PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51425
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

czy od 98 marca polsat przestanie emitować ten serial czy zmienia sie godzina? bo w programie o 12.00 jest coś innego...

ocenił(a) serial na 7
fenix

Niestety, nie będzie już "Czarodziejek" w ciągu tygodnia.... Szkoda:(

reesee

szkoda,zaczęłam się wciągać

reesee

98 marzec? z tego co się orientuję ten miesiąc liczy 31 dni!

fenix

A w soboty normalnie ? !

Ale wielka szkoda bo byly by szanse na dalsze odcinki :( .

Czy ktos wie dlaczego ?

Piper16

Tak, w soboty normalnie ale na tygodniu już nie będzie (od 9 marca, czyli od poniedziałku) niestety, nie wiem czemu, ale szkoda :(

_Anika_

Szkoda... Ten Polsat tak zawsze, choć to mój ulub. kanał, to wiecznie narzekam na te ich przerwy. Dobrze, ze w sobotę zostaje normalnie.

P_Halliwell

nie wiem, nie wiem, dziwne, że 2 lata emitują o tej samej porze... coś czuje, że za kilka odcinków przeniosą godzinę emisji na 12... w nocy!
ale fajnie by było. spadła by oglądalność i zdjęli by serial z anteny:).

Phoebe123

Star 22 mam pytanie to ty jestes fanka czy antyfanka charmed ?

ocenił(a) serial na 6
Piper16

tez sie wlasnie tak zastanawialam...skoro nie to po co tu wchodzi??;/;/

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

wezcie nawet nie zartujcie!!! to bedzie masakra..nie wyobrazam sobie tego nawet..k#@wa wiedzialam ze ten polsat jest poj#$any ale nie myslalam ze az tak....żal;/;/

a ma ktos moze linki do tych kolejnych odcinkow?? chociaz na youtube sobie obejrzec skoro tu juz nie bedzie..:(:(

nom to mi sie humor poprawił jak nic....<rozpacz>:(:(:(:(

lisamarie19

A jakie linki konkretnie potrzebujesz? Do którego odcinka?

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

nom dzis byl 4x03 czyli w piatek ostatni odc.:(:( 4x06
czyli nie pogardze wszystkimi wzwyz:)
wlasnie ich nie ogladalam wszystkich i myslalam ze sobie obejrze teraz..:(

lisamarie19

oczywiście, że anty fanką!

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

własnie widac...ale whatever..po co tu włazisz i psujesz ludziom humor??
niektórzy tu przezywaja ze juz CZARODZIEJEK NIE BEDZIE A TY TU WŁAZISZ NIE WIADOMO PO CO...ŻAL...;/;/

lisamarie19

To po jaka chole** tu wchodzisz a w dodatku masz za zdjecie Paige .
Niektorzy kochaja ten serial a ty nie dosc , ze krytykujesz fanow i serial co ci to daje jakos satysfakcje ??????!!!!!!

lisamarie19

A moim zdaniem mimo wszystko, dobrze, że są wśród nas anty fani. Bo, gdyby serial miał tylko fanów bądź anty fanów, to byłby mniej znany,a tak jedni prowokują drugich, drudzy kłócą się z trzecimi i powstaje 'szum' w oku serialu. A po za tym fani bez anty fanów i na odwrót sami by się nudzili, a tak jest ciekawie, co prawda denerwuje to czasem, a nawet często, ale jak już wspomniałem urozmaica to dyskusje, bądź kłótnie.

ocenił(a) serial na 6
Kaz_Halliwell

a ja nawet nie widze zadnego sensu zeby bylo sie po co klócic..
wchodza tu ludzie ktorzy sie chca czegos dowiedziec np..albo pogadac o serialu..nie widze sensu by marnowac cenny czas np. na kłótnie...żal mi takich ludzi...jak mi sie jakis film czy serial nie podoba to po co tam wogóle wchodzic..bezsensu;/;/;/ pozdrawiam:)

lisamarie19

zgadzam się z tobą ;) święta racja!!!

Leo_Wyatt

Po ponownym przeczytaniu swojej wypowiedzi stwierdzam, że źle ją napisałem. Nie chodziło mi o to, żeby się kłócić czy coś, bo nic to raczej nie wnosi, ale czasem sama kłótnia może być korzystna dla serialu robiąc w oku niego szum dzięki czemu jest on bardziej rozpoznawalny i ma więcej fanów, jak i anty fanów, co jest częściowo denerwujące dla tych pierwszych; oczywiście działa to też w drugą stronę. No, ale cóż, jeśli są fani to muszą być też anty fani i choć byśmy chcieli nie zmienimy tego.

