PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

kicz...

ocenił(a) serial na 1

Ten serial to jakieś jedno wielkie nieporozumienie...
Czarodziejki = drewniana gra aktorska + debilny scenariusz + kicz/kiczowatość (zwłaszcza te rozbrajające efekty specjalne...:)

Czyli 1...

Pozdrawiam:)

jupiter_5

powiem tak każdy serial, film ma jakąś wadę. każdy ma inny gust do filmów

... a i jeszcze cofam te co napisałem wcześniej tamte no. a jak się nie podoba to dowidzenia

jupiter_5

Nie... Ja nie wytrzymam! Po co zakładać temat na forum FANÓW CHARMED jak się jest ich antyfanem?! Że ci sie chce tak pisać, skoro nie lubisz tego serialu... Mi by sie nie chciało...

phoebe_2

Masz racje!! po cholere wchodzisz na to forum 'z piekła rodem' [czyt. pomyłko natury] skoro tak krytykujesz ten serial!! to forum jest po to zeby FANI mogli powymieniac sie wiedza na temat tego serialu a nie KŁÓCIC sie z jakas IDIOTKA

Z_piekla_rodem___

Twoje argumenty jakoś nie są dobre :-/ Obsada bardzo fajna, efekty specjalne tym bardziej. Ale twoja sprawa :-) Masz prawo nie lubić! DO FANÓW: CHARMED JEST THE BEST!

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

goń się leszczu nieznasz się i tyle a drewnianego ta masz huja,debilny jesteś ty,kicz to twoje marne życie ha i tu cie mam robaczku

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Jak mi się jakiś film nie podoba, to nie piszę na forum o nim. To chyba podpada pod trolling, takie uporczywe nawoływanie "kicz i badziewie", czyż nie?

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Jedno wielkie nieporozumienie to czemu masz ustawione zdjęcie rose mcgowan która paige gra tylko w charmed a twój nick to właśnie paige

Phoebe_Piper

Cóż Paige, jednym słowem wpadłaś.. Zaprzeczasz sama sobie.. ://

Piper25

ja se nie zaprzeczam...specjalnie na profilu powiedziałam że lubię charmed a potem tak napisałam żeby was wkurzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!żałośni jesteście ...po prostu

Phoebe123

żałosna to jesteś TY!! .. po prostu.. Wkurzyć?! To w obecnych czasach forum jest po to żeby wkurzać?! nie wiedziałam.. :// I ty nas nazywasz żałosnymi?! wejdź na temat PHOEBE JEST DO DUPY i przeczytaj go jeszcze raz od POCZĄTKU.. I pomyśl troszeczkę nad tym co robisz i piszesz.. A w ogóle to wymyśl jakąś lepszą wymówkę bo na początku twierdziłaś że lubisz charmed.. Weee..

Piper25

Nasza z Piekła Rodem nie odpowiada ^^ i moze juz wogole nie napisze tutaj xP

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Paige czytałaś regulamin jeśli nie to przeczytaj to:

3. Publikowane przez użytkowników treści oraz zdjęcia nie mogą być wulgarne, obraźliwie czy też naruszać zasady współżycia społecznego, nie mogą też być niezgodne z prawem lub też naruszać praw osób trzecich.

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Ty wilokrotnie obrazałaś niektórych aktorów i użytkowników

Phoebe_Piper

Oj.. obrażała i to TYLE RAZY!!! <że co?! za krótki?!>

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Piper25 dodałam cię do ulubionych.....................................

ocenił(a) serial na 10
Phoebe_Piper

Piper96 - witaj w mioch ulubionych;) ;*

Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Z_piekla_rodem___

Rose też cię dodałam.................................