Jak wam się podobał dzisiejszy odcinek? Mi się bardzo podobał :) W szczególności ten moment z krasnoludkami xD Ogólnie ten odcinek był taki bajkowy i magiczny...xD A wam jak się podobał?? :)
Zgadzam się w 100%. Piper napotężniejszą czarownicą, motyw z krasnalami i fajny zwrot akcji pod koniec (biedny wilczek).
Mi równiż się podobał;) szczególnie Piper - była świetna,zresztą jak zawsze;D .........................................................
pzdr;*
Za tydzień będzie się jeszcze więcej działo.
www.charmed.stopklatka.pl/menus.htm
OPIS:
Demoniczna kusicielka - Siren, grasuje na ulicach San Francisco. Poluje na mężczyzn, następnie daje śmiertelnego całusa, pali ich, a potem zamienia się w ich żony, które... też zabija. Każe tym zdradzających mężów, oraz ich lojalne żony. Rzuca urok na Cole'a, co sprawia że Phoebe grozi śmiertelne niebezpieczeństwo...
Tymczasem rozwijające się w Piper dziecko, sprawia, że ona i Leo zamieniają się mocami!!! Piper zostaje "Białym Promieniem" a Leo posiada moc zatrzymywania czasu i eksplodowania rzeczy...
Ja przez to całe świąteczne zamieszanie całkiem zapomniałam o Charmed ;p Ale zdążyłam na najlepsze: krasnale i Piper najlepsza czarownica =D Chciałabym jednak zobaczyć początek. Ma ktoś może link i mógłby mi go podać? Byłabym wdzięczna =) Wesołych Świąt Wielkanocnych!!!
Dzięki karina12a =D Włączyłam telewizor ok 13.25, chwilę przed unicestwieniem czarownicy. Piper właśnie wkładała płaszczyk czerwonego kapturka =) Zdrowych i pogodnych :*:*:*
A mi się nie za bardzo podobał. Ta baśniowość 5-ego sezonu bywa niedorzeczna. I mi się nie podoba. 4-- ode mnie.
Jak zwykle Severin blysnal swoimi pogladami ktorych nie podziela nikt, coz taki znak troli, haha Pozrdo dla prawdziwych fanow Charmed i Wesolych Świąt
andre1q1
Sorry mam do was pytanie...Dawno nie ogladalam tego serialu i zobaczyłam że Phoebe mam tatuaza na łopace wie ktos? co to jest za tatuaz??
Zapewne chodzi wam o ten tatuaz:
http://www.aolcdn.com/red_galleries/tattoo-alyssa-milano-400a061107.jpg
prawda wyglada jak rozaniac. Pozdrawiam
A m i się mało podobał.Taki dziecinny.Mój starszy brat który akurat wrócił z wojska tylko nabijał się jaki głupi.Ale co tam nie wszystkie odcinki muszą być idealne. +)