, tylko, że to forum gdzie jest wiecej fanów, a fan nie bedzie pisac ze nienawidzi serialu. nie rozumiesz tego? tak pozatym tolerancja świadczy o dojrzałosci a u Ciebie jest jej bardzo niewiele. wnioskuje wiec ze masz 12 lat albo wiecej, ale nalezysz do grona pustych idiotek.
A ja wypiszę.
UWIELBIAM WSZYSTKO CO BYŁO W SERIALU, ALE JEŚLI MUSIAŁABYM WYBRAĆ TO:
Chris
-
Phoebe i Jason
Śmierć Prue (znaczy moment był piękny, ale straszna szkoda, że ona umarła :()
Oglądałam 6 i wybieram 6.
6.W Phoebe :).
7.Zobaczyć dom sióstr Halliwell na żywo, albo spotkać się z aktorkami.
9.Wreszcie coś ciekawego, magicznego, bo ten 6 sezon taki dziwny.
1. Cole'a (choć określiłabym go bardziej jako "nielubianego bohatera" niż "znienawidzonego", w końcu przez parę odcinków był nawet fajny).
2. Wyrocznia chyba
3. W sumie to chyba takiej nie ma.
4. Śmierć i pogrzeb Prue
5. 6 chyba (oglądałam tylko 1-6)
6. W Piper (i najlepiej jakbym grała z Shannen i Rose siostry w tym serialu)
7. Pojechać do San Francisco, zobaczyć ten dom, spotkać Shannen.
9. Prue (ewentualnie jeszcze Andy'ego)
Może inni też odpowiedzą, w końcu ankieta spoko, tylko nieco inna od reszty ankiet :) Przecież pewnie każdy ma jakiegoś nielubianego bohatera. Pozdrawiam
deva, ty nie rozumiesz. twierdzisz, że ankietę ankietę założyłam "do prowokacji". nie! nawet jak ktoś serial lubi, to ma na pewno bohetaro, którego niezbyt darzy uwielbieniem. tak jak pisała Oldzia... ale skoro uważasz to za prowokację, to mi pozostaje ci tylko współczuć...
czytając to jak Ty to wypełniłaś, to mozna wnioskowa jedynie prowokacje. i nie wiem po co masz mi wspołczuc, jezeli cos uwazam za prowokacje. napisalas to po to aby napisac, bez celu. jak reszta całej Ciebie?
Dobra to ja może odpowiem na ankiete, ale i tak uważam, że to fajny serial i duzo rzeczy mi sie w nim podoba.
1. Cole jako Źródło
2.Nie ma takiej
3.Nie lubiłam za bardzo Phoebe jak była z Colem jako Źródło
4.Oczywiścieśmierć i pogrzeb Prue
5.Nie oglądałam wszystkich
6.W jakąś czarodziejkie, albo córke czarodziejek i grać z Shannen i Holly na planie
7.Odwiedzić plan serialu
8.Chciałabym zobaczyć Prue, ale to nie możliwe więc nie wiem za bardzo co
czytając to jak Ty to wypełniłaś, to mozna wnioskowa jedynie prowokacje. i nie wiem po co masz mi wspołczuc, jezeli cos uwazam za prowokacje. napisalas to po to aby napisac, bez celu. jak reszta całej Ciebie?---> no wiesz, mała, ja to "wypełniłam(wiesz co znaczy słowo "wypełniłam"?)" tak, a nie inaczej, bo "charmed" nie lubię...a resztę postu mi już przetłumacz, bo napisałaś tak chaotycznie , że biały, cywilizowany człowiek nie jest w stanie tego odczytać...
oh tak... zachwile mi wmówisz ze nie wiem co znacza inne słowa... a dlaczego biały cywilizowany? co, wsrod twoich wszystkich potwornie niekulturalnych cech których tylko u bahorów mozna szukać, jest też rasizm?
no dobra, moze jestem troche głupia odpisując jej, ale zauwaz ze to ona mnie prowokuje...
no właśnie! deva cały czas prowokuje!!
ha ha... i tu cię mam żmijko...! napisałam, żebyś "zachowywała się ja BIAŁY, CYWILIZOWANY człowiek!" ! to więc nawet debil rozumie to zdanie! BIAŁY, rozumiesz? no widać nie... a szkoda, szkoda...
P.S coś ty się "pijawko" mała, nie logujesz jako światopogląd... nie sprawia ci to już satysfakcji?a może hasła nie pamiętasz?
przykre...
jakbyś była mądra to sprawdziłabyś IP i sie przekonała, że ja to nie on. mam lepsze zajęcia niż zakładanie nowych kont specjalnie dla ciebie. jedno mi wystarczy.
ależ jak ja mam sprawdzić IP, skoro chroniony jest szyfrem? nie wiem być ,może mojemu programowi się coś popsuło, ale nie sądzę...najwyraźniej trzymasz coś na kompie, moja droga...
P.S wiem ,że zaraz spytasz się jaki szyfr, ale ja ci nie odpowiem, bo nie wiem...
eh moje IP moglas sprawdzić chociazby na gg. masz przeciez moj numer. wystarczy kliknac na mnie na liscie prawym przyciskiem, potem na informacje i masz IP. ale tylko jak jest ktos dostepny to widac IP. jesli ktos jest niedostepny lub niewidoczny to IP sie nie pojawi
och, devo... fajny IP, normalnie godny zazdrości... "**.**.**.**"... wyświetla się u ciebie i u światopogląd to samo... nie wiem, co się dzieje, ale ja to kończę...
1.Richard
2.Siostra Billie
3.Cole i Phoebe(nie pasują do siebie)
4.Smierc Prue:(
5.5
6.Paige
7. Zeby był 9 sezon z Prue(moc 4)
8.Moc 4;D