Co by było gdyby...
zacznę
Co by było gdyby to Phoebe umarła?
( teraz ktoś odpowiada, jak uważa, co by wtedy było i sam zadaje pytanie )
;)
Ojej, ale fajnie wymyśliłaś :D
A więc zależy w którym sezonie by umarła. Jeśli umarłaby zamiast Prue (bo domyślam się, że o to chodzi), to zapewnie Prue byłaby z Cole'm. Nie byłoby pewnie Jasona (chociaż może jakaś inna by z nim była); to nie Phoebe dowiedziałaby się, że Chris jest synem Piper i Leo; tak poza tym to ciekawa jestem jak zmodyfikowaliby wizje u młodszej siostry :) Bo w końcu telekineza Paige różni się od telekinezy Prue. W ogóle to brakowałoby mi Phoebe, bo jest zabawna i fajna, ale gdyby to ona umarła jakoś w ostatnim odcinku 3 sezonu, nadal byłaby Prue...
Teraz ja :D
Co by było gdyby w pierwszym sezonie Leo wybrał Phoebe a nie Piper? ;D
Hmm było by jakoś dziwnie i nie było by mocy emaptii i lewitacji.
Co by było gdyby w serialu grały wszystkie czarodziejki (Prue, Piper, Phoebe i Paige)?
Hmmm ciężkie pytanie ;D Przede wszystkim nie było by mocy trzech tylko co najwyzej moc czterech ;D I nie wiem czy by było za fajnie ale to tylko moje zdanie ;P
Co by było gdyby nie udało się cofnać czasu [ostatni odc sezonu3] i zmarła by Piper ? ;)
Byłyby tylko Prue Phoebe i Paige..Leo pewnie bardzo by cierpiał i nie byłoby Chrisa i Watta..lepiej że jest tak jak teraz..:D
Co by było gdyby Phoebe nie zabiła Cola??
Byłoby sztywno i nie oglądałabym wtedy tego serialu ;D
Co by było gdyby w pierwszym sezonie Leo wybrał Phoebe a nie Piper? ;D
Zapewnie byłby z Prue ;) I może mieliby dzieci ;D
co by było gdyby Phoebe nie zrezygnowała z bycia Królową Podziemia?
Nie byłoby już mocy trzech. Chyba, że wróciłaby Prue.
Co by było jakby Paige została przeniesiona do alternatywnej rzeczywistości i nie pamiętałaby swoich sióstr?
Piper by się załamała i przestałaby "brać udział" w mocy trzech, rozstałaby się z Leo przez załamanie
Co by było gdyby i Prue i Phoebe były zakochane w Cole'u w 3 sezonie?
Cole wybrałby Prue ;D ;D ;D
Co by było gdyby Cole nie przeszedł na złą stronę?
Pomagałby czarodziejkom i być może wziął prawdziwy ślub z Phoebe.
Co by było gdyby Piper nie poznała Leo tylko była z Danem?
Dan by nie zaakceptował magicznej Piper i tak czy siak by się rozstali a Piper może byłaby potem z tym strażakiem xD
Co by było gdyby siostry nie miały Księgi Cieni?
Gdyby nie miały The Book Of Shadow to nie miały by też żadnej mocy bo bez księgi to praktycznie nic by nie mogły:((
Co by było gdyby Czarodziejki WOGULE NIE POWSTAŁY???? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
Zło by sie szerzyło i opanowało nieodwracalnie świat.
Co by było gdyby Leo nigdy się nie pojawił w życiu czarodziejek??
Musiałyby sobie radzić same i raczej by im to nie wychodziło (mogłyby zginąć wszystkie i nieodwracalnie).
----------
Co by było gdyby jedna z czarodziejek kazałaby sobie odebrać moc i nie chciałaby już być czarodziejką nigdy więcej i nie można by było namówić jej do zmiany zdania???
Nie byłoby mocy trzech i zło opanowało by świat..:D
Co by było gdyby Piper w 4 sezonie nie zjadła czekoladki z bombonierki którą dał Cole Phoebe??
Zjadłaby ją Paige ;D haha ;D ;D
Co by było gdyby Piper została z Danem?
(dawajcie jakieś śmieszne odpowiedzi do pytań, żeby było jak najmniej realistycznie ;))
Pewnie tak, bo Shannen jakoś z tego serialu odejść musiała..:( Megan, nie zadałaś pytania :)
Ja nie odpowiadam, bo nikt pytania nie zadał:
Co by było gdyby Leo sprzeciwił się "górze" i został z Piper?
zabraliby go na siłę
no to zadaje :
dlaczego zawsze wygrywa dobro, a nie zło (chodzi o to, że wszystko się kończy dobrze, że aż się chce wymiotować:/)?
dlaczego ?! :D kurcze nie umiem odpowiedizc xD musze pomyslec :D
Dlatego ze czarodziejki sa najsilniejsze i wygrywaja xD a gdyby wygrywalo ZŁo to małe dzieci bały by sie wyjsc na ulice xD :D
Co by było gdyby Piper nie uleczyła/wskrzesila Leo ? :D xD
no właśnie się pytam, dlaczego to one są najsilniejsze? mają takie badziewne "moce", a zawsze wygrywają:/:/:/:/:/
nie było by go (lee) w serialu:D
co by było gdyby pagie sie nie urodziła?
wkoncu by sie spelnilo twoje marzenie xDD bo nie bylo by mocy 3 i by zdechły przez Shaxa :)
ale wiesz, raczej takiej możliwości nie ma niestety... to jest taki serialik, tam się wszystko musi kończyć dobrze... ja podejrzewam, że gdyby któraś z aktorek zrezygnowała z udziału, to okazałoby się, że mają jeszcze 20 innych sióstr:D
Uspokuj sie Megan!! :))
Gra sei dale toczy
Co by bylo gdyby Chris nie przyszedl z przyszlosci ??
a co ja takiego pisze, ,że mam się uspokoić?
odp.:to by wyjechała
pyt.: co by było gdyby nie wyjechała?
to by nie było Wyatta i Chrisa
no ale za to pewnie oni by mieli też dzieci
co by było gdyby zrobili 9 sezon i Powrocilaby w nim Prue ? były by 4 siostry?
Nie żyłby wtedy;) A Piper by płakała;(
Co by było gdyby Piper wciąż pracowała w Quake?
to by jej nie było i byście sie nie kłóciły i założyłby ktoś inny temat!