Kaz_Halliwell

"własnie widac...ale whatever..po co tu włazisz i psujesz ludziom humor??
niektórzy tu przezywaja ze juz CZARODZIEJEK NIE BEDZIE A TY TU WŁAZISZ NIE WIADOMO PO CO...ŻAL...;/;/"---> ludzie! no jaka tragedia! dramat!!! nie będzie czarodziejek! idźcie się pociąć!
a poza tym, to pisz po polsku...
"To po jaka chole** tu wchodzisz a w dodatku masz za zdjecie Paige .
Niektorzy kochaja ten serial a ty nie dosc , ze krytykujesz fanow i serial co ci to daje jakos satysfakcje ??????!!!!!!"---> cholerę****? egzotyczne, nieistniejące słownictwo...

ocenił(a) serial na 6
Phoebe123

Nie mówie ze zaraz tragedia..! Nom ale co bede tłumaczyć..nie chce mi sie nawet..;/
I bede pisac jak mi sie bedzie podobalo..a skoro nie rozumiesz po angielsku to jeszcze lepiej nawet <hahaha> :D nie bedziesz tutaj wtracać swoich 3 groszy..

Ludzie proponuje najlepiej od tej pory ignorowac osobnika kryjącego sie pod pseudonimem "Star 22" bo widac od razu ze te wypowiedzi są po to by sprowokować...żal..żal..żal..;/

na tym koniec
dziekuje!!

ocenił(a) serial na 8
lisamarie19

lisamarie19, tego użytkownika nie da się za bardzo ignorować, już parę osób próbowało, w tym i ja ;D Ale spoko, czasem są zrzuty, więc niech siedzi tu dalej ;D Pozdrawiam ;))

ocenił(a) serial na 6
Oldzia_

_Oldzia_
masz w sumie racje:) niech siedzi i widzi przynajmniej jak inni sie brechtaja z takich...

ocenił(a) serial na 6
Kaz_Halliwell

"Kaz Halliwell"
Wiem wiem o co ci chodzilo..:) tylko troche pokreciłes <hahaha>
Kto lubi ten serial to go lubi innych sie nie zmusi przeciez..:D hehe

lisamarie19

widać poziom... od kiedy ty masz 19 lat? nie ma jeszcze chyba nikogo tak głupiego!?
wiesz ile osób, kochanie, chciało mnie ignorować? nikt nie ma na tyle mocnych nerwów:P

Phoebe123

Cóż, to ci zaszczytu nie przynosi...

Domi_Nique

Lisamarie19 - oto linki:
4x03 Hell Hath No Fury [Piekielna furia]
http://www.youtube.com/watch?v=yH2l5VfEeRw
http://www.youtube.com/watch?v=HoKitrxF9Go&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fh-LLt49yIA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=25ZoE5gvUjM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ez2PQ6_GaA8&feature=related

4x04 Enter the Demon [Wchodząc w Demona]
http://www.youtube.com/watch?v=m_trNK_-abM
http://www.youtube.com/watch?v=DrmOfulv7l4&feature=related

Znalazłam tylko 2 części odcinka...

Wystarczy wpisać tytuł odcinka na Youtube :)).
Miłego oglądania. Możesz też pobierać, a do tego napisy.
Uwaga pytanie:
Czy ma ktoś scenariusze odcinków? Choć słabo znam angielski chciałabym może z czyjąś pomocą umieszczać odcinki "Charmed" na Youtube z napisami polskimi, ale trudno się wsłuchać, co mówią...

P_Halliwell

Star 22 napisalam chol*** a nie cholerę !

Piper16

nie napisałaś "chol***", tylko "chole**"!

ocenił(a) serial na 6
P_Halliwell

heh dzieki:)
jak cos to wysylaj mi link do filmiku albo nie wiem jakos inaczej a ja juz moge ci pisac teksty hehe
czaje nawet 90-95% filmu :)

ocenił(a) serial na 9
lisamarie19

to mnie zasmuciliscie;/ bo to byla jedyna okazja by obejrzec cala serie od poczatku :(
a teraz co? skonczylo sie dzis na 70ktoryms odcinku a w sobote leci juz 100iles tam;/ i pozostaje sciagac jak ktos ma mozliwosc a jak niema to wogole lipa;/

ocenił(a) serial na 6
netya

nom niestety..ja tam bede raczej na youtube ogladac jak tylko znajde odcinki:)
innego wyjscia nie ma:(

ocenił(a) serial na 9
lisamarie19

tak na youtubie jest prawie wszystko lismarie19 :)
tylko po angielsku,ale idzie zrozumieć :D