http://www.filmweb.pl/topic/1043086/moj+drewcius.html!!!
to jest tmat o moim koffanym drewku! wiedzci ze go kocham nad ycie!!!!
kurw... to nie ja pisałam(specjalnie zmienilam nicka byscie wiedzieli)to te durne dziecko o nicku Megan sie podemnie podszywa i ma z tego frajde.. jak zobaczycie jakeis durne posty i beda podpisane moim nickiem nie zwracajcie uwagi, bo to nie ja.
megan, ty zalosn gowniari sie nie wtracaj! ja dreffwcia koffanm! i on jest moj! niczyj inny! che zeby swait dowiedzial sie, ze Go koffam!! wy sie w nim zakochalyscie i chcecie mi Go odebrać! nic z tego! on mnie kocha! i mojhe koty obdrte ze skory! ja sie mu poskarze ze ty sie w nim zakochalas megan!
dziwie się, że to piszę, bo z debilami się nie rozmawia, ale nie mogę się powstrzymać...: to ty lepiej devo idź pilnuj tych kotów i "dreffffffffffka", żeby cię jeszcze "ze mną" nie zdradził, skoro uważasz, że się w nim zakochałam...
współczuję ci...
Tak, pilnuj go bo jeszcze Cie z kimś zdradzi, skoro wszystkie go kochamy...Oj Deva, Deva naprawdę żal mi Ciebie...
no i znowu jesteśmy dostępne:)
ej, a widzieliście nowy temat devy? napisała życie jej i drewa;D nigdy sie tak nie uśmiałam!!
Ja też;D Oczywiście, my jesteśmy dostępne i ta niby Deva2 też. Deva to jest jednak genialna, tak pięknie to opisała.....
a jak;d kto by nie chciał wieść takiego życia? ahh... i takie piękne i twórcze dialogi... ja jej normalnie zazdroszcze tej wielkiej miłości xd...
da sie jakos skasowac konto na filmwebie bo juz mam dosc tych glupich podszywanek podemnie