napiszcie tutaj:
-jakie sezony widzieliście
-jaki jest najgorszy id alczego
jaki jest najlepszy i dlaczego.
widzialem 5 sezonow i peirwsze 6 odcinkow 6 sezonu
Ja uważam 4 za najgorsyz ponieważ odcinki w nim czesto mnie nudziły a niektore sceny byly sztucznie odegrane pozatym efekty specjalne w 4 sezonie byly gorsze niz w 1,2,3 (znam sie na efektach sam robie filmiki z takimi wlasnie efektami) i co by tu jeszcze dodać.. Cole mnie denerwowal jak byl dobry w 4 sezonie(m w 3 przy Prue b.go lubilem )
co do naelpszego sie wstrzymam
więc ja widziałam 5 sezonów i pół szóstego. Faktycznie jakość serialu polepszyła się, gdy producentkami stała się Alyssa i Holly. Najlepszy jest dla mnie 5 sezon, a najgorszy nie wiem, ale chyba 4 albo 1(naprawdę ciężko mi się zdecydować), a 5 jest przezabawny i ciekawy.
Bohaterowie
w 4 sezonie nie tyle denerwował mnie Cole, co egoistyczna Phobe
Paige z początku była nieposłuszna i też mnie drażniła, a Piper nie mogła się pozbierać po śmierci Prue (to zrozumiałe, ale wkurzające w serialu) w sezonie 5 wszystkie bohaterki zmieniają się definitywnie i to na lepsze
Najlepsze odcinki w poszczególnych sezonach: (moim zdaniem)
sezon 1
01 Something Wicca This Way Comes
05 Dream Sorcerer
13 From Fear to Eternity
22 Deja Vu All Over Again
Sezon 2
27. She's a Man, Baby, a Man!
34. Awakened
39. How To Make A Quilt out of Americans
44. Be Careful What You Witch For
Sezon 3
45. The Honeymoon's Over
51. Power Outage
52. Sleuthing With the Enemy
66. All Hell Breaks Loose
Sezon 4
73. Brain Drain
74. Black as Cole
85. We're Off to See the Wizard
86. Long Live The Queen
87. Womb Raider
Sezon 5
95. Sympathy For The Demon
99. The Importance of Being Phoebe
100. Centennial Charmed
101. Obsessions / House Call
108. Sense & Sense Ability
dla mnie 1sezon jest jednym z najlepszych bo manajfajniejszy klimat inny niz wszystkie sezony i caly watek z rozpoczeciem tego byl bardzo fajny
ps. a nie pdoobal Ci sie docinek Wicca envy i Cat house :) ?
Szczerze mówiąc Wicca Envy jakoś nie oglądałam(!), nie kojarze go z opisu... nadrobię braki na youtube;) a w Cat House brakowało mi Prue;(, ale wszystkie odcinki 5 sezonu były świetne;) 1 sezon był o.k. tylko później siostry więcej wiedziały o swoich mocach, była ciekawsza akcja..., a 4 sezon rozkręcił się za późno, bo na ostatnie 5 odcinków przed jego końcem... Na razie oglądam 6 i muszę powiedzieć, że jest bardzo ciekawy (Wyatt pokazuje moce, tylko Chris się czasem dziewnie zachowuje np. w "My three witches",nie wiem dlaczego, ale odkąd gra w tym serialu zastępuje mi Cole'a;))
Przepraszam Kovu ale nie napisałeś który jest najlepszy sezon wg. Ciebie;)