PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

http://www.filmweb.pl/topic/1043086/moj+drewcius.html!!!
to jest tmat o moim koffanym drewku! wiedzci ze go kocham nad ycie!!!!

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE_2

kurw... to nie ja pisałam(specjalnie zmienilam nicka byscie wiedzieli)to te durne dziecko o nicku Megan sie podemnie podszywa i ma z tego frajde.. jak zobaczycie jakeis durne posty i beda podpisane moim nickiem nie zwracajcie uwagi, bo to nie ja.

ocenił(a) serial na 1
DevaKONTOZAWIESZONE

Eh, to jakaś prowokacja, tak?

ocenił(a) serial na 10
Ariva

tak, znów ktos sie podemnie podszywa :/

DevaKONTOZAWIESZONE

noo... i ja i "deva2" jesteśmy dostępne... więc nie wiem, co to ma być...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

megan, ty zalosn gowniari sie nie wtracaj! ja dreffwcia koffanm! i on jest moj! niczyj inny! che zeby swait dowiedzial sie, ze Go koffam!! wy sie w nim zakochalyscie i chcecie mi Go odebrać! nic z tego! on mnie kocha! i mojhe koty obdrte ze skory! ja sie mu poskarze ze ty sie w nim zakochalas megan!

Phoebe123

dziwie się, że to piszę, bo z debilami się nie rozmawia, ale nie mogę się powstrzymać...: to ty lepiej devo idź pilnuj tych kotów i "dreffffffffffka", żeby cię jeszcze "ze mną" nie zdradził, skoro uważasz, że się w nim zakochałam...

współczuję ci...

Phoebe123

Tak, pilnuj go bo jeszcze Cie z kimś zdradzi, skoro wszystkie go kochamy...Oj Deva, Deva naprawdę żal mi Ciebie...

xDDDDD

no i znowu jesteśmy dostępne:)
ej, a widzieliście nowy temat devy? napisała życie jej i drewa;D nigdy sie tak nie uśmiałam!!

Phoebe123

Ja też;D Oczywiście, my jesteśmy dostępne i ta niby Deva2 też. Deva to jest jednak genialna, tak pięknie to opisała.....

xDDDDD

a jak;d kto by nie chciał wieść takiego życia? ahh... i takie piękne i twórcze dialogi... ja jej normalnie zazdroszcze tej wielkiej miłości xd...

Phoebe123

zazdroszczę*

Phoebe123

Ja tez...i to jak bardzoxD

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

da sie jakos skasowac konto na filmwebie bo juz mam dosc tych glupich podszywanek podemnie

DevaKONTOZAWIESZONE

Nie da, zawieś konto i tyle